Şimdi Ara

%0 Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

%0 Da kalıyor internetteki çoğu çözümü denedim ve install repair de yaptım ama çözülmedi. Ne yapabilirim? T^T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmonie-3- -- 8 Şubat 2015; 13:08:03 >

ben anladım, herkesin acısı kendine. kimse kimseninkini anlamıyor, yaşanmamış şeyler anlaşılmıyor, herkes kendi acısının daha büyük olduğunu düşünüyor. bu yüzden bıraktım artık birilerine bir şeyler anlatmaktan. susmak var şu saatten sonra. susun da herkes kendince yaşasın acısını, sizin içinizi kimse bilmesede olur.
  • Repairden sonra çalıştı 1 kaç download yaptı ama tekrar bu ekrana döndü...
    ben anladım, herkesin acısı kendine. kimse kimseninkini anlamıyor, yaşanmamış şeyler anlaşılmıyor, herkes kendi acısının daha büyük olduğunu düşünüyor. bu yüzden bıraktım artık birilerine bir şeyler anlatmaktan. susmak var şu saatten sonra. susun da herkes kendince yaşasın acısını, sizin içinizi kimse bilmesede olur.
  • Nasıl çözüldü yaz belki aynı sorunu yaşayanlar vardır faydası olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Band 20 sorunu çözüldü
    6 yıl önce açıldı
    youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ
    11 yıl önce açıldı
    Sorun Çözüldü.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.