Şimdi Ara

0.3 mü 0.5 mi kalem tavsiye yardım :D verSatil 😊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba en fazla 50-60₺ gibi bir versatil kalem arıyorum:
    El terletmeyecek, bastırmadan yazmak için ağırlığı fazla, ince, üstünde kaplama boya veya soyulacak bir madde olmayacak, içi dışı tamamen saf paslanmaz çelik.

İnternette araştırdım ama metal kaplamalı & plastikli karışım kalemler var bunların ağırlığı yetersiz gelecek gibi. Rahat yazım için ağırlık en uygun ne olmalı?

Bütçenin fazla olduğunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum Şu kadar daha koy fiyat farkına değecek uzun ömürlü vb. şu kalemi al derseniz önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 800Kjax -- 15 Temmuz 2019; 16:58:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 0.3 uçla yazmak çok kolay değil ben 0.5 alırdım. Rotring rapid iyidir.
  • Rotring rapid plastik olduğu için çok hafif duruyor bastırmam gerekir gibi tabi denemeden bilemem ama :D
    Zebra m701 kutusunda stainless steel (paslanmaz çelik) yazıyor o kalem nasıldır ? Biraz kalın gibi. Kullanan öneren var mı?
    Scrikss graph x daha ince. Onda da metal yazıyor ama stainless steel ibaresini göremedim ayrıca uç konulan tüpü plastik maalesef graph x'in. Başka önerisi olan var mı dediğim gibi? (boya kaplama veya plastik içermeyecek, ince ve ağır olcak ve paslanmaz çelik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 800Kjax -- 15 Temmuz 2019; 23:23:35 >
  • pentel graph 1000 var bir de ama bunun da paslanmaz çelik olup olmadığını, eli terletip terletmediğini yazmamışlar

• Biraz daha üstüne çıkarsan Pentel smash

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphgear 513 (0.3mm) aldım geçen ay. 0.7 den ilk defa 0.3 e geçtim hiç kırmadım ucu şimdiye kadar. Sadece kalemin içini açarken kırdım ucu. Ucu çok kontrollü az az çıkıyor, aynı zamanda kalemin içine konulmuş uç fabrika çıkışlı onunda etkisi var sanırım kırmamamın(3 tane vardı içinde 1'ini bitirdim 14mm uç boşa çıkıp düştü birazfazla gibi ama güzel kalem 😃 uç ve tutma yeri metal bi de tamamen metal değil ama yine de öneririm bi de ağırlık merkezi iyi, öne doğru).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 800Kjax -- 29 Ağustos 2019; 17:18:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.