Şimdi Ara

Yemeksepeti siber saldırıya uğradı! Adres, e-posta ve telefon numaraları çalındı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
6
Favori
14.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu olay o kadar tehlikeli bir iş ki, hem adınız soyadınız hem telefon numaranız hem de adresiniz 3. şahısların eline geçti. Geçmiş olsun yemeksepetinden sipariş verenlere.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilk91

    Anlaşılan çok farklı bir evrende yaşıyorsun. Yazdıklarımı anlamak için Türkçe dil bilgisi yeterli sadece.

    Benim firmayı savunduğum veya koruduğum falan yok 😉

    Bir site hacklendi diye bu kadar ağlanıcaksanız o zaman telefon da kullanmayın kardeşim... Kullandığınız operatörler bile saman altından kimlere kimlere verilerinizi peşkeş çekiyor haberiniz yok. Gelmiş burda yok bilerek sattı da şimdi insanlara mail atıyorda falan boş muhabbet yapıyorsunuz. Çıkın şu alice harikalar diyarından. Bunu yapacak adam gerizekalımı bunu halka açık şekilde yapsın. Veritabanını satacağı kişiye gönderir el altından olur biter. Böyle haber de yaptırmaz...

    Hangi verim çalınacaktı diyorsun da kardeş, oturduğun evin adresi açık adres, telefon numaran açık bir numara, adın soyadın da heryerde geçiyor zaten. Yani sokaktan geçen birisi sorsa cevabını vereceğin soruların cevapları bunlar.

    Nasıl bir kafayla okuduysan gayet ciddi bir yazıyı dalga vari bir üslup olarak anlamışsın. Burdan yola çıkarsak bu yazdıklarım sana fıkra niteliğinde gelecektir..

    Okurken iyi gülmeler.
    Herkes yapiyor yeneksepeti de yapsin ne olacak

    Yetmez ama eveeet ulkemiz sahlandi almanya bizi giskaniyor eveeeet




  • Kardeşim konular arası gerçekten çok anlamsız bir bağ kurma mantığın var... Resmen saçmalıyorsun.

    Özel bir şirketin yaşadığı durumu nasıl oldu da siyasete çekmeyi başardın, tebrikler yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yorumlar: yandık mahvolduk kül olduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt

    kral anladığım kadarıyla kişisel verilerinin gitmesini çok önemsemiyorsun.


    özelden atsana bana ad soyad tc tel adres mail bilgilerini 1 ay içinde bakalım başına neler gelecek bir deneyelim.


    kaç yüz tane arama kaç milyon tane sms alacaksın bi deneyelim.

  • Veritabani sifresini 12345 mi yaptiniz lan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    Okumada sıkıntı mı yaşıyorsun dostum? Tc kimlik nosu mu yazıyor orda? Ad soyad ile kişisel veriyi kıyaslama...

    İnternet ortamında kullandığım bilgiler zaten herkesin ulaşabileceği bilgiler.

    Ayrıca adresimi bilsen ne olacak, adıma sipariş vericeksin sonra ben sipariş vermedim diyip geri göndericem, bunu hiç düşünemedin mi 🤣 telefon numaramı bir siteye versen birşey satın almak için onay kodu olmadan nereye üye oluyorsun. Kaldı ki türkcellin numara paylaşması sonucu zaten bir sürü bet sitesinden mesaj, eskiden digitürke olan üyeliğim sayesinde digitürkten, telekoma olan eski üyeliğimden ötürü bi ton arama alıyorum. Daha kim arayabilir 🤣🤣

    Ha diceksin ki sağa sola üye oldun o yüzden geliyor. Alakası yok. Anneme de bet sitelerinden bir ton mesaj geliyor. Hadi ben zamanında kumar sitesine üye oldum blackjack oynadım o yüzden geliyor. Kadının ne suçu var da ona geliyor. Anlatmak istediğim; bu veriler zaten piyasada rahatça dolanıyor. Sen istediğin kadar önüne geçmeye çalış. Yemeksepeti hacklenmiş falan çok kasma yani. Sitelerin hacklenme ihtimali her zaman vardı ve hep var olacak, sanal ortamda böyle bir korkun varsa sanal olarak alışveriş yapmayacak üye olmayacaksın sağa sola.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • başkan okumanda sıkıntı mı var ?yada algılamanda?


    madem önemsemiyorsun ver bilgilerini diyorum hala tırı vırı.


    ver bilgilerini özelden başına gelebilecekleri hep beraber görelim hadi meydan burda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01

    Kuma akıl veren bir şirkette çalışıyorum, kuma bile akıl veriyoruz, fakat size veremedim.

