Şimdi Ara

0.8.7 world of tanks xvm-4.1.1 son versiyon türkçe edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hasar sayacı, oyuncu nicki yanında kazanma oranı ve yaptığı savaş sayısı.

xvm kullanımı: öncelikle denetim masası/saat dil ve bölge/bölge ve dil tıklayıp açılan pencerede ingilizce(amerikan) yapıp uygula tamam deyin.ardından xvm ' nin çalışması için pc nizde "dokan" yüklü olması gerekir.aşağdaki linkten indirip kurun. ardından xvm yi indirip rar dosyasının içindeki xvm-stat.exe ve xvm-stat.exe.config'i oyunun kurulduğu bölümün içine atın. res mods klasörününü de oyunun kurulduğu bölüme kopyalayıp değiştir sorusuna evet deyin.son olarak oyuna xvm-stat dan giriş yapın. iyi oyunlar.

dokan.indir.

xvm-4.1.1.indir

araç seviyesini göster "kutuyu işaretsiz bırakın"

AÇIKLAMA "sayısal değerler ve renkler"

Efficiency rating :

600 den az: kötü oyuncular
    600-900 arası: ortalamanın altında oyuncular
    900-1200: ortalama oyuncular
    1200-1500: iyi oyuncular
    1500-1800: büyük oyuncular
    1800-3000: mükemmel oyuncular

kırmızı: kötü
    turuncu: ortalama altında
    sarı: ortalama
    yeşil: iyi
    mavi: çok iyi
    mor: mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 25 Ağustos 2013; 3:21:06 >

• Windows 8 de çalışıyor. yapmanız gereken xvm-stat.exe sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk/bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu nu işaretleyip Windows 7 yi seçip uygula tamam demeniz yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 14 Haziran 2013; 23:06:44 >
  • son sürüme güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

son sürüme güncellendi.

Oncelikle elline saglik bu isattiklerin turkce aciklamsini yaparmisin ne ise yariyor? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık.

Ben bişey sormak istiyorum sadece sol üstteki saat ve harita üstündeki görüş açıları,çizgilerini(tank modelleri isimleri dahil değil) nasıl yapabilirm bir bilginiz var nı acaba sadelikten yanayımda öteki türlü dikkatim çok dağılıyor.
  • valla ekran bu kadar dolu dolu ve kirliyken ben bunalıyorum, xvm siz şusuz busuz olsun sade sade mis gibi (((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: has_başkan

quote:

son sürüme güncellendi.

Oncelikle elline saglik bu isattiklerin turkce aciklamsini yaparmisin ne ise yariyor? Tesekkurler

ilk mesajda değerlerin neyi ifade ettiğini belirttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Elinize sağlık.

Ben bişey sormak istiyorum sadece sol üstteki saat ve harita üstündeki görüş açıları,çizgilerini(tank modelleri isimleri dahil değil) nasıl yapabilirm bir bilginiz var nı acaba sadelikten yanayımda öteki türlü dikkatim çok dağılıyor.

istediğin gibi sadece harita ve saat. senin için upload ettim.

editt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 28 Ağustos 2013; 13:00:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Elinize sağlık.

istediğin gibi sadece harita ve saat. senin için upload ettim.

http://www.yukletr.com/download.php?file=a2c2b59bca7137dc92c9ca80be216cb2

emek vermişsiniz

Teşekkürler.

• 0.8.6 patch uyumlu xvm-4.0.0 son sürüme güncellendi.
  • quote:

0.8.6 patch uyumlu xvm-4.0.0 son sürüme güncellendi.

ellerine saglık çok güzel olmuş gerçekten güncelemeni bekliyorum mesela bizim vurdugumuz damg rengini mora yakın yaparamısın
  • Eset Smart Security 6 JS/TrojanDownloader.Iframe.NKE truva atı uyarısı veriyor. İndiren veya indirmek isteyenlere duyurulur.
  • reklam amaçlı kısaltma sitesi için uyarı verebilir. bu tür kısaltma sitelerine her gün binlerce kişi tıklıyor şu ana kadar hiçkimse için herhangibir sorun olmadı. dosyaya gelince tertemizdir. gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
  • quote:

reklam amaçlı kısaltma sitesi için uyarı verebilir. bu tür kısaltma sitelerine her gün binlerce kişi tıklıyor şu ana kadar hiçkimse için herhangibir sorun olmadı. dosyaya gelince tertemizdir. gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Yeni gunceleme bekliyoruz

• 0.8.7 patch uyumlu xvm-4.1.0 sürümüne güncellendi.
  • Tesekkurler

• xvm-4.1.0 tekrar güncellendi. indirme linki ilk mesaja eklendi.
  • eline saglik

• deta53 kullanıcısına yanıt
    hocam moddaki her şey düzgün sadece şu "Efficiency rating" gösterme çalışmıyor, renklide değil acaba nerde sorun olabilir? @deta53
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

hocam moddaki her şey düzgün sadece şu "Efficiency rating" gösterme çalışmıyor, renklide değil acaba nerde sorun olabilir? @deta53

bölge ve dili İngilizce Amerikan yaptın mı? caps koyarmısın hangi bölümde görünmüyor Efficiency rating ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.