Şimdi Ara

Superonline adsl hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zaten 1-2 konu açmıştım özetle, yeni taşındık apartmanımızda fiber yok maalesef. Superonline ile anlaşmalı olduğumuz için iptal ettirmedik süperonline adsle geçeceğiz. 16 mbps bağlatmayı düşünüyorum ama şartlarda şöyle bir şey gördüm "16 Mbps'ye kadar paketlerinden yararlanabilmek için hattın ADSL2+ teknolojisini desteklemesi gerekmektedir"

1) Hattımın adsl2+ desteklediğini nerden öğrenebilirim ?
    2) Sizce hızım tam olarak 16mbps mi olur ? Bu tam olarak neye bağlı santrale uzaklığa mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Arkadaşlar zaten 1-2 konu açmıştım özetle, yeni taşındık apartmanımızda fiber yok maalesef. Superonline ile anlaşmalı olduğumuz için iptal ettirmedik süperonline adsle geçeceğiz. 16 mbps bağlatmayı düşünüyorum ama şartlarda şöyle bir şey gördüm "16 Mbps'ye kadar paketlerinden yararlanabilmek için hattın ADSL2+ teknolojisini desteklemesi gerekmektedir"

1) Hattımın adsl2+ desteklediğini nerden öğrenebilirim ?
    2) Sizce hızım tam olarak 16mbps mi olur ? Bu tam olarak neye bağlı santrale uzaklığa mı ?

bende bu pazar gideceğim aynı sorularda benden :D
  • Arkadaşlar az önce aradık yok tarife değişikliğidir carttır currttur 400 lira para alıyorlar var mı böyle bir şey yahu ? 400 lira ne demek ?
  • quote:

Arkadaşlar az önce aradık yok tarife değişikliğidir carttır currttur 400 lira para alıyorlar var mı böyle bir şey yahu ? 400 lira ne demek ?

400 lirayı ne için istediler tam olarak? Fiber'de hangi tarifeyi kullanıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

quote:

Arkadaşlar az önce aradık yok tarife değişikliğidir carttır currttur 400 lira para alıyorlar var mı böyle bir şey yahu ? 400 lira ne demek ?

T11 maxiphone verilen kampanyayı kullanıyordum 20mbps internet vardı, karşı binaya taşınma durumumuz oldu fakat taşındığımız binada fiber alt yapısı olmadığı için fiberi buraya aktaramadık Superonline adsl geçmeyi düşündük, telefonu açtırmanız lazım dediler açtırdık aradık tarife değişikliği sebebiyle (ya da o tür bir şey) 400 lira alacağız dediler. Baya sinirlendim bağırdım çağırdım kapattım telefonu bende.

• quote:

quote:

quote:

T11 maxiphone verilen kampanyayı kullanıyordum 20mbps internet vardı, karşı binaya taşınma durumumuz oldu fakat taşındığımız binada fiber alt yapısı olmadığı için fiberi buraya aktaramadık Superonline adsl geçmeyi düşündük, telefonu açtırmanız lazım dediler açtırdık aradık tarife değişikliği sebebiyle (ya da o tür bir şey) 400 lira alacağız dediler. Baya sinirlendim bağırdım çağırdım kapattım telefonu bende.

Kaç ay önce başladın o tarifeyle kullanmaya? Daha önce bi çok kez fiber paketleriyle başlayıp asıl oturduğu yere taşıyan insanlar oldu ve oturdukları yerde adsl bağlantı olduğu için ilk 4 ay 9.90 gibi ucuz tarifelerle devam edip Şampiyonlar paketi olsun diğer donanımlar olsun alıp kullanabildiler. Sanırım bunun önüne geçmek için böyle bir yol izlediler ama bu da hiç suçu olmayanlara bu şekilde yansıyor. Belli bi zaman geçtiyse fiberi bağlatalı kötü niyetinin olmadığını belirtirsen belki bi şekilde yırtarsın diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç ay önce başladın o tarifeyle kullanmaya? Daha önce bi çok kez fiber paketleriyle başlayıp asıl oturduğu yere taşıyan insanlar oldu ve oturdukları yerde adsl bağlantı olduğu için ilk 4 ay 9.90 gibi ucuz tarifelerle devam edip Şampiyonlar paketi olsun diğer donanımlar olsun alıp kullanabildiler. Sanırım bunun önüne geçmek için böyle bir yol izlediler ama bu da hiç suçu olmayanlara bu şekilde yansıyor. Belli bi zaman geçtiyse fiberi bağlatalı kötü niyetinin olmadığını belirtirsen belki bi şekilde yırtarsın diye düşünüyorum.

8 ay olacak 5 gün sonra. Yani düpedüz ahlaksızlık ya 400 ne demek usta bir işçi maaşının yarısı nasıl böyle bir şey isterler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERBOX hakkında bir soru??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 400 lira istemelerinin sebebi telefonun bedeliymiş. Ee hediye diyorlardı en başta ? Yok arkadaş yok bu memlekette adam gibi internet kullanılmıyor. Superonline'da bozdu ttnetle rekabet yapacam derken.
  • quote:

400 lira istemelerinin sebebi telefonun bedeliymiş. Ee hediye diyorlardı en başta ? Yok arkadaş yok bu memlekette adam gibi internet kullanılmıyor. Superonline'da bozdu ttnetle rekabet yapacam derken.

Anlattım yukarda, fiber paketi alıp asıl oturduğu yere adsl olarak taşıtarak kullananların önüne geçmek için yapılan uygulama sanırım. Hediye verilen şeyin bedeli yansıtılmış ne yazıkki.
  • bende bugün gittim resmen dalga geçtiler ankara ankamall de şubesi var dediler taa aydınlıktan kalkıp gittik oraya migrosda var diye sonra anladık başka bir tarafındaymış yürü babam yürü sonra girdiğimizde kadın bize numara verdi dalga mı geçiyosunuz dedim çıktım çok saçma sapan bir şubeleriniz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.