Şimdi Ara

0 AİLE OTOMOBİLİ ALACAZ , ÖNERİLERİNİZ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bi araba almak istiyoruz.fakat memur ailesi olduğumuz için az yakan makul bi araba istiyoruz.memur olduğumuz için fiyatta sınırlı.bize şöyle genelde 20 Milyar hadi en fazla olsun 25 Milyar'lık araba önerebilirmisiniz.ÖNERECEĞİNİZ ARABALAR 4 KAPILI SEDAN TİPİ OLSUN.Aile arabası önerileriniz için şimdiden teşekkürler......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 14 Kasım 2005, 21:09:12 >

• üstadlardan yardım istedik onlarda yardım etmedi... sizin kadar arabalardan anlasam motor gücü felan hiç açmazdım bu topiği... hadi yaw sizin yardım etme alışkanlığınız yok mu???? bi tek topiği kardeşinize çok mu görüyonuz
  • Hocam 0 mı olacak 2. el mi?
  • vala bende o kadar anlamam ama birazdan cevaplar gelir merak etme
  • konu başlığını görmediniz galba kardeşler büyük bi ihtimal 0(sıfır) olacak yapacağınız önerilerinizde 0(sıfır) araç üzerine olsun hadi arkadaşlar bi zahmet sizin yapacağınız önerilerle alıcaz otomobili...yani tamamen kararsızıs... fiyat limitini tekrar hatırlatayım normali 20 Milyar en fazla olsun 25 Milyar
  • memur adamın halinden anlarım ama zorla kendini ve corolla dizel al yıllarca keyif ve memnuyetle kullan! en alt versiyonu 32000ytl idi yanılmıyosam
  • Mitsubishi Lancer'i öneririm. üstelik çok az yakıyor.
    Chevrolet Lacetti'yi de düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 milyonluk suv önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offff ya biraz tuzlu bizim maximum 25 milyar zorlanma sınırımız bu arkadaşlar yapacak başka bişi yok....
  • 20-25 diye fiyat var ama o civarda inanki aklıma pek araba gelmiyor
    ama bence 29 civarına honda civic alabilirsiniz en yakın bu geldi aklıma...
    hem hondalar cok az yakıyor diğer benzinli modellere göre...
    size en uygun orta sınıf arabalar ve onlarında en dusuklerinden biride honda civic genelde zaten rekabet ortamı var ama hepsi en ucuz 29 civarına dusuyorlar...
    yani orta sınıf bir araç almanız gerekiyor o yuzden biraz zorlamalısınız diyeceğim ama diyemiyorum para kolay kazanılmıyor belki o 4-5 milyar sizin kredi de hesapladığınız aylık tutarı aşıyor o yuzden bir sey diyemiyorum
  • sen o paraya ancak Albea 1.3 Multijet Turbo dizel alırsın
  • dizel getz olabilir diyecem ama sedan değil. kia cerrato lar var galiba hem dizel hem ucuz. hyundai accentin dizellerinde de 6.750ytl kampanya var. 25-26 milyara geliyor galiba. sedan corrollar(benzinli) 28.500 den başlıyor ama kasko bedava galiba. renault clio symbol de alınabilir herhalde o fiyata.
  • sizce Fiat'ın Albea'sı gerçekten iyimi ben bi yerden duydum az yakıyomuş ama güvenlik açısından pek iyi deilmiş metal gövdesindeki sacı çok inceymiş mesela benim aklıma Skoda Fabia geliyo ama siz ne dersiniz Albea sizce iyi mi???peki Fabia nasıl başka önerebilceğiniz araçlar var mı???????
  • Aslında o fiyata (25'e) temiz kullanılmış ikinci el honda civic yada honda jazz bulabilirsin diye düşünüyorum.
    ama kullanırkende çok çok ekonomik olsun diyorsa arkadaşın dediği gibi sıfır albea multijet alabilirsin. donanım olarak çok fazla bişi vermez ama multijet motoru hakkaten çok güzel diyorlar ve az yakıyormuş. bide hyundai getz var ama boşver onu :)

arabam.milliyet.com.tr adresinde tüm araçlara ve modellerine ait test verilerini görebilirsin. En azından o test verileride araç hakkında biraz fikir verebilir sana.
  • Dizellerin vergisi çok diye biliyorum. Kaç yıl vergi ödeniyor, bilen yazarsa çok iyi olur.
  • 23500 ytl peşin fiyatla 0 km hyundai accent admire alabiliyorsunuz.
    çift hava yastığı klima abs+ebd immobilizer radyo teyp başlıca donanımları.
    motor: 1.3 L 85 bg fabrika verisi şehir içi 8.2 L benzin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

Dizellerin vergisi çok diye biliyorum. Kaç yıl vergi ödeniyor, bilen yazarsa çok iyi olur.

yok hocam. öyle diil. normal hacime göre veriyon. benzinli 1.6,1.4,1.3'e ne veriyorsan dizellerde de 1.6,1.4,1.3 için aynı veriyorsun.
    sanırım 1-3 yaş arası için 1.6-1.4 440 milyon, 1.3 ve aşağısı içinse 280 veya 230 gibi bişi..
    benzinli yada dizel farketmiyo. ancak sıfır alırken modeline göre 2 ila 5 milyar arasında dizeller daha pahalı oluyo.
  • 0 Albea alacağına...
    Temiz bir 2.el bulalım...
    Tepe tepe kullan...
    Bir kaç bin KM yapmasının hiç bir önemi yok...
    Paranı zor kazanıyorsun,bari savurma...

2.El al bence
  • tamı tamına 5 yıl mekanik parca garantiside cabası
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

23500 ytl peşin fiyatla 0 km hyundai accent admire alabiliyorsunuz.
    çift hava yastığı klima abs+ebd immobilizer radyo teyp başlıca donanımları.
    motor: 1.3 L 85 bg fabrika verisi şehir içi 8.2 L benzin
  • arkadaşlar fiyatı yukarı çekmeyelim yazdığım yopiğin en başını okuyun yaw ben fiyatı düşürmeye çalışıyom siz yukarı çekmeye BMW MERCEDES falan istemiyom sadece genel fiyat 20 MİLYAR ara fiyatlar 21 - 22 - veya 23 olabilir yapmayın yawww biz o kadar zengin deiliz sadece memuruz yan gelirlerimiz yok sadece hem annem hemde babam çalışıyo annem terzilik yapıyo Allah'a şükür güzelde kazanıyo babamda sadece Lise öğretmeni yani tekrar sölüyorum YAN GELİRLERİMİZ YOKKKK bilmem anlatabildim mi????? fiyat mümkün mertebe aşşağı olsun

• illa sıfır diyosan

bence accent veya albea nın dizellerine bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.