Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 25 Ocak 2012; 20:05:16 >

Edit. yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 25 Ocak 2012; 19:04:12 >

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • Birader sen AOBP ni nasıl ayarlayacaksın ki? Sen elinden geldiği kadar okul notlarını yüksek tutmaya bak, bir şey kaybetmezsin.

Örnek olması açısından benim 71 puanla çok rahat tutuyordu 2010 da. Ayrıca bu okul puanı beni ham puanıma göre bir 50 kişi öne atmış.

Ama bunlar yıldan yıla çok değişen şeyler. Bunları kafaya takmadan çalışmaya devam

Orijinalden alıntı: lunar caustic

Birader sen AOBP ni nasıl ayarlayacaksın ki? Sen elinden geldiği kadar okul notlarını yüksek tutmaya bak, bir şey kaybetmezsin.

Örnek olması açısından benim 71 puanla çok rahat tutuyordu 2010 da. Ayrıca bu okul puanı beni ham puanıma göre bir 50 kişi öne atmış.

Ama bunlar yıldan yıla çok değişen şeyler. Bunları kafaya takmadan çalışmaya devam
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 25 Ocak 2012; 20:05:02 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.