Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (1384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
136
Favori
718.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar ödediniz bilgisayar için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    3.538
  • Hoparlörü temizleyince kendine geldi istediğim sese kavuştu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Hocam aylardır diyorum hoparlör kirli diye :)) nasıl temizledin? Su geçirmezliği kontrol eder misin bi

• xRoot kullanıcısına yanıt
    Islak mendilin ucunu sivri yaptım alt üst içini bastıra bastıra temizledim. Suya sokmayacagım ama nolur normaz diye bu saatten sonra su ile işim olmaz. Testi yaptım test sorunsuz diyor ama güvenmem yinede arka Cam çatlak oldugu halde yıkıyor dum sorun olmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 15 Haziran 2016; 20:38:22 >
  • Laptopun hayırlı olsun hocam. Z3 te çektiklerini çekmezsin inşallah.
    Eski acerlar ısınma konusunda sınıfta kalmıştı düzelmiştir inş bu durum.

*teknik serviste çalışırken yanan 5 laptopun 3'ü acer, 2'si hp idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Acer aşmış kendini hocam ısı konusunda en baba ısı 70 gördüm gta 5 kaç saat oynadım 60 geçmedi full ayarlarda altında soğutma filan da yok. İnş çekmem hocam

• maxi80 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaşlar bu Android M stabil hale ne zaman gelecek Allah aşkına, pazar günü hatalar giderilmiştir diye güncelledim ama güncellemez olaydım.

Tekrar lolipop orjinal romu geri yükledim.
    Bildirim ekranında güncelleme bildirimi sürekli duyuyor, hasta etti.

• Arkadaşlar merhaba alt hoparlörde düşük ses sorunu yaşayanlardandım. Yukarıda bir arkadaşın hoparlörü temizleme olayını denemek istedim. Önce telefonun alt hoparlör kısmını çeşmede suya tuttum. Ardından kürdan ucuna peçete sararak hoparlör süngerini yavaş yavaş sağ sol yaparak temizledim. Peçeteye siyah kirler bulaşmıştı. Bir süre temizledikten sonra müzik açtım o da ne ses muazzam :D Yani böyle basit bir tıkanmanın bu soruna yol açacağını hiç düşünmezdim. Şimdilik ses gayet tatminkar ;) deneyecek arkadaşlara önerim kürdan değilde ucu daha küt şeyler kullanın ki sünger yırtılmasın çok dikkat istiyor bende sıkıntı olmadı ama az daha zorlasam yırtılacaktı hissettim

• eraysgt kullanıcısına yanıt
    Toza dayanıklı oldugu için telefon toz filtresi tozları tutuyor galiba oda sesi kısıyor s7 gibi yeni teknoloji olmadıgı için toz sesi engelliyor demekki s7 de öyle bir durum söz konusu degil. Benden de siyah toz çıktı ıslak mendil ile temizledim düzeldi dediğim gibi çünkü ben bu telefonu hatırlıyorum ilk aldığımda sesi kısardım fazla çıkıyor diye

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Ben stock rom kurdum şuan sorun yok bende temiz kurulum şart galiba düzgün çalışması için ekran süresi de 7 saat filan aldım

Aslında temiz kurulum yapmak mantıklı hocam. Sizde Android M 575 ile biten Tr stock rom varmı acaba?

• Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Evet 575 yüklü

• S. Aleyküm arkadaşlar yardımcı olmak adına kamera lensinin kireçlenme gibi lekenlenme sorununun çözümü için cevap vermek istedim
    aynısı benim de başıma gelmişti:

Sorun şu o lekeler aslında lens üzerinde çok ince bir ultraviyole katman filmi ve tüm sonylerde kalkıyor ama çözüm için yani lensi o durumdan kurtarmak için cif yada diş macunu kullanmak sakıncalı çünkü içerdikleri sert tozlar lensi çizebilir bu durumu daha kalıcı kötü bir hale sokabilir, onlar yerine yumuşak kimyasal temizleyiciler var kii benim bizzat yaptığım yöntem şöyle:
    1. kaliteli bir bez microfiber bezler gibi
    2. Camsil yada Camsil matik original diye geçer
    Lens üzerine biraz sıkıp bez ile çok baskı yapmadan orayı ovalıyarak bu şekilde çizmeden halledebilirsiniz

Ayrıca cam sil ile ekranı silince parmaklarınızın Çok daha kaygan hareket ettiğini fark edeceksiniz ayrıca steril olur
    Hayırlı günler Sonyciler

Elinizde 575 ile biten tft dosyası varmı diye sormuştum ama neyse ki buldum.

Yine forumda sizin tarafınızdan açılmış konuda varmış. Müsait zamanda temiz Android M romu yüklerim bakalım.

• Aylardır diyorum ki z3ün ses kısıklığı sorunu yazılımsal değil donanımsal diye.

Hoparlörün üzerindeki su geçirmez zarın toz kaptığından emindim ama temizlenmesi için telefonun açılması gerektiğini düşünüyordum.

Bunu forumda dile getirdim bir kaç arkadaş hoparlörü temizledi sesin yükseldiğini söylediler. Bende bundan cesaret alarak biraz önce detaylı şekilde temizledim ses çıkışlarını.

Sonuç mükemmel :) cızırtılı, kısık, kalitesiz ses çıkaran z3 şuanda resmen Bass vuruyor :D telefonda yaşadığım tek sorun ses kısıklığıydı onuda hallettik. Ses sorunu olan arkadaşlar mutlaka denesin işe yarayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Hoparlörü temizleyince kendine geldi istediğim sese kavuştu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hocam hurafe bu program :D En düşük sese aldığımda da aynı gösteriyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy333

Z3 kullanıcısıyım gecenlerde ekran kırıldı değiştirttim.bgn kamera ile fotoğraf cekerken telefonun sağ tarafındaki foto cekme düğmesi çalışmıyor sizce nedendir.uzun zamandır kullanmıyordım yeni fark ettim :-(

Telefoncu flexe zede vermiş muhtemelen. Git götür fazla zaman geçmeden.
  • Bende güvenmiyorum programa cihazla ölçmek lazım

• 
Sayfa: önceki 13821383138413851386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.