sevinirimMerhaba arkadaşlar, Sol ayağımda poli sekeli olduğu için ÖTV indirimli araç alacağım. Otomatikolması şart. Bütçem ÖTV indirilmiş şekilde 30-32 bin. Bu ada liste fiyatı 40-45 bin aralığına denk geliyor. Güvenlikli olması ve az yakması önemli. Sedan tercihimdir. Araştır4malarıma göre 2 grup araç var. 1.GRUP.. Accent Era otomatik1.4 , Chev. Aveo 1.4 2.grup: Accent blue 1.6 oto, Chev Cruze otom., yeni AVEO LT AT
Bunlardan ya da bu özellikte tavsiyeleriniz ne olur. 1.grup ve 2. grup ayrı ayrı olursa sevinirim. Bunlardan başka hangilerrini tavsiye edersiniz. BÜTÇEM 30-32 bin.
güvenlik istiyosanız chevrolet cruze veya aveo bakın derim. ikisi de sınıfının en güvenli arabası.
cruze 1.6 otomatik alabilirsiniz, otomatik vitesi cok iyidir 6 ileri.
yeni aveonun da otomatiği 6 ileridir.
iki araç da donanım olarak fulldür, tercih sizin
Bu yazıklarınızdan Cruze Otomatik en mantıklısı ...
Cruze tek olur
En performanslı dizel motor şu anda hyundai accent blue da.
Chevroletcilere kulak asmayın dicem, benim hyundai yada chevrolet aracım yok, ama burda herkes kendi aracını öneriyor malesef.
1- astra classic hb (donanım olarak bundan daha full bir araç yok şu an, bu fiyatlara. araç güvenlik olarakta çok iyi). 2- yeni aveo sedan (servisi ve ikinci eli hariç gayet güzel bir araç) 3- jazz (şehir içi kullanımı için çok ideal. otomatiği en iyisi, honda farkıyla) 4- linea (güvenlik testleri yok ama donanım olarak ve bagajı ile, bakımlarının uygunluğu ile ideal bir araç) 5- accent blue (era'dan fersah fersah iyi. tek kötü yönü, fiyatı ederine göre yüksek)
az yakması önemli demiş arkadaş.... cruze otomatik en çok yakıtından şikayet edilen araç!!!
Cruze alıp LPG takılır böylece yakıt sorunu çözülmüş olur .)
Arkadaşlar çokteşekürler.. 1.grubu ve 2.grubu ayrı ayrı değerlenriebilirmiyiz. Bu arada Honda Civic sedan a baktım. fiyatı 45 binler vicarı (1.6 premium modeli otomatik vites) Ben eski civiclerin kasalarını çok beğeniyordum. Bu yeniler nasılacaba. Honda nın bu modelini Cruze ile karşılaştırımısınız. Önemli olan SEDAN olacak, otomatik olacak , güvenlik önemli. Çok lüx olması gerekmez. Mesela gerekirae hız sabitleyivisinden fragat edebilrim. Aracı az kullnaıyorum. Senede 10bin yapmam. Selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: cgok
Arkadaşlar çokteşekürler.. 1.grubu ve 2.grubu ayrı ayrı değerlenriebilirmiyiz. Bu arada Honda Civic sedan a baktım. fiyatı 45 binler vicarı (1.6 premium modeli otomatik vites) Ben eski civiclerin kasalarını çok beğeniyordum. Bu yeniler nasılacaba. Honda nın bu modelini Cruze ile karşılaştırımısınız. Önemli olan SEDAN olacak, otomatik olacak , güvenlik önemli. Çok lüx olması gerekmez. Mesela gerekirae hız sabitleyivisinden fragat edebilrim. Aracı az kullnaıyorum. Senede 10bin yapmam. Selamlar.
civic in yeni kasası ile cruze kafa kafaya gider. civic cruze dan kalitelidir diyen civic fanatiğidir, cruze civicden kaliteli diyen cruze fanatiğidir. kafa kafaya gitcek arabalardır ikisi de.
fakat yeni civic in iç mekanı çok çok kötü bana göre.
Cruze da her zaman bi karizma vardır hem içi hem dışıyla. ayrıca sınıfının en güvenli otomobili, donanım desen fazlasıyla var, ben olsam cruze tercih ederdim düşünmeden.
İç mekan karsılastırmaları için
quote:
sevinirimMerhaba arkadaşlar, Sol ayağımda poli sekeli olduğu için ÖTV indirimli araç alacağım. Otomatikolması şart. Bütçem ÖTV indirilmiş şekilde 30-32 bin. Bu ada liste fiyatı 40-45 bin aralığına denk geliyor. Güvenlikli olması ve az yakması önemli. Sedan tercihimdir. Araştır4malarıma göre 2 grup araç var. 1.GRUP.. Accent Era otomatik1.4 , Chev. Aveo 1.4 2.grup: Accent blue 1.6 oto, Chev Cruze otom., yeni AVEO LT AT
Bunlardan ya da bu özellikte tavsiyeleriniz ne olur. 1.grup ve 2. grup ayrı ayrı olursa sevinirim. Bunlardan başka hangilerrini tavsiye edersiniz. BÜTÇEM 30-32 bin.
1. ve 2. gurup içindeki tek c sınıfı araç cruze...
hangi sınıf araca ihtiyacınız var?
b sınıfı için honda jazz fun+ cvt c sınıfı için cruze HB AT (cruze yazdığınız için) ayrıca, daha az yakan c sınıfı olsun derseniz honda civic HB i-shift'i göz ardı etmeyiniz...
cruze
cruze...
sanırım o indirimle civic bile alabilirsiniz eğer paranız yetmezse jazz veya cruze
Bence şu araçlardan birisini alın.
Mazda 3 Sedan (Güzel bir araç) Civic Sedan (Ön konsol hariç güzel ve mantıklı) Kia Cerato / Hyundai Elantra (pek sevmiyorum ama siz sevebilirsiniz) Renault Fluence (Geniş ve büyük) Megane ST
Aracım yok fakat cruze ile civic i bir tutmak çok yersiz.
Benim için geleceği belli olmayan bir araç cruze,fakat honda 10 sene sonrada hondadır.Lacetti si vardı bir ara,varmı şimdi alan binen...
cruze
Chevrolet Cruze'un otomatiğine bulaşmayın derim . Bir arkadaşımda var 2010 model 38 binde falan , yokuşlarda boğuluyor,çıkmıyor,düze alıyorum diyordu.
quote:
sedan değil ama kia ceed disel otomatik veya kia ceed station dizel otomatik alabilirsiniz,
115 hp, dizel, tam otomatik.
cruze dışında diğer bahsettiğiniz diğer otomobillerden çok daha üstündür, dizel olmasına girmiyorum bile...
hangi aracı alırsanız alın önce pazarlık edin, sonra ötv indiriminden söz edin,
kimi çok ahlaklı bayiileri vatandaşın ötv indiriminin bir kısmını cebe indirmeyi çok sever.