Bildirim
0.1 uf kaç nf ? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
miliFarad ı da gözden kaçırmayalım arkadaşlar. 100000uF yerine 100mF , 4700uF yerine 4.7mF dendiğini görürseniz şaşırmayınız. Bu sebeple mikrofarad uF , miliFarad mF şeklinde ifade edilir.
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: untayk
miliFarad ı da gözden kaçırmayalım arkadaşlar. 100000uF yerine 100mF , 4700uF yerine 4.7mF dendiğini görürseniz şaşırmayınız. Bu sebeple mikrofarad uF , miliFarad mF şeklinde ifade edilir.
Saygılar.
Haklısın hocam mF yerine uF yazılmalı. Ayrıca micro simgesini yazmak için Alt+230 tuşlayarak µ sigesi koyabiliriz. -
Ben de bunu bilmiyordum , öğrenmiş oldum sayenizde
Saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: HaSaN_2144
0.1 uf kaç nf ? mercimek kondansatör kullanacam ama bulamadım . sanırım 100 nf olmalı 104 numaralı
al kardeş direncinden kondansatörüne kadar herşeyi hesaplayan mükemmel bi program buldum bu işine yaraya bilir..
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/kvsjgg5y/elektronik-paket-programi.rar.html -
hatta ben bunu yeni konu olarak açayım belki başkalarınında ihtiyacını görür..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X