Şimdi Ara

kırıkçı çıkıkçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • unsere mutter unsere watter izliyordum.kolu çıkmış birini hemşire kolunu geri yerine taktı.hemşire vs bunlar işin uzmanı bunlar sağlık işini bilirler.ama her sağlıkçı her konuyu bilmeyebilir.çünkü uzmanlık alanı farklıdır.ama birde pratisyen hekim var.basit sağlık olaylarına bakıyorlar.neyse soracağım soruya dönelim.birde kırıkçı çıkıkçılar var.onlar işin eğitimini almamışlar uzmanı değiller.kardeşimde bir ara bir arkadaşın koluyla öyle kırıkçı çıkıkçı gibi uğraşıyordu engelledim onu.şimdi bu kırıkçı çıkıkçılar sanırsam bazen doğru müdahale yapıyorlar bazende yanlış müdahale yapıyorlar diye aklımda kalmış.ekşi sözlükte biri böyle bir entry yazmış.el melakesine güvenen insanların üstlendiği ilkel yönetmleri uygulayan kişi.
    eskiden tıp ve hastaneler yeterince yaygınlaşmadığı için, bu kişilere rağbet oldukça fazlaydı. yaşı ilerlemiş topal, çolak kişilerin bazıları, bu kişilerin mağdurudur.şimdi bu kırıkçıçıların hiç doğru müdahale etmemelerinin yada bazen doğru müdahale edip bazen doğru müdahale etmemelerinin sebebi nedir?



    _____________________________
    her zaman iyi insan(genişletilmiş haliyle canlı) olun.




  • Kemik birden fazla yerden kırılırsa içerde dönebilir, yer değiştirebilir. Ve o kırıkçıların film çekmeden bunu anlama ya da ameliyatsız düzeltme şansı yok. Hatalar bundan kaynaklı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.