Şimdi Ara

Xiaomi, Oppo ve OnePlus'ın Türkiye'de şansları ne? özel video (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
11.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    şaşırmam öyle yaparlarsa
  • benkimim50 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş. Benim hatam, uyarı için teşekkürler. Fiyat tahmini zora girdi şimdi. Arada 200 oynarsa herkes 64 alır çünkü. Velhasıl 64lük için beklentim 1200 tl.
  • Sizin gorusunuzdur saygi duyarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Aralık sonu gibi resmi satışa başlayacak söylentileri varda Oppo ve OnePlus'ta durum nedir?
  • Global olmayan çinli bir marka için kriterlerim

    1-FİYAT
    2-FİYAt
    3-FİYAT
    4-Stabilite
    5-Güncelleme

  • bizim millet önce servisi var mı diye araştırır, yoksa almaz...
  • GM Elite kullanıyorum Türkiye ye gelecek çinli firmanın ürünü elitenin yakaladığı fiyat performans başarısını yakalar güncelleme olarak öne geçmeyi başarırsa başarılı olur fiyat aralığı ise bence 1000 1300 tl arası olmalı

  • 350 dolar artı (+) vergiler ....

    bu fiyatın ustunde gelirse yuzune bile bakmam bu telefonların
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knox Sayacı


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre4335

    Benim kanaatim su sekilde :



    One Plus one modelinin gelmesi sanirim 1200 Lirayi bulacak 64 gb modelinin.Simdi paralel ithalatta Lg g2 var ve 1100 Liraya bulunabiliyo 32 gb.Simdi Lg gibi bi markanin telefonunu almak mi daha mantikli One plus gibi bi markanin telefonunumu.Sonucta G2 kadar kaliteli bi ekrani oldugunu dusunmuyorum o telefonun.Pillerinin Lg nin pilleri kadar kaliteli oldugunu dusunmuyorum.Tabi ortak noktalari vardir islemcileri olsun kameralari olsun.Belki malzeme kalitesi olarak ustundur bile G2 den.



    Velhasil kelam bu telefonlarin ulkemize gelmesi rekabet acisindan mukemmel olur.Ancak su an icin 1100 liraya G2 nin bulunmasi benim aklimi kurcaliyo Çinli telefonlara yonelme konusunda





    Bu bir on yargidir. Suan oneplus one onune gelen her cihazi tokatlayip gonderiyor. Tek eksigi kuresel pazarda bulunmamasi.

    Evet haklısınız. Üstelik Oneplus LG G2 ile değil G3 ile kıyaslanabilir bir telefon. G3 mü Oneplus mı derseniz aynı paraya satılacaksa tabiki LG.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

    Uzun süredir takip ediyorum sizi.Görünen o ki Oppo'ya karşı art niyetli bir tutumunuz var.Sürekli yerden yere vurma çabasındasın.Bir hakikat de var ki bunları ihtimaller ile yapıyorsun.Elinde kayda değer bir bilgi yok.Bunuda geçtim Global markalarda da yaşanmış ve yaşanan bazı sorunları görmezden gelip Oppo'yu tek sorunlu marka algısına dahil ediyorsun.Bölünmüş hafızanın ne olduğunu ve neye yaradığını önce bir öğren.Öncesinde ekran sararmasına kafayı takmıştın ama bu sorunun Lg G2 ve G3'de de olması artık bahane olarak listede yer almıyor.Ekran algılaması neye göre sıkıntı onuda merak etmiyor değilim.Oppo Forums'da belirtilen sıkıntılar, benzeri veya farklı Sony'de,LG'de ve Samsung'da yok mu da dayanak olarak elinde kozmuş gibi kullanıyorsun.Telefonu alacak adam senin gibi marka sevdalısı olmaz.Teknolojiyi araştıran ve yenilik arayan insanların isteyeceği bir telefondur.Oppo'ya 1000 Tl vermem diyenlerin Türkiye'de hangi telefonlara ne kadar verdikleri ortada.Kullanmadan,kulaktan dolma bilgilerle karalamayın.Donanım,En iyi arayüzden bir tanesi ColorOs,Tasarım,Kaliteli kamera ve hoparlör.Son olarak o muazzam bildirim ışığı.Bunları söylerken en azından Oppo Find 7 kullanarak dile getiriyorum.Telefonun bana vaad ettiği herşey yerli yerinde.Bunları yazmamda ki amaç savunma algısı oluşturabilir.Ancak bazılarında olan ve genele baktığımızda olmayanı var gibi göstermek doğru bir davranış değil.Fiyata gelince bu telefon (Oppo Find 7) gireceği maximum rakam 1.650-1.700 Tl olmalı.1.200'e beklemek ise hayalcilik olur.Türkiye'de ki telefon fiyatlarına karşı çıkmayanların maximum fiyat vermeleri komik bir yaklaşım.Biraz mantıklı olmakta yarar var.Oppo'nün geçmişi ve kalitesine bakılmalı.Sıradan veya bir anda türeyen bir marka değil.Oneplus veya Xiaomi Mi4 1.300 Tl sınır hattı olmalı ki fiyat yaklaşımlarına nazaran bu beklendik bir durum.OnePlus One'de mevcut elimde telefonun ederi Türkiye şartlarında daha fazlasını hakeden bir kaliteye sahip olsada standart rakam ortadayken fazlası ters etki yaratacaktır.


