Şimdi Ara

Chippin uygulaması ile 50 TL değerinde Chippin (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.914
Cevap
86
Favori
108.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

Orijinalden alıntı: online01

Yarısı eksik benim

Benim pazar günü 20 üyelikten 12 tanesi gelmedi. Ne yapacaz

bendede 15 üyelikten 10 unda yok hâlâ:(
    1 taneside bu sabah geldi.
  • ben yanlış saymadıysam 69 kişi davet etmişim.
    toplamda 65 tane davetten gelen 10 tl referans puanı yattı. aradaki 4 kişiyi tespit edemedim sanırım yanlış mail adresi verdim üye olurken

bildirimlerde görünen ancak yatmayan 8 tane 20 tl yeni üye puanı daha var.

iphone 7 için biraz eksiğim kaldı, bir kampanya daha çıksalar keşke
  • quote:

Az önce bir hesabıma bir bildirim daha geldi baktım şöyle 2 aralıkta bildirim var 4 te var ve 5 aralıkta bildirim var ama para yok

aynı durum benim de 6-7 hesapta var.Ne zaman gelir hocam bunlar. Ya da gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

quote:

Az önce bir hesabıma bir bildirim daha geldi baktım şöyle 2 aralıkta bildirim var 4 te var ve 5 aralıkta bildirim var ama para yok

aynı durum benim de 6-7 hesapta var.Ne zaman gelir hocam bunlar. Ya da gelir mi?

Muhtemelen bugün gelir gibi hocam

• Davet puanları yatan arkadaşların hepsi smsmi göndertti hiç mail ile davet eden olmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Davet puanları yatan arkadaşların hepsi smsmi göndertti hiç mail ile davet eden olmadı mı

Bildiğim kadarıyla mail ile davet eden vardı hocam

• "Haftasonu 20 TL kampanyası yapsanız çok iyi olur.Hem paraları geç yatırmanın bir nevi özürü olmuş olur.Yıl bitmeden bi arkadaşını davet et kazan yada haftasonu 20 TL kampanyası istiyoruz.Lütfen." hocalarım ben Chippin'in Instagram sayfasına ve Google Play mağazasındaki yorumlara bunu yazdım 4 5 hesapla el birliği ile yaysak şunu bi belki son bi yıl sonu kampanyası daha yaparlar ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: katilmakassx

"Haftasonu 20 TL kampanyası yapsanız çok iyi olur.Hem paraları geç yatırmanın bir nevi özürü olmuş olur.Yıl bitmeden bi arkadaşını davet et kazan yada haftasonu 20 TL kampanyası istiyoruz.Lütfen." hocalarım ben Chippin'in Instagram sayfasına ve Google Play mağazasındaki yorumlara bunu yazdım 4 5 hesapla el birliği ile yaysak şunu bi belki son bi yıl sonu kampanyası daha yaparlar ne dersiniz?

puanlarının yıl bitmeden yatırılması gerek yalnız, 31 aralık 2016 ya kadar hep kampanyalar, uzatabilirler gerçide.
  • arkadaşlar su saatten sonra chippin isine girsem gec kalmis sayilir miyim. hatta ayni gun icinde referans yapmakta sakinca yoksa 20 kisiyi referans gösterebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

arkadaşlar su saatten sonra chippin isine girsem gec kalmis sayilir miyim. hatta ayni gun icinde referans yapmakta sakinca yoksa 20 kisiyi referans gösterebilirim.

Kampanyalar bitti hocam. Şuan davet ya da yeni üyelik kampanyası yok.

• chipin de destek ol bölümünde ikinci telefonumdaki hesaptaki paraları kendime geçirmek istiyorum. ama arkadaş olamıyorum kendimle bunu nasıl çözdünüz? illa facebook üzerinden mi arkadaş olunuyor.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    sistemsel sıkıntıdan dolayı arkadaşı görmiyor chippin gönderilmiyor
  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    ben maille davet ettim hepsi yattı.ayrıca hafta sonu 20 chippinler de yattıı. toplamda 30 yattı kişi başı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

sistemsel sıkıntıdan dolayı arkadaşı görmiyor chippin gönderilmiyor

sıkıntı olmasa direk telefon numarası yazınca arkadaşı bulabiliyor mu? facebook daki arkadaşları görüyor çünkü
  • eediz kullanıcısına yanıt
    iphone bekleyince numara yazıp 5 dakika çıkıyor hocam. facebooka gerek kalmadan
  • Arkadaşlar bugün haftasonundan 20 chippini yüklenen var mı? 12 eksiğim var pazar gününden

• IOS cihazdan arkadaş eklenebiliyor şu anda. Ipad ile deniyordum hep, dönen aktivite imleci çıkmayınca işlem olmuyor sanıyordum meğerse arka planda arama yapıyor ve bekleyince buluyormuş. Numarayı yazdım ve aramayı başlattım 5-10 sn döndü sonra durdu öyle kaldı, umudu kesmiş başka bir şeye bakıyordum ki 15-20 sn sonra bir baktım altta aradığım kişinin ismi ve ekleme tuşu çıktı. Demek ki sorun Android sisteminden kaynaklanıyormuş. Arkadaş ekleyemeyip puan aktaramayan arkadaşlar IOS cihaz bulup deneyin. Son kalan hesaptaki puanı de bu şekilde alabildim sonunda. Alacak verecek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Aralık 2016; 13:20:11 >
  • Benim pazarlar yatmadı hala.
  • Arkadaslar pazar gunu puanlarinda hala bi gelisme yok yatmadi bi turlu
  • Şu anda 15 dk kadar boş vaktim var, arkadaş ekletmek isteyenler PM den yazabilir. 15 sonrası için akşama kalır. Gördüğüm kadarıyla bu durumdan para kazanmak isteyen tipler türemiş, vermeyin bu iş para falan.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.