Şimdi Ara

GTA San Andreas bir görev var yardımcı olacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Link burda sadece Z'yi yapmanızı istiyorum. Oyunu bitirmeye 2 görev kaldı ve çok uyuz oldum köşede duruyo yapanada bi iyiliğimiz dokunur hani pm atsın bana

• Görevi anlat sana tüyo vereyim.
  • Napacan susan arşivimi atacan yine
  • Kesin şu tek seferde geçtiğim uçaklı görevlerdir
  • bu adama yardım etmeyinn...
    hatırlarsanız biaralar rar şifresi vermemişti...
  • Oyunu bitirmek için Zero'nun görevlerini yapmaya gerek yok. Yapmasan da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A

Kesin şu tek seferde geçtiğim uçaklı görevlerdir

ya bişeyler falan taşıyosun oyuncak uçakla yolunu kapıyosun düşmanın falan çok denedim ama olmadı

@Seppuku.
    Ulan keşke paylaşmasaydım ha bi pişmanlık düştü üstüme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uçaklı bölüm kesin. Hani bomba falan yerleştiriyorsun. Zorlanmıştım ama geçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Uçaklı bölüm kesin. Hani bomba falan yerleştiriyorsun. Zorlanmıştım ama geçmiştim.

ya böyle oyuncak bi helikopterin var alttanda oyuncak bi arabayla zero gidiyo berkley de devamlı onun yolunu kesiyo sende onun yolunu açıyosun falan beceremedim yani olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

quote:

ya bişeyler falan taşıyosun oyuncak uçakla yolunu kapıyosun düşmanın falan çok denedim ama olmadı

@Seppuku.

1 kere oynadım ne yapmam gerektiğini 2-3 dakika geçtikten sonra çözdüm 2. oynayışımda geçmiştim. Bak önce tankları patlat ondan sonra yolları açarsın. Yollar sorun değil. 1-2 metre taşısan yetiyor zaten.

• quote:

quote:

Uçaklı bölüm kesin. Hani bomba falan yerleştiriyorsun. Zorlanmıştım ama geçmiştim.

ya böyle oyuncak bi helikopterin var alttanda oyuncak bi arabayla zero gidiyo berkley de devamlı onun yolunu kesiyo sende onun yolunu açıyosun falan beceremedim yani olmuyo

Benim dediğim vice city. Tamam onu da hatırladım. Onu da geçtimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

@Seppuku.

1 kere oynadım ne yapmam gerektiğini 2-3 dakika geçtikten sonra çözdüm 2. oynayışımda geçmiştim. Bak önce tankları patlat ondan sonra yolları açarsın. Yollar sorun değil. 1-2 metre taşısan yetiyor zaten.

Taşınmıyo ya o yüzden istiyorum bilgisayardaki tuşlardan kaynaklanıyo sanıyodum ama hepsi oluyo işte basıyorum LMB'ye ( Sol maus) ama olmuyo

• Daha tutmayı bilmiyorsan geçmeyi nasıl düşünüyorsun
    2dk falan artırdığımı hatırlıyorum o görevdei
    Pro players never get ff
  • Pm'den adam akıllı anlat görevi sana nasıl geçileceğini söyleyim, bu oyunu kaç defa bitirdiğimi gerçekten hatırlamıyorum.

Ahaha ilk mesajına baktımda oyunu bitirmeme iki görev kaldı demişsin bu daha oyunun yarısı bile değil. Zero'nun görevleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 26 Mayıs 2010; 21:57:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim dediğim vice city. Tamam onu da hatırladım. Onu da geçtimdi.

Heyt be vice city ne kadar güzel bi oyundu ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

quote:

@Seppuku.

Taşınmıyo ya o yüzden istiyorum bilgisayardaki tuşlardan kaynaklanıyo sanıyodum ama hepsi oluyo işte basıyorum LMB'ye ( Sol maus) ama olmuyo

Ctrl falan dene. Alt da dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Pm'den adam akıllı anlat görevi sana nasıl geçileceğini söyleyim, bu oyunu kaç defa bitirdiğimi gerçekten hatırlamıyorum.

Ahaha ilk mesajına baktımda oyunu bitirmeme iki görev kaldı demişsin bu daha oyunun yarısı bile değil. Zero'nun görevleri.

onu köşede bıraktım 3. adaya geçtim onu falanda bitirdim tkerar 1. adaya geldim şimdi görevleri kontrol edince 2 görev kalmış bitmesine ama zeroyu bitirmek istiyorum önce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

Pm'den adam akıllı anlat görevi sana nasıl geçileceğini söyleyim, bu oyunu kaç defa bitirdiğimi gerçekten hatırlamıyorum.

onu köşede bıraktım 3. adaya geçtim onu falanda bitirdim tkerar 1. adaya geldim şimdi görevleri kontrol edince 2 görev kalmış bitmesine ama zeroyu bitirmek istiyorum önce

Zero'yu bitirmeden 1. adaya nasıl geçtin? Las venturas'daki görevleri bitirdikten sonra Zero sabit kalması lazım onu geçmeden 1. adaya geçemezsinki.

• youtubedan izle yapmışlar koymuslar oyunu 2 kere bitirmiş biri olarak yardımcı olurdum ama sana şuan oyun yüklü değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.