Şimdi Ara

0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi 0-1500 TL arası Bir Android bi Cihaz alacagım ama bi türlü karar veremedim. yarımdımcı olurmsunuz.

GM Elite , LG G2 , GM discovery 2 , Turkcell T50 , Casper via V8 , fiyat performans telefonları bunlar var sanırım şuan veya sizin önerileriniz nelerdir hangi telefon daha iyi içlerinden önerileriniz bekliyorum.

• GM ELİTE almanı öneririm donanım olarak gayet iyi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette gm cihazları hakkında yazılanları bi oku derim casper a hiç bulaşma bu alternatiflerin içinde en iyisi lg g2

• arkadaşlar Elite kardeşimde var ama Donanım haberin bi videosunu izledim sanırım güncelleme gelmicek gibi birşey g2 ninde arayüzünü begenmedim artıları eksileri neler bilmiyprum 2sininde
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpooll

arkadaşlar Elite kardeşimde var ama Donanım haberin bi videosunu izledim sanırım güncelleme gelmicek gibi birşey g2 ninde arayüzünü begenmedim artıları eksileri neler bilmiyprum 2sininde

Xperia Z1 ve Nexus 5'de düşünebilirsiniz

• sırasıyla z1compact G2 ve nexus bakın adam gıbı cıhaz alın elıte melıte para kaptırmayın çin telefonlarına...

0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım. 0-1500 TL arası hangi Telefonu almalıyım.

• liverpooll kullanıcısına yanıt
    ben forumda gördüğüm kadarıyla konuşuyorum herkes şarj soketinin çok dandik olduğunu ve ölü piksel çıktığını ayrıca telpanın bu sorunları ücretli yaptığını söylüyor internetten de bakabilirsin bence 1300 lira vereceksin madem adam gibi cihaz al servisle filan uğraşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g2 alınabilir
  • xperia z1c öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.