Şimdi Ara

Konuşma, İnternet Ağırlıklı Paket Önerileriniz ve İnternet Kullanımı Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Galaxy S4 alarak akıllı telefon dünyasına katılmış oldum. Önceki telefonumda pek özellik olmadığı için internet paketine ihtiyaç duymuyordum. Ancak artık internet paketi alma zamanım geldi. Sizden paket önerisi isteyeceğim bir de sorum var

Telefonlardaki internet paketi kullanıma göre ne kadar azalıyor? Hani bilgisayarda 5 GB dosya indirirsen kotaya da 5 GB eklenir. Telefonlar da o kadar yüksek boyutlu birşey indirmeyeceğimize göre ne kadar pakat bize yeterli olur? Telefonda sürekli Whatsapp açık durur ve çok mesajlaşırım ve günde 1 saatte internette dolaşma (DH/Twitter/Facabook) ve Youtube gibi sitelerden video izleme/müzik dinleme yapıyorum. Böyle bir kullanımda ne kadarlık internet yeterli olur? Ve video,müzik dinlemek çok mu internet kullanımı gerektirir?

Birde paket önerisi isteyecektim sizden. Aylık max. 500 dk konuşurum ve 500 dk.'dan fazla olmasına gerek yok. Mesaj paketi olarakta zaten Whatsapp kullanıyorum öyle 1000 - 5000'lik mesaj paketlerine gerek yok Max. 100 mesaj hakkı olsum yeterli benim için. Ve de son olarak internet paketi. Ne kadar kullanımda ne kadar gittiini bilmediğim için bu konuda herhangi bir yorum yapamayacağım. İnternetti ne için kulladığımı yukarıda kısaca yazdım buna görede bir internet paketi içeren bir paket önerirseniz çok sevinirim. Bütçe olarak aylık 30-40 tl arasında olursa iyi olur

• hocam bu dediklerine en uygun avea da var bi tarife 500dk 4gb internet 39 tl..
    Ben turkcell kullanıyorum ama maalesef internet ile birlikte paketler pahalıya geliyor.

Orijinalden alıntı: Simitci01

hocam bu dediklerine en uygun avea da var bi tarife 500dk 4gb internet 39 tl..
    Ben turkcell kullanıyorum ama maalesef internet ile birlikte paketler pahalıya geliyor.

@Bende bulunduğunuz yerdeki çekim gücüne göre Avea tercih etmenizi öneririm. Fiyatı çok uygun. Yalnız 39 TL 12 ay tahattütlü fiyatı, normalde 49 TL.

Orijinalden alıntı: berfu61

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

hocam bu dediklerine en uygun avea da var bi tarife 500dk 4gb internet 39 tl..

@Bende bulunduğunuz yerdeki çekim gücüne göre Avea tercih etmenizi öneririm. Fiyatı çok uygun. Yalnız 39 TL 12 ay tahattütlü fiyatı, normalde 49 TL.

Ben başvuru yaptım avea ya ama geçemedim hocam o yüzden gittim turkcelle başvurdum :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.