    Bir oppofanı olarak objektif yorumlarıma çok fena içerlemiş, çok dolmuşsun. O kadar dolmuşsun ki, yarım sayfa saçmalamışsın. Beni yeterince takip etseydin, kendi kullandığım telefonları dahi gerektiğinde nasıl yerden yere vurduğumu görebilirdin. Bizde iltimas ve kayırma yok, her firmaya aynı mesafedeyiz. Herkesi kendin gibi fanboy sanma.

    Oppo'ya karşı art niyetli olsaydım, aşağıdaki linkte olduğu gibi daha önceleri millete tavsiye etmem, elimde imkan olsa almak istediğimi söylemezdim. Ta ki gerçekleri araştırıp öğrenene kadar buyur link.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91211638/tm.htm

    Marka fanlığı o kadar gözlerini köreltmiş ki, Oppo forumlarında kan kusan kullanıcılardan bile habersizsin.

    Utandığından söyleyememişsin herhalde çok biliyorsun ya açıklasaydın bölünmüş, kısıtlanmış hafıza olayını, ama dur ben açıklayayım. Telefonun hafızası 3gb uygulama alanı ve diğerleri olarak ayrılmıştır. Yani uygulamalarınızı sadece 3gb'lık alana yükleyebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki, büyük bir oyun yüklediğinizde ikinciyi yüklemeyeceksiniz. Bir amiral gemisi telefonda 3gb uygulama alanı nerede görülmüş, hem de oyun uygulama boyutlarının GB değerlerinde ölçüldüğü bu devirde, Find 7 sırf bu sebeple bile kesinlikle alınmayacak bir cihazdır. Günümüzde en alt segment telefonlarda bile daha yüksek uygulama alanı sunuluyor. Bu kısıtlanmış uygulama alanı, çakma 150 TL'lik Çin malı tablerdeki durumun aynısı.

    Dokunmatik ekranında bölgesel algılama sorunları olduğu objektif bütün incelemelerde belirtiliyor, ekran sarılığı sorunu ise LG ile aynı değil, bazı LG'lerde ısınma nedeniyle sonradan oluşan sararmalar olabiliyor. Kaldı ki, bu sorunla karşılaşan kullanıcılar ekranı ücretsiz olarak serviste değiştirdiler. Ancak Find 7'lerin çoğunda ekranın altı fabrika çıkışı sarı olarak geliyor, yani alt kısım sarı, üst kısımlar beyaz. Daha kutusu açılırken durum böyle. Oppo firması bile bu sorunları kabul ettiği konusunda açıklama yaparken, kraldandan çok kralcılık yapmanı en hafif tabiriyle fanboyluk olarak değerlendiriyorum.
    Oppo'nun açıklaması ve ilgili haber linki:
    http://www.notebookcheck.com/Qualitaetsprobleme-Gelbstich-bei-den-Displays-der-Smartphones-Oppo-Find-7-und-Find-7a.117273.0.html

