Şimdi Ara

Xbox one x 1999tl medimarkt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle hakısın hocam bende xbox360 çıktığından beri xbox (360, one, one x) kullanırım yaklaşık 10 yıldır oyuna harcadığım para 1000 tl falandir heralde. (Piyasaya cikan bir cok oyunu oynadim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence boş konuşan sizsiniz.Bu iş game pass ın verdiği beleş oyunlarla olacak iş değil.Bunu hem xbox hemde ps kullanmış biri olarak söylüyorum.Sen kütüphanendeki oyunları oyun sayıyorsan bişe diyemicem sayı olarak.Harcamaya bağlı bişey bu.Sen bf serisinden 1 tane almışsın ben bütün serisini aldım örnek veriyorum.Olaya öyle bakman lazım.Sadece bir oyunun bir serisinden 1 tane alıp evet bu konsol ucuza geliyor derseniz olmaz.Adam belki bütün seriyi alacak veya hoşuna giden her oyunu alacak.

Göreceli bir kavram bu bilip bilmemeyle alakası yok bu konunun.Kimseyi bilmemişlikle suçlamayın.Aylık ücretler çok pahalı hem microsoft hemde sony cephesinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Oyun serilerinin hepsini alsam gine konsolun parasini gecmez ornegin gta iv 15 tl felandi indirimde battlefield bad company 2 25 tl dusuyo indirimde bf3 var bende oda bedavaya geldi bf4 vardi ea accessten bedava gelme ea access yillik 65 tl .benim kutuphanedeki oyunlari oyundan nasil saymiyosunuz anlamadm ama neyse kendi gorusun sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erisemre

Bilip bilmeden nekadar konusuyosunuz ya suana kadar oyunlara harcadigim toplam para 500tl. Bu 2 yilda harcadigim para Sahip oldugum oyunlarda bunlar, zaten live ile game pass in verdigi oyunlarla birlikte cok fazla oyun oluyor live 3 aylik 45 tl game pass aylik 29 tl bu biraz fazla ama, konsolun parasini geciyo diye birsey yok

dostum oynadığın oyunlar pcdede var ps4tede. teşekkürler.

• Ben burda zaten xboxi savunmuyorumki arkadasim hatta ps4 te oyunlar daha ucuz genel olarak ben burda oyunlar konsol parasini geciyo lafina cevap verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: erisemre

Ben burda zaten xboxi savunmuyorumki arkadasim hatta ps4 te oyunlar daha ucuz genel olarak ben burda oyunlar konsol parasini geciyo lafina cevap verdim
    o zaman haklısın dostum..

ben de xbox kulalndım zamanında, ps3 e özel oyunlar çok fazla olduğu için ps aldım, yine psye bu sene çok oyun çıkacağı için xboxun avantajı kalmadı, xbox atak yapmıyor senelerdir
  • Siparişimi iptal ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liradan almak isteyen varsa kargo ile yollayabilirim yarın. Yoksa iade edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado12

2000 liradan almak isteyen varsa kargo ile yollayabilirim yarın. Yoksa iade edeceğim.
    Neden vazgectiniz?

• Hocam urun bugun teslim edildi. Daha açmadım kutuyu.Vazgeçtim. Adana ici elden verebilirim. Diğer illere kargo ile yollayabilirim. 2000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado12 -- 14 Nisan 2018; 11:26:37 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    hocam keşke haber verseydin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.