Şimdi Ara

Niktofobi(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Niktofobi "Geceden ve gece olmasından korkma demektir" Ve ben GECEDEN korkuyorum.. No ss No Güven Joe demeyelim SSlikbişiy yok Herneyse , konuya dönelim.
    Gece oldugunu görünce irkiyorum.Korkmak değilde irkmek. Karanlıktayken laptop kullandıgımda karanlıkta beynimden yarattıgım bi kaç sanrı-halüsilasyon görüyorum. çok sinir bozucu. ve geceleri sürekli bişiyler tarafından rahatsız ediliyorum.. kimse gelip bana fısıldamıyor ama özellikle geceleri husursuzlaşıyorum.
    allah kimsenin başına vermesin.

-------------

TAKSİMDEKİ OLAYLARI DUYDUM ÇOK KÖTÜ , ALLAH YARALILARA VE YARALANANLARA ACİL ŞİFALAR VERSİN DİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jilleasus -- 1 Haziran 2013; 4:33:48 >

• aynı dert bendede var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fable

aynı dert bendede var sanırım

Gerçekten mi ? Bu fobide olan tek benim sanmıştım..
  • bu sorun bendede olabilir . normal olarak dolaşabiliyorum korkmuyorum fakat karanlığın içinden biri bana bakıyormuş gibi geliyor , bende o tarafa bakıyorum hiçbirşey olmadığını bile bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

bu sorun bendede olabilir . normal olarak dolaşabiliyorum korkmuyorum fakat karanlığın içinden biri bana bakıyormuş gibi geliyor , bende o tarafa bakıyorum hiçbirşey olmadığını bile bile

Bu bendedevar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

size birşey söylesem başka bir fobiniz daha olur ciddiyım ama söyleyıpde sizi korkutmak istemıyorum
    illa ögrenmek isteyenler alıntı yapsın

sölesene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

size birşey söylesem başka bir fobiniz daha olur ciddiyım ama söyleyıpde sizi korkutmak istemıyorum

sölesene

pm atacakdım ama pm atmayı kapatmışsın
    fobı kazanmakmak istemeyen, en ufak şeyden etkılenen bakmasın tıkla
    bana çok urkutucu gelıyor bılmıyorum belki sadece bana öyle gelıyorda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 1 Haziran 2013; 5:26:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

sölesene

pm atacakdım ama pm atmayı kapatmışsın
    fobı kazanmakmak istemeyen, en ufak şeyden etkılenen bakmasın tıkla
    ama çok urkutucu gelıyor bılmıyorum belki sadece bana öyle gelıyor ama binde birde olsa olma ihtimali olan bir olay. genelde bunu kımseye soylemem kimse aklıma boyle bırşey taksın ıstemem

ilginç bişeymiş fakat hiç etkilemedi. cinli perili bişey sanmıştım. ya da karabasan

• quote:

soyle pls

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jilleasus

Niktofobi "Geceden ve gece olmasından korkma demektir" Ve ben GECEDEN korkuyorum.. No ss No Güven Joe demeyelim SSlikbişiy yok Herneyse , konuya dönelim.
    Gece oldugunu görünce irkiyorum.Korkmak değilde irkmek. Karanlıktayken laptop kullandıgımda karanlıkta beynimden yarattıgım bi kaç sanrı-halüsilasyon görüyorum. çok sinir bozucu. ve geceleri sürekli bişiyler tarafından rahatsız ediliyorum.. kimse gelip bana fısıldamıyor ama özellikle geceleri husursuzlaşıyorum.

-------------

TAKSİMDEKİ OLAYLARI DUYDUM ÇOK KÖTÜ , ALLAH YARALILARA VE YARALANANLARA ACİL ŞİFALAR VERSİN DİYORUM

İnsan psikolojisi ne kadar farklı.

ben burada yazanın tam aksine gece olduğunda ortalık sessizleştiğinde ve rüzgar uğultusunda rahatlıyorum. Birimiz kaçarken öteki onu arıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Jilleasus

Niktofobi "Geceden ve gece olmasından korkma demektir" Ve ben GECEDEN korkuyorum.. No ss No Güven Joe demeyelim SSlikbişiy yok Herneyse , konuya dönelim.

-------------

İnsan psikolojisi ne kadar farklı.

ben burada yazanın tam aksine gece olduğunda ortalık sessizleştiğinde ve rüzgar uğultusunda rahatlıyorum. Birimiz kaçarken öteki onu arıyor

Kesinlikle .. Gece her zaman daha guzel sakin gelmistir bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.