Şimdi Ara

0 kilometre vista 23 GB tutar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar geçenlerde bir yedekleme işlemi başlatma sırasında sadece sürücüleri yüklenmiş vista 23 GB tutuyordu.Şüphelendim C ye sağ tıklayıp özelliklere baktım tam tamına 23.2 gb dolu diyordu.Tüm gizli klasörleri açık göstermeyi kullanıp c nin içinden tüm dosyaları seçince bir anda 11 gbye düştü.11 GB yi anlayabilirim de 23 GB yi anlayamam sizce bu 12 GB lik görünmeyen fazlalık(fazlalık değil aslında ayrı bir kütle) nereden geliyor
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• system restore dosyaları olabilirmi?
  • Bahsettiğin vistalı olarak aldığın bir dizüstü ise eğer normal. Çünkü "Sistem Kurtarma" bölümü zaten tek başına 10-11 GB dolayısıyla kurulu sistemle birlikte C'de 21-23 GB yer kafadan dolu oluyor yani.

Bende de şu anda 26 GB (Çok program yok) aynı telaş edecek bir durum yok.

Bu durumdan kurtulmanın değişik yolları var forumda yazılmış ama aramak lazım biraz.
  • hayır laptop değil eğer restore ise bu restoreleri nereden silebilirim.Çünkü zaten ben temiz sistemin yedeklemesini yapacam onlara ihtiyaç kalmayacak.O dosyaların yerlerini biliyorsanız yazabilirmisiniz
  • O bölümü Disk yönetimi bölümünden görebiliyorsun.
    Silinmesi için format bir seçenektir ama bunun alternatifi bir yol varmı inan bende bilmiyorum.
  • sağol hocam otomatik geri yükleme oluşturmayı kapatınca 16gbye indi.Yalnız winsxs diye bir klasör var.Onu araştırdım da kesin birşey söyleyen yok.Silim mi silmeyeyim mi ben de karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.