Şimdi Ara

0'dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • |10.05|Konuları bitirdim ama baştan tekrar amaçlı başladım. TYT 70// Ayt ?

Bugün biten konular:

Matematik
    Polinomlar

Kimya
    Modern atom teorisi

Fizik
    Vektörler

|11.05|
    Polinom tekrarı 2 saat +100 soru

|14.05|
    Ikinci dereceden denklemler
    Gazlar
    Biyoloji ezber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2023bakani -- 15 Mayıs 2021; 0:6:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Off ayt ye yeni başladım polinomlarda takılı kaldım ya bir sürü konu anlatımı izledim. Çok farklı soru var 345 kitabında. Soruyu çözüyorum sonraki soru başka tarz çıkıyor video çözümü izlemem gerekiyor. Ne yapacam ya

• NanoRipper009 kullanıcısına yanıt
    Fonksiyonlar ve 2.derece denklem konuları sağlam değilse zorlanmanız normal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.eomer

Fonksiyonlar ve 2.derece denklem konuları sağlam değilse zorlanmanız normal hocam.

E napayım polinomlarda belli bir yere kadar geldim soru tiplerini falan öğrendim az çok bir sonraki konu 2. derece denklemler onlara mı başlasam ? bir de tyt de oran orantıdayım fonksiyon biraz daha ileride ondan olabilir belki birkaç kural falan bilmiyorumdur. Biyoloji kimya fizik falan hiç başlamadım daha ya of :(

Hocam polinom da aslında bir fonksiyon ve fonksiyonlarda türleri işleyince falan daha iyi oturur mesela sabit polinom/fonksiyon tarzı ve polinomlarda bazen köklerle uğraştırıyorlar x1,x2 gibi ö yüzden demiştim ama bence mutlaka ikinci derece d halledin çünkü konunun kendisi aşırı zor değil ama her sorunun içinde onu bilmek gerekiyor delta falan filan (özellikle ayt de)
    Bu arada 345 teki polinom soruları yeşil olmasına rağmen aşırı kolay değildir bence.
    fonksiyon + logaritma +ilk 10 soru kas.

polinom parabol zaten sınavda zor soruyorlar. şimdiki bilgilerinle polinomdan +1 net tyt yaparsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    135 gün 0'dan 3k (TM)
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.eomer

Hocam polinom da aslında bir fonksiyon ve fonksiyonlarda türleri işleyince falan daha iyi oturur mesela sabit polinom/fonksiyon tarzı ve polinomlarda bazen köklerle uğraştırıyorlar x1,x2 gibi ö yüzden demiştim ama bence mutlaka ikinci derece d halledin çünkü konunun kendisi aşırı zor değil ama her sorunun içinde onu bilmek gerekiyor delta falan filan (özellikle ayt de)
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.
    Ayt fkb de sırasıyla ilerlesem videolarla yetiştirebilir miyim konuları ?
    Hocam fizik diğerlerine göre daha uzun sürer ama kimya ve biyo biter kimya ve biyo aynı anda götürürseniz 1 ayda bitebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.