Eline sağlık ama pek tutmadım. Şarkı alt planda sırıtıyor.Hani orjinal bir mix sandım bende. (Girişte kurt neden uluyor usta?Baslar yapay kalmış) Yinede eline sağlık.
Dostum ben indirdim fakat Winamp 2,8 ve Wmp 9,0 bu dosyaları tanımadı. Hangi formattır bu ve nasla dineyebiliriz.?. uzantıyı mp3 yaptım. XP ve ME de denedim ses alamadım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by simirna</i> <br />Eline sağlık ama pek tutmadım. Şarkı alt planda sırıtıyor.Hani orjinal bir mix sandım bende. (Girişte kurt neden uluyor usta?Baslar yapay kalmış) Yinede eline sağlık. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sağol yorumun için.Kurt sesini hava katsın diye koydum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mtiske</i> <br />Dostum ben indirdim fakat Winamp 2,8 ve Wmp 9,0 bu dosyaları tanımadı. Hangi formattır bu ve nasla dineyebiliriz.?. uzantıyı mp3 yaptım. XP ve ME de denedim ses alamadım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Bende winamp3 var.Uzantı zaten mp3 değiştirmene gerek yok.XP benim de.Bir sorun yaşamaman lazım aslında.Tekrar indir istersen.
Zaten3 günde telsimden dolayı zor indirdim. Boyutu falan her şey normal.Ama çalmadı
rammstein dinleyin yahu dudu da nedir[spr][rockbnd][gitar][djsm]