    Alıntıları Göster


    Akıl vermekle uğraşma hocam blokla geç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elektronik ortam üzerinde yapılan tüm işlemlerde risk vardır. Bu riske girmek istemiyorsanız elektronik ortam üzerinden hiç bir şey yapmayın. Burada firmanın sorumluluğu gerekli tedbirleri almaktır buda nedir şifre kullanmak kullandırmak sistemlerini açık erişime karşı Firewall ile korumak kredi kart işlemlerinde 3D secure kullanmak bunun dışında firmanın yapabileceği bir şey yok. Firma uluslararası yazılımların ne üreticisidir nede denetleyicisidir. Türkiye de ki firmalarda dünyaca kullanılan sistemleri kullanır ve Dünyada her gün bir sürü firma hack lenmektedir. Ayrıca kullandığımız windows işletim sistemi Android ve iphone dahil bütün işletim sistemleri hacklenebilmektedir. Yani kişisel bilgileriniz sizin hiç haberiniz dahi olmadan cep telefonuna indirdiğiniz bir oyun tarafından toplanıp bir yerlere store ediliyor olabilir takii bilgilerinizi internet ortamında bir yerlerde görene kadar farkına bile varamazsınız.





  • isakoc kullanıcısına yanıt

    bu arkadaşın beyin ölümü gerçekleşmiş fazla uğraşmayın allah yakınlarına sabır versin bloklayın geçin şu adamı

  • sene olmuş 2021, cloud, son kullanıcıya hizmet veren uygulamada şifreleri sha256 saklayan yazılım da ne bileyim.


    Şifreleriniz de çalındı arkadaşlar, bunu böyle kabul edin. Yemeksepetinde kullandığınız şifreyi başka bir yerde de kullanıyorsanız, tüm şifrelerinizi değiştirin.

  • İşte anlamadığınız bu. Biz Türk, Kürt, Boşnak farketmez bir dava peşinde İslamiyet sancağı altında birlik olmuş guruplarız. Benim soyum Müslüman olmuş kısmen bulgardan gelmektedir. Ben müslümanlığı kendine önder etmemiş Türk'ü de Türk saymam, boşnağı da boşnak saymam. Biz 1200 yıldır bir amacın nesliyiz, öncesinde her ne olursak olalım. Orada ırkçıyım lafını anlamayacak kadar boş birisin. Ben bu ülkeye düşman olan kişilere karşı olmak ırkçılıksa ben ırkçıyım diyorum. Eğer bir safkan türk bile gidip abd adına ingiliz adına çalışıp bu ülkeyi sırtından vuruyorsa ben ona karşı gerekirse ırkçı olurum diyorum. Sedat simavi kendini Türk gibi tanıtan bir yahudidir, eğer ülke aleyhine çalışmasa başımın üstünde yeri var. Ama bu ülkenin en kaymaklı ekmeklerini yiyip birde bu ülkeyi yok etmeye uğraşıyorsa benim için düşmandır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkede bir saniye yaşanmaz, trafik polisi işini yapmıyor, her yer çakal çükela dolu. Kabus gibi bir ülke.

  • ben caldırdıklarınıda inanmıyorum. data ile ilgili kurum kuruluşda calısanlar satıyorlar. nasıl hacklenicegini 3. sahıslara soyluyorlar. ayrıca kredi kartı bilgilerin calınmadıgını nasıl garanti edebiliyorlar? bence onlarda gitmiştir.

  • JustOffer kullanıcısına yanıt

    Konuyla alakası ne trafik polisinin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun.

  • Katibim kullanıcısına yanıt

    Burada siparişinle ilgili bir sıkıntı olduğunda bu firmalar uğraşıyor. Ellerinde ki müşteri portföyü ile de yaptırımları ciddi olabiliyor. En basit olarak yorumlardan az çok çıkarım yapılabiliyor.


    Önceden bende sizin gibi düşünüyordum. Aracı olmadan söylediğim bir kaç esnaf baktım sallıyor işi düzgün yapmıyor bende bunlar aracılıyla söylemeye başladım.

  • Telefonla siparis verin kullanmayin burayi duzgun calisan esnafa destek olursunuz hem. Calisma sekli cok acimasiz kendi yerimde 2 sene kullandim ama kendime siparis verirken kullanmam asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.