Şimdi Ara

izmirde evlere şenlik skoda yetkili bayii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba bakarken 15 civarı bayi gezdim bu ay. ama en berbatı abartısız wosmer'in skoda servisi. Ne ilgilenen var ne yardımcı olan. görevli bayan arkadaşıyla kahvesini içmekle mesguldu. 10-15 dakika arabalara baktım. gelen giden yok. bir yere oturtan bile yok. kızdım tepki gösterip çıkıp gittim. octavia düsünüyordum. izmirde tekel oldukları için vazgeçtim ve octaviayı da alma listemden çıkardım.
    görevlinin biri telefonda geyikteydi, danışmadaki bayan da arkadaşıyla kahve tellendiriyordu geyik yapıyordu. ya tok satıcı ya da personel maaşlarını almıyor. var bir sıkıntı.
    fiatın bayileri gayet profesyonel. ilgi alaka güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 9 Nisan 2016; 20:27:32 >

• Skodakilerde abileri WV'e özeniyor ne yapsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Skodakilerde abileri WV'e özeniyor ne yapsınlar

abileri de aynı firma yanyana.
  • skoda and otomativ de kesinlikle ankaradaki en kotu bayi

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

skoda and otomativ de kesinlikle ankaradaki en kotu bayi

araçlar güzel ama böyle başarısız yetkili bayi olunca vazgeçtim. zaten ellerinde fazla araba da yok. bir tane octavia vardı sadece teshirde. o da dizel versiyon.
  • Vosmer tam anlamıyla kepazelik rezillik, zamanında kuzene de İstanbul'dan İbiza siparişi verdik, araç İzmir'de Vosmer'e gitti, arabayı teslim alırken ağız burun yapmalar, paspas park sensörü ıvır zıvırlarını vermemeler, bakıma gidince burdan almadınız, bakıma almıyoruz demeler. İzmir'e gitmeden bile pişman ettiler insanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    Cogu markanın servısını kullandım en ıyısı Fıat Grubu servıslerı ( Alfa Romeo, Jeep, Lancıa vs.) adamlar satarkende cok ılgılı sıcak kanlı, servıslerıde aynı sekılde ilgi alaka guzel servis fiyatlari kazik degil, ornek ufak bir ciziginiz vs. varsa ucretsiz rötus dahi yapiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    istanbulda hangi opel bayisi??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: masterap

skoda and otomativ de kesinlikle ankaradaki en kotu bayi

araçlar güzel ama böyle başarısız yetkili bayi olunca vazgeçtim. zaten ellerinde fazla araba da yok. bir tane octavia vardı sadece teshirde. o da dizel versiyon.

araclar kesinlikle guzel ancak ben vazgectim skoda almaktan.. yeti nin hic bir versiyonu yoktu, 1.2 tsi octavia optimal icin 2 ay sonrasina tarih verdiler.. bir de kahve agiziyla dsg alin diye israr eden biri cikti, ben de bayi disina ciktim.. bir daha da gitmem

• yorumlara bakınca kızıp çıkmakla iyi yapmışım bu anlaşıldı. malesef böyle güzel bir araba böyle satılıyor. patronları olsam hepsini işten atarım elemanların
  • Skoda çoştu evet burunlarından kıl aldırmıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Skoda çoştu evet burunlarından kıl aldırmıyorlar...

yok ben satmıyorum derler olur biter. paranla rezil oluyorsun. koca izmirde çoğu markanın 2-3 satıcısı var. ama skoda tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Skoda çoştu evet burunlarından kıl aldırmıyorlar...

yok ben satmıyorum derler olur biter. paranla rezil oluyorsun. koca izmirde çoğu markanın 2-3 satıcısı var. ama skoda tek

Geçen sene bize öyle dediler. Araba yok 3 ay bekleyeceksin dediler. Bizde opele gittik.

• ankara etimesgut doğuş için de aynı şeyleri söyleyebilirim..
  • Skoda daki bu lakayitlik dist. kaynaklı. Dünya üzerinde bir aracın baz versiyonu için sipariş verilmesini ön şart olarak ileri süren bir zihniyet varmıdır bilmiyorum. Ve bu durumu akil fikir fizik kimya hiçbirşey ile açıklayamıyorum. Bayide orta paket var full olan var full ve opsiyonlu olanlar var ama baz olan araç yok neymiş sipariş vereceksiniz ve o nadide arac (en baz versiyon) bizim icin ozel uretilecekmis.Bunca yıldır arabalar la ilgiliyim vallahide billahide böyle abukluk görmedim. Eee dist. Böyle olduğu yerde bayide tabiki boyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 9 Nisan 2016; 20:34:26 >
  • 1 tane 1.6 en yüksek fiyattaki dsg vardı. o da muhtemelen satılmıştır bir kaç gün önce
  • Kocaeli Özdağ'da böyle.Adamlar hem Citroen hem Skoda yetkili bayisi ve servisi.Citroen servisi tam anlamıyla rezil kepaze bi yer.Aynı şekilde Skoda satışta öyle.

İyi ki vazgeçmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Kocaeli Özdağ'da böyle.Adamlar hem Citroen hem Skoda yetkili bayisi ve servisi.Citroen servisi tam anlamıyla rezil kepaze bi yer.Aynı şekilde Skoda satışta öyle.

İyi ki vazgeçmişsiniz.

bizden almayın uğraşamayız diyorlar açık açık. ben de onların istediğini yaptım zaten
  • Servis konusunda toyota ve hyundai cok iyi vag grubunda bazi servislerde cok araba satmanin verdigi bir ilgisizlik var maalesef

• Malinizi ilgi ve alaka ile yaptoginiz ikramla satarsiniz yoksa byby...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

Malinizi ilgi ve alaka ile yaptoginiz ikramla satarsiniz yoksa byby...

öyle tabi fiat kapıda karsılıyor. bir saniye bile boşta bekletmiyor hemen ilgileniyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.