Ben körü körüne şu alınır bu alınmaz demiyorum ki.
punto mükemmel de demedim.sınıfında iyi bir tercih olur dedim.otoritelerden ödül almış dedim.
hatta bu konuya punto nun p sini dahi yazmadım.polo da dsg şanzuman yok dedim.punto yu konuya sokan arkadaş da haklı olduğumu belirtti.
puntoyu överken 207 berbat da demedim.(fransızdan uzak dur diyen de ben değilim)
insanları küçük düşürücü sözler ve boş hakaretler ile ilgili bir konu açılırsa ben de senin oraya
bakmanı tavsiye ederim .üstüne alınabilirsin
konu otomatik polo istersen ordan devam et.benden şikayeti olan da pm den yazsın ya da yönetime şikayet
etsin.trübünlere oynamaya gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: agiegas
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
poloda karar kıldıysanız şanzıman sorunu diye bişey yoktur vw dsg şanzıman=mühendislik harikası ama arkadaşların da dediği gibi alternatiflerin çok
polo da dsg falan yok.bildiğin 4 ileri otomatik.
yanlış bilgi verip insanları yanıltmayın.
hocam bu ne sinir stres ben sadece arkadaşın şanzıman korkusu üzerine dsg gibi bi şanzıman yapan bi markanın şanzımanında sorun çıkması düşük bi ihtimaldir dedim dikkat edersen poloda dsg var demedim sen polonun bildiğin 4ileri otomatik şanzıman dandik sorunlumu diyosun anlamadım
yazdığın cümleden ben bunu algıladım.polo da şanzıman sorunu yoktur sözünden sonra dsg mükemmel
demişsin.
sen de beni yanlış anlamışsın polo nun şanzımanı dandik demedim.sadece dsg değil eski tip.
SAYGIDEĞER AKINCL ARKADAŞIM.
10 LARCA MÜHENDİSİN AYLARCA SÜREN ÇALIŞMALRINDAN ÇIKAN MOTORU ŞANZUMANI BEĞENMEMEK SENİN NE HADDİNE BEN ONU ANLAMIYORUM. BEĞENMEDİĞİN KİLŞİLERDEN DAHA ÇOK ŞEYMİ BULDUN YADA YARATTIN YOKSA YANLIZCA GOGLE ARAMALARI İLEMİ ONLARDAN DAHA İYİSİNİ BİLİYORSUN BUNUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.
SANA HAKARET EDEN YOK YANLIZCA NEDENİ? SİNDİRE SİNDİRE OKUMAN GEREKİYOR DEDİYORUM.
quote:
Orjinalden alıntı: skyclad
10 LARCA MÜHENDİSİN AYLARCA SÜREN ÇALIŞMALRINDAN ÇIKAN MOTORU ŞANZUMANI BEĞENMEMEK SENİN NE HADDİNE BEN ONU ANLAMIYORUM. BEĞENMEDİĞİN KİLŞİLERDEN DAHA ÇOK ŞEYMİ BULDUN YADA YARATTIN YOKSA YANLIZCA GOGLE ARAMALARI İLEMİ ONLARDAN DAHA İYİSİNİ BİLİYORSUN BUNUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.
SANA HAKARET EDEN YOK YANLIZCA NEDENİ? SİNDİRE SİNDİRE OKUMAN GEREKİYOR DEDİYORUM.
Ben şanzumanı beğenmedim demedim.iyi oku.
bu araçta dsg şanzuman yok dedim.bildiğin eski tip 4 ileri dedim.yine de uzatıyorsun.
ayrıca konu dışı ama onlarca mühendis hata yapmayacak diye bir kural yok.
neyi okuyup okumayacağımı da sana sorucak değilim.senin ne haddine gibi sözler kullanıp boş hakeretlere
devam ediyorsun.
quote:
poloda karar kıldıysanız şanzıman sorunu diye bişey yoktur vw dsg şanzıman=mühendislik harikası ama arkadaşların da dediği gibi alternatiflerin çok
polo ya dsg şanzıman takmıyoruz ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: skyclad
O muhendislerde neymiş ki boşuna okumuş google da herşey yazıyor
polo güzel ama otomatiği cok yakar.... grande puntoda otomatikte sarsiyor diye duydum tecrübe edenler yazsin jazz cok iyi otomatik sanjimani ve az yakiyor sehir icinde... ama garantisi 2 yıl parcasi pahali yaris otomatik kullandım sikayetler hikaye hemde az yakiyor garanti 3 yıl hondadan parcasi ucuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme