Şimdi Ara

0'dan sadece AYT mat çalışarak 5 ayda kaç nete çıkılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım için soruyorum, Yaklaşık 3-4 ay boyunca sadece AYT matematik çalışacak, son 2 ayda Edebiyat ve tarihe başlayacak. Geometri çalışmayacak, 345+eis föyleri+Çözüm 3d var elinde. Günde 4-5 saat çalışacak. Sınava kadar 25 nete çıkması mümkün mü yoksa çok mu zor? Çalışma konusunda tavsiyeniz var mı?

• Geometriyi çöpe atarsa yapamaz valla hocam durumuna göre değişir yani tyt matı nasıl fonksiyonu analitiği nasıl bunlar önemli şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Geometriyi çöpe atarsa yapamaz valla hocam durumuna göre değişir yani tyt matı nasıl fonksiyonu analitiği nasıl bunlar önemli şeyler
    Pek parlak sayılmaz hocam, 15 net seviyesinde. Geometri de çalıştırabilirim illa şartsa, ama ikisi birden yetişir mi ki?
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 6 ayda eğer istiyorsa bir şeyler yapacak yani bana kalırsa ocak çıkmadan fonksiyonda süper bir yere gelsin Mikail hocadan izleyebilir sonra üstüne elindeki testleri çözsün geçsin ama grafiği iyi oturtsun analitik için bence brnin dersi var 14 tl dokümanlı bu ikisini oturtarak giderse 4.5 ay veriyorum ben ayt matta bu iki konu oturursa her şeyi bir kere dinlese yeter yorum gücü yorum gücü denilen şeyler bu iki konu sayesinde kazanılıyor zaten gerisi de onun çabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışırsanız yaparsınız hocam. Ben geçen sene yapmıştım. Geometriyede Şubat'ta başlayarak hatrı sayılır şekilde yapmıştım. Zamanı küçük görmeyin. Çok büyük bir zaman var önünde özellikle de TM olan birisi için.
  • hocam baya bi zaman var mat1de mat2nin temel konularını ve işlem yeteneğini geliştirerek 20-25li netlere cıkabilirsiniz tabi geometri calımsanızda lazım ve günde 4-5saat az gibi daha fazla emek daha iyi net, her şey gönlünüzce olsun başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.