Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SerkanGD , escape0121 , Lucis Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
31.247
Cevap
1.043
Favori
2.171.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
Giriş

Koruyucu kılıfla kullanmıyacaksanız gece yarısı rengi tam bir felaket, kesinlikle alınmaması gerekir, alıpta pişman olmamış bir kişi bile zor bulunur. Uzaktan görüntü mükemmel, kulanımda tam bi rezalet, apple daha kötü bir renk oluşturmadı şimdiye kadar, açıkara en kötüsü.

Cihazı elinizle tuttuğunuz heryer belirgin parmak izi kalıyor, aşırı çirkin görünüyor, göze batıyor sürekli. Sık sık microfiber bezte silmeniz veya belirgin parmak izlerini dert etmemeniz gerekir. Ama o kadar kötü, o kadar belirgin ki dert etmeyecek kişinin zaten görünüme önem vermediği anlamına gelir.

Yorumunuz için çok teşekkürler. Evet ben de takip ediyorum ve fiyatı git gide artıyor iade etmekten vazgeçtim zaten değişim de büyük ihtimalle yapmazlar iade alırlar o yüzden o küçük pikselle yaşamaya karar verdim zaten çözünürlük yüksek olduğu için çok belli olmuyor küçücük görünüyor özellikle açıp oraya bakınca görüyorum onun dışında olur da ileride başka bir problem olursa garantiyi kullanacağım her ne kadar o piksel ara sıra gözüme batsa da bu fiyat farkına bakınca çokta büyük bir problem değil diye düşünüyorum ayrıca garip ama bende hiç parmak izi olmuyor midnight rengi bilmiyorum belki de fazla temiz kullandığım içindir o yüzden çok memnunum diğer renklerden daha farklı duruyor Pro hissiyatı veriyor. Sizin cihazda da bir problem olmamasına çok sevindim hocam güle güle güzel günlerde kullanın inşallah, tekrardan hayırlı olsun teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• truwa06 kullanıcısına yanıt

Reelde 2 urunude gormedim fakat dusununce bendeki suan gumus rengi olduğu halde parmak izi olan yer daha acik renk duruyor. Eee gri de boyle gorunen koyu renkte kim bilir nasil gorunurdur.

ipad air 4 var onda da 2 yil once uzay gri mi ney diye geciyorsa baska renk alacaktim dusunene kadar o renk bitti ama indirimi kacirmamak icin gri almistim. Suan farkettim ve 2 side birebir uyumlu oldu 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • NightBlue-S kullanıcısına yanıt

bu bilgisayar daha bana cokk para harcatacak gibi gorunuyor. Omurluk olsada 9 bin tl final cut a veresim yok yaa (diger yanında verdikleri isime yaramaz o yuzden benim gozumde sadece o program 9 bin tl mis gibi) , hardisk , sonrada belki hub derken…

Tesekkurler sizede hayirli ugurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Trendyol %10 öğrenci indirimi devam ediyor mu acaba deneyen oldu mu bugün? Sitede 20 Eylül son gün demiş ama, kod alma sayfası hala açık. (yakınımda öğrenci yok, devam ediyorsa bulacağım.)

15inch m4 air için.

15 inch m4 47bin civarına 6 taksit iyiydi valla.

hocam bende bundan var çok iyi. 500 liraya teknosadan indirim denk gelmişti. başlık yanıltmasın 4k 60hz cihaz.

• 
Sayfa: önceki 15591560156115621563
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.