Şimdi Ara

Doğu Perinçek Müjdeyi Ağzından Kaçırdı 'Zonguldak açıklarında doğal gaz bulundu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşallah buluruz ama bize petrol doğalgaz dan önce namuslu insanlar lazım hırsız yolsuz olmayan, liyakatlı vatanını milletini düşünen insanlar lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolapları elektrik ile değil doğalgaz ile çalışacak bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0zkanK.

Bu mesaj silindi.

Eğer halkın hakkı olan bir şey bulunduysa, bunun saklanması ve gizli kapaklı tutulup sonradan açıklanması makul değil. Topluca sevinilecek bir şeyin açıklanmasında dahi taktik uygulanıyorsa, demek ki o işten sağlanacak hiç bir fayda halka yansıtılmasa da olur. Durum böyle olunca da, halka yansıyacak bir fayda zaten yoktur. Bari borçları ödeseler de bulunan şeyin haklarını da birilerine devretmeseler diye dilemekten başka elden gelen bir şey yok.

Biz olanları bile koruyamadık ve sattık. Bulunandan ne fayda olacak?

• Bilonun abd de vakfına yeni para kaynağı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Eğer halkın hakkı olan bir şey bulunduysa, bunun saklanması ve gizli kapaklı tutulup sonradan açıklanması makul değil. Topluca sevinilecek bir şeyin açıklanmasında dahi taktik uygulanıyorsa, demek ki o işten sağlanacak hiç bir fayda halka yansıtılmasa da olur. Durum böyle olunca da, halka yansıyacak bir fayda zaten yoktur. Bari borçları ödeseler de bulunan şeyin haklarını da birilerine devretmeseler diye dilemekten başka elden gelen bir şey yok.

Biz olanları bile koruyamadık ve sattık. Bulunandan ne fayda olacak?

Alıntıları Göster

Sorun şu ki sosyal medya veya muhalif isimleri gözler veya gazetelerini takip edersen hep bir karamsar hava pompalamaya çalışanlar var. ( İçten içe Eyvahh Doğalgaz çıkarsa ekonomi düzelir Erdoğan'ı deviremeyiz hesabında olan insanlar var halen. )

Satmak ile özelleştirme farkını lütfen biraz araştırırınz bu arada.

Dikkat et dünden beri aynen şu şekilde davranıyor bazıları.

• quote:

Sorun şu ki sosyal medya veya muhalif isimleri gözler veya gazetelerini takip edersen hep bir karamsar hava pompalamaya çalışanlar var. ( İçten içe Eyvahh Doğalgaz çıkarsa ekonomi düzelir Erdoğan'ı deviremeyiz hesabında olan insanlar var halen. )

Satmak ile özelleştirme farkını lütfen biraz araştırırınz bu arada.

Dikkat et dünden beri aynen şu şekilde davranıyor bazıları.

Alıntıları Göster

Ülke yönetiminde ciddi sorun olduğu ve içinden çıkılamaz durumda olunduğu tartışılmaz bir gerçek. Ülke yönetimine kazık mı çakıldı. Elbette daha iyi bir yönetim herkesin hayali ve hakkı.

Sizin kullanıcı adınız çok yeni alınmış ve halen sıfır mesajınız var. Propaganda yapmak karşılığında belirli bir ödeme aldığınız için ya da bir başka menfaatiniz olduğu için mi buradasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 20 Ağustos 2020; 21:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Ülke yönetiminde ciddi sorun olduğu ve içinden çıkılamaz durumda olunduğu tartışılmaz bir gerçek. Ülke yönetimine kazık mı çakıldı. Elbette daha iyi bir yönetim herkesin hayali ve hakkı.

Sizin kullanıcı adınız çok yeni alınmış ve halen sıfır mesajınız var. Propaganda yapmak karşılığında belirli bir ödeme aldığınız için ya da bir başka menfaatiniz olduğu için mi buradasınız?

Alıntıları Göster

Daha iyi bir seçenek çıksın emin ol bende oy verecem :D ( Bu 10 seçim kaybeden ve 72 yaşında olan bana göre çok yanlış iç ve dış politika yapan ve siyaseten SIĞI söylemleri olan Kemal Kılıçtaroğlu olmayacak. )

Ülkede yönetici sorunu var deyip kurtarıcı olarak CHP ve Kemal Kılıçtaroğlunu mu görüyorsun gerçekten.

Kendi Doğrularımı yazmak için neden ödeme alayım ayrıca :D DH'de bu 1000 mesaj üstü olan ve sabah akşam aklı sıra Hükümete sallayan tiplerin hepsi mi aynı olur sıkışınca aynı söylemler yazdıklarım içinde yanlış varsa düzel şunu yanlış biliyon o dediğin öyle değil demek bu kadar mı zor =? . ( Burada mesaj kasınca para mı veriyorlar size=? 1 mesaj ile 1000 mesaj olanın yazdığı cevabın özgül ağırlı farklı mı oluyor. Doğruya doğru diyememek zor olsa gerek. )

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi, Venezuela petrol rezervi konusunda dünyada birinci, hali ortada. Nasıl kullandığın da çok önemli.

