Şimdi Ara

0-888 TL arası telefon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0-888 Lira arası telefon önerisi istiyorum sizden.

Ekran boyutu en az 5" olursa çok güzel olur. kameraya falan pek önem veren birisi değilim ama illaki bir kaç çekim yaparım netlik benim için yeter. Genellikle oyun,mesajlaşma,video-film izleme gibi işler yapacağım.

Aklımda şimdilik iki model var. GM Discovery 2 ve Asus Zenfone 6. Önerilerinizi bekliyorum...

• Zenfone 6 iyi bir seçim bulabilirsen Nexus 5 de olabilir
  • Asus hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikiside iyi cihaz fakat güncelleme konusu önemliyse zenfone 6 daha iyi bir seçim olur. Android L yi alacak.

• Zenfone tabiki,general mobile para kaptirmayin derim adam akilli bir cihaz alin

• Çoğu öneri Zenfone`dan yana oldu. Sanırım Zenfone alacağım.
  • benim önereceğim cihaz 889 tl bütçeni aşacak sanırım
    neyse lg g2 veya huawai 610 al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 950tlye huawei ascend g7 diyorum general mobile a hiç bulaşma derim
  • Zenfone 6 isini gorur, gmd'ye para kaptirmaya gerek yok.
  • 2. el g2 olmazsa zenfone al
  • Zenfone 6 6 inçlik bir telefon, biraz degil bayagı büyük, 7 inçlik tablet kadar.. sorun etmezsen alinabilir ancak zenfone 5 idealdir..

• büyüklük benim için problem değil sadece oyunlarda ve uygulamalarda sorun yaşamayayım yeter dediğim gibi bütçem son 888 oda gmd2 için
  • Bütçeyi 888 TL yaptiysaniz gmd 2 alasiniz var demektir zevk sizin kullanılmayacak telefon değil gidin alin

• Ben kullaniyyorum samsung galaxy trend plus fiyati makul yanlis hatirlamisam 580 civari s3 miniden ustun android isletim bakimindan ve guzel benim teli herkez s3 zanneduyi bir fark yok kamerasida iyi her uygulamayida yukluyorum ornegin ashalt 8 gibi

• Ben kullaniyyorum samsung galaxy trend plus fiyati makul yanlis hatirlamisam 580 civari s3 miniden ustun android isletim bakimindan ve guzel benim teli herkez s3 zanneduyi bir fark yok kamerasida iyi her uygulamayida yukluyorum ornegin ashalt 8 gibi

• ekran 5" üzeri olmalı @Anıl Kılıç :)
  • Zenfone 5 veya 6 al

• Bu sene Asus akar hocam. Sanırım 6 da tedarik sıkıntısı var. Arkadaşım kaç gündür bulamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.