Şimdi Ara

0 km araba ruhsat işlemleri için imza atma işi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araba alırken; araç sahibinin ruhsat için imza atma gibi bir sorumluluğu var mı?imza atmaya çağırdılar...ne için dedim ruhsat işlemleri için dediler...var mı böyle bir şey?

• senin adına ruhsat çıkartacaklardır velaket için olabilir ..birde 101 nokta gözden geçirmesi yapıldı gördüm aracımı belirtildiği özelliklerde teslim aldım babında bir tahahutname olması muhtemel..
    ruhsatta imza yok bildiğim kadarı ile..
  • 101 nokta gözden geçirmesi ne demek ya??
  • arabayı teslim alırken arabayı önce servise sokarlar .. direksiyon vidalarından rot başlarına lambalarından paspaslarına kadar son bir check edilir .. 101 nokta kontrolu o işte .. vitrinde gördüm aldım bindim gittim olmaz sıfır arabada ..

gözden birşey kaçmışsa allah muhafaza sana bir şey olsa ..olurmu olur kul yapımı nede olsa .. dünyanın tazminatı var..tazminatı boşver sana birşey olursa ya

öyle bir adama 35 -45 milyar para ödet ve kontrol etmeden teslim et ..yok öyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 30 Nisan 2007; 9:36:52 >
  • hocam seati aradım...cok tuhaf karşıladılar

check edildi bu araç dedim...onlar ilk aracı teslim alınca 101 nokta kontrolünü yapmışlar..zaten böyle bir şey olsa biz arabayı satmayız...sizi bilgilendirirdik dediler...yani onlar o 101 kontrolünü yapıp aracı teslim almışlar ve satışa sunulmuş...

ilk 1500 km'De sizi bekliyoruz ön bakım için dediler.....bu 1500 mü sizce? ben 7500 'De bir bakım biliyorum ondan sonra 15000 'de bir???
  • ideaili bildiğim kadarı ile söylüyorum yanlış anlaşılmasın ..1500 de somunları kontrol etmek olası fabrikasyon sorunlarını test etmek için servise uğramak . lazım .. hr ihtimale karşı eskiden 3000 dide şimdi 10000 bin sanırsam firmadan firmaya değişir .. yağ değişimi yapmak lazım çünkü
    silindir içinmde microçapaklar vardır ister isttemez yagı değişmekte fayda var ..

her ne kadar firma itiraz etsede servis itiraz etsede ben sıfır aldıgım araçların yağını ilk 3000 de değiştirdim ..hocam o koruyucu vs filan diyorlar ama mobil1 0-30 koydurdum hep ..varmı daha ötesi yağda
  • leonlar servise ilk 1500'De gidiyor sonra 15000 'De bir mi gidiyor? bana öyle dediler.. dogru mu??

İKİNCİ BİR ŞEY DAHA SORACAĞIM...BU KADAR DONANIMA SAHİP BİR ARACI BU AKŞAM TESLİM ALIYORUM....BEN NASIL ÖGRENECEĞİM BU KADAR ŞEYİ? KİTAPCIĞI VAR AMA EĞİTİM BAĞLAMINDA YETKİLİDEN RİCA ETSEMMİ YOLA ÇIKSAK DİYE BANA ÖGRETMESİ İÇİN?
  • en doğal hakkın..

aklına takışan en küçük birşeyi bile sor ..bu senin hakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 30 Nisan 2007; 11:08:17 >
  • Merak etme, bayiden aracı teslim alırken oradaki görevli sana her türlü şeyi anlatır. Seninde arabalar hakkında biraz bilgin varsa hemen kaparsın.
  • mesela gece farları nasıl yanıyor_ düğmesi var otomatik nasıl yanacak?

bir de yağmur yağdığında silgeçler nasıl otomatik çalısıyor? miktarı sınırı nedir bunun?

seatın önü cok mu engin? plakanın olduğu yer...sanki yüksek bir yerden (değmese bile) geçince insan tedirgin oluyor??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.