Sıra Ülke 2015 Rezervi 2018 Rezervi Pay %
    1 Venezuela 298.350 302.250 17,50
    2 Suudi Arabistan 265.789 266.208 15,42
    3 Kanada 172.481 170.540 9,88
    4 İran 157.800 157.200 9,10
    5 Irak 144.211 148.766 8,62

Bizim ithalatımızın bir numaralı başlığı enerji. Sadece petrolü doğalgazımızı üretebilsek ülke başka bir noktada olabilir. Ama dediğin gibi oradan gelecek parayı kanal kazarak harcarsak sadece 10 kişi daha zengin olur ülkede, başka bi işe yaramaz.

Kaldı ki bu haber her 2 senede 1 çıkıyor zaten. Bunun da onlar gibi olması muhtemel.

Bi de şu var: bizim şu anki durumumuz, malı mülkü satıp paraları yiyip sonra piyangodan para çıkmasını bekleyen adama benziyor.

Beleş para tabii iyidir, çalışmayıp mirasa çökmek gibi. Araplar gibi çalışmadan ha babam ye ne güzel.

Ama yani, tarımımızı sanayimizi zayıflatıp, eğitimimizi ve adaletimizi bitirdik 18 yılda. Ülkeyi adeta sıfırladıktan sonra çıkıp petrol bulduk hadi yırttık demek pek hoş gelmiyor kulağa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Daha iyi bir seçenek çıksın emin ol bende oy verecem :D ( Bu 10 seçim kaybeden ve 72 yaşında olan bana göre çok yanlış iç ve dış politika yapan ve siyaseten SIĞI söylemleri olan Kemal Kılıçtaroğlu olmayacak. )

Ülkede yönetici sorunu var deyip kurtarıcı olarak CHP ve Kemal Kılıçtaroğlunu mu görüyorsun gerçekten.

Kendi Doğrularımı yazmak için neden ödeme alayım ayrıca :D DH'de bu 1000 mesaj üstü olan ve sabah akşam aklı sıra Hükümete sallayan tiplerin hepsi mi aynı olur sıkışınca aynı söylemler yazdıklarım içinde yanlış varsa düzel şunu yanlış biliyon o dediğin öyle değil demek bu kadar mı zor =? . ( Burada mesaj kasınca para mı veriyorlar size=? 1 mesaj ile 1000 mesaj olanın yazdığı cevabın özgül ağırlı farklı mı oluyor. Doğruya doğru diyememek zor olsa gerek. )

Alıntıları Göster

Gardaş benim meşaz sayım beş yüz sizin oralardan üç beş bir şey ateşlerler mi hesaba? 0 meşazlı hesaplar çoh sırıtıyor. İstediğiniz meşazı istediğiniz saate atarım. Karşılığını da alırım?. Bir iletsen be gardaşım merkezine.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Cuma günü ne müjde verilecek petrol mü GAZ mı bulundu konusunun altına neden saçma sapan yazılar yazıyorsunu velet gibi o zaman =?

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin GAZ bulması seni neden rahatsız eder 500 mesajı olan sevgili üye =? Bu kadar mı gözünüz kör oldu ya. Aman ekonomi düzelir diye mi korkuyorsun yoksa. Bu çocukça söylemler ve laflar neden karın ağrınız nedir söylermisin ?

Sen git başka konularda efsane lider Kemal Kılıçtaroğlunu savunmaya hobi olarak devam et tutan yok. ( Ne olmuş yani 10 seçim kaybetmiş ve liderlik özelliği yoksa. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 20 Ağustos 2020; 21:29:36 >

• quote:

Cuma günü ne müjde verilecek petrol mü GAZ mı bulundu konusunun altına neden saçma sapan yazılar yazıyorsunu velet gibi o zaman =?

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin GAZ bulması seni neden rahatsız eder 500 mesajı olan sevgili üye =? Bu kadar mı gözünüz kör oldu ya. Aman ekonomi düzelir diye mi korkuyorsun yoksa. Bu çocukça söylemler ve laflar neden karın ağrınız nedir söylermisin ?

Sen git başka konularda efsane lider Kemal Kılıçtaroğlunu savunmaya hobi olarak devam et tutan yok. ( Ne olmuş yani 10 seçim kaybetmiş ve liderlik özelliği yoksa. )

Alıntıları Göster

Gardaş iftira atma. Allaa korusun kılıştar deme pü pü pü pü pü püüü Aman aman pü püü pü cehape eshedü enle asla asla asla pu pu pu öle bişey olmasın istemiyom kılıştar cehape ince ondan sonracııma imamolu ahşener asla savunmamışam asla.. Ha benim gardaşım cehape oy veriyo, yaw gardaşım yapma verme. ben asla asla şu mührü alıpta asla oy verilmedi.

• Ohh yine doğalgaz bulmuşuz süpeeer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP öyle yada böyle gidici, şuan isterlerse 10 trilyon m3 bulsunlar çıkarması 10 yılı bulur. Kısa vadede refah imkansız, umalımda doğru çıksın bare çocuklarımız kurtulur.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Atatürk Kurtuluş savaşını muhafazakar sağ popülist lider gelsin diye de vermedi. Aradan 100 yıl geldi padişah ve halife kafasında birisi geldi. Atatürk'ün Türkiye'yi oluştururken ki kurduğu bütün düşünceleri hiçe saydı yetmedi üstüne küfretti,alay etti.

Sizin devletim milletim anlayışınız daha çok parti üzerine kurulu. Devlet dediğin AKP değildir. Halkın ta kendisidir. Fakat devlet kurumu akp üzerine kurulmuş. İnsanlar cumhurbaşkanlığı armasını görünce akp geliyor aklına.

Millete Atatürk naraları atmayı atmayın. Atatürk'ü gram sevmiyorsunuz. Sevseniz onun kurduğu ülkeyi de severdiniz ve bizim neden akp devletine karşı olduğumuzu da görürdünüz.

Yani evet ben bu ülkeyi sevmiyorum. Bu ülke artık yobaz ülkesi. Aynı yolda kalsaydı severdim fakat Türkiye yolundan tamamen saptı. Siz Venezüellalı olsanız ülkenizi sever miydiniz?

Bu saatten sonra CHP ile de İYİP ile de kurtulamayacak.

• Ne refahı dostum, benim ekonomi umrunda bile değil, adamlar vatandaşlık haklarımızı birer birer elimizden alıyor. Yemişim ekonomisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Atatürk Kurtuluş savaşını muhafazakar sağ popülist lider gelsin diye de vermedi. Aradan 100 yıl geldi padişah ve halife kafasında birisi geldi. Atatürk'ün Türkiye'yi oluştururken ki kurduğu bütün düşünceleri hiçe saydı yetmedi üstüne küfretti,alay etti.

Sizin devletim milletim anlayışınız daha çok parti üzerine kurulu. Devlet dediğin AKP değildir. Halkın ta kendisidir. Fakat devlet kurumu akp üzerine kurulmuş. İnsanlar cumhurbaşkanlığı armasını görünce akp geliyor aklına.

Millete Atatürk naraları atmayı atmayın. Atatürk'ü gram sevmiyorsunuz. Sevseniz onun kurduğu ülkeyi de severdiniz ve bizim neden akp devletine karşı olduğumuzu da görürdünüz.

Yani evet ben bu ülkeyi sevmiyorum. Bu ülke artık yobaz ülkesi. Aynı yolda kalsaydı severdim fakat Türkiye yolundan tamamen saptı. Siz Venezüellalı olsanız ülkenizi sever miydiniz?

Bu saatten sonra CHP ile de İYİP ile de kurtulamayacak.

Söylemlerin çok saçma ve yanlış açıkçası. İyi iken herkes sever maksat ülkeni zor durumdada sevmek. Atatürk'ünde yaptığı gibi. İstese İstanbulda Sarayda oturup ülkenin parçalanmasını güzel bir makamda ömrünün sonuna kadar yetecek para ve makam ile üst düzey asker olarak bekleyebilirdi ama o beklemedi.

Bu ülkede demokrasi yok mu şimdi =? İllaha senin istediğin tarzda mı isim gelecek başa. Halk neyi isterse veya seçerse. Yarın öbürgün sosyalist koministte seçer yeter ki istesin. Ayrıca CHP'nin 3-5 sene önce çatı adayı olan Ekmelettin İhsanoğluda SAĞ kökenli muhafazakar bir isimdi ona nasıl oy verildi o zaman ?

Milletin aklına AKP neden geliyor acaba her defasında alternatif olmadığı için olmasın. Dolar 7.5 TL olmuş genede anketlerde bütün mhualefete güven yüzde 15-19 arası çıkıyor. Ekonomiyi Muhalefet düzeltebilir diyen çıkmıyor neredeyse gene yüzde 30-40 AKP düzeltir diyor. Yolda kaç kişinin aklına Lider olarak Kemal Kılıçtaroğlu geliyordur =?

NOT: Şuraya yazıyorum çatı aday olarak AKP'nin kurucu üyelerinden Abdullah Gül aday yapılsın gider en önde oy verirsin sen gene. Bu arada ben ülkemi Venezüelle olsada severim bana göre vatan sevgisi imandan gelir. Ülkemi terk etmem kaçmam sizin gibi. Her şeyi kötüye yormam ülkem için ufakta olsa her olaya sevinirim.

"devletim, milletim" yerine, "akp'li kodaman kesim" yazacaktın galiba; auto-correct'in azizliğine uğramışsın.

Türkmenistan gibi olacağız diye sevinmeme mi bekliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.