    Ben de isterim, daha ucuza daha kaliteli cihaz alalım, Oppo güzel telefonları ucuza sunsun, biz de alalım, ancak kazın ayağı öyle değil, Oppo Find 7 diğer bilinen markaların fiyatlarıyla neredeyse yurtdışında aynı fiyata satılıyor. Kaldı ki, bilinen markaların amiral gemisi telefonlarında bu derece ağır kronik sorunlar yok. Servisi olmayan, yedek parçası bulunmayan, ikinci elde değeri taşımayan, kronik sorunlarla dolu bir telefona aynı fiyatı verecek değiliz. Milleti yanlış yönlendirme.

    Son olarak fanboyları banlama gibi bir prensibim olduğundan seni de banlıyorum, kusura bakma. Zira hangi marka telefonu eleştirsem o markanın canı yanan fanboyları hemen atlıyor, uğraşacak vaktim ve sabrım malesef yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Eylül 2014; 19:27:29 >




  • Arkadaşlar iphone 5s fiyatından hesapladım. Sonuçta türkiyedede kendi sitesinden satış yapan bir firma

    OPO : (64 GB) 1486₺ / (16 GB) 1125₺

    Mİ4 : (64 GB) 1615₺ / (16 GB) 1292₺

    Ürünleri hesaplarken abd apple storede 849 $ olan 5s tr apple storede 2.750 TL (64 GB). Ürünlerin yurtdışı fiyatınada oppomart.comdan baktım.
  • one plus one 16gb 900tl
    one plus one 64gb 1100 tl fazlası zarar...

  • 1000 tl barajını aşmaması lazım diğer telefonalrla yakın fiyatlardan çıkarsa cazibesini kaybede ki zaten bizi cezbedende fiyar performans kıyası

  • 1000 Tl nin altında olacağını zannetmiyorum ,an ıtibarı ile paralel ithalat ürünleri var .fakat kendileri pazara girmek isterse teknik servis,müşteri hizmetleri,yedek parça bulundurma zorunluluğu vs gibi masraflarda işin içine gireceği için fiyata yansıyacak ve fiyat rahat 1400 leri bulacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnıllGüder

    Arkadaşlar iphone 5s fiyatından hesapladım. Sonuçta türkiyedede kendi sitesinden satış yapan bir firma

    OPO : (64 GB) 1486₺ / (16 GB) 1125₺

    Mİ4 : (64 GB) 1615₺ / (16 GB) 1292₺

    Ürünleri hesaplarken abd apple storede 849 $ olan 5s tr apple storede 2.750 TL (64 GB). Ürünlerin yurtdışı fiyatınada oppomart.comdan baktım.

    Iphone'u ölçü alamazsın. Apple Store da kazık atıyor.
  • öncelikle videodan keyif aldım 45dk nasıl geçti anlamadım.

    ben uzun zamandır sahibi olduğum iphone 4s i yakında değiştiricem. Benim teknolojik herhangi bir ürün için düşüncem o gün için alabileceğin en iyisini al ve sonuna kadar kullan mantığıdır. Ülkemizde üst seviye telefonlar 2.000tl barajının üzerinde ve muhtemelen yeni iphone 6 3.000'in de üzerinde olacak, belli bir süre sonra 2500-2600 tl'ye düşer ve uzun bir zaman bu seviyede kalır. Tabiki de iphone sahibi olarak yeni iphone 6 yı (tabi beğenirsem) almak isterim ancak 2500tl gibi bir fiyat bir telefon için çok yüksek. Ayrıca çin'li markalar aynı performansı yakalayabiliyorlar. Çinli markaların amiral gemileri türkiye'de en fazla 1.500tl olmalıdır.(buna kutu içeriğinde kulaklığı extraları filan dahil şekilde) ancak o zaman tercih edilebilir olabilirler ve eğer çok satarlarsa (ki satıcaklardır) büyük firmaların önüne geçebilirler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    quote:

    Orijinalden alıntı: AnıllGüder

    Arkadaşlar iphone 5s fiyatından hesapladım. Sonuçta türkiyedede kendi sitesinden satış yapan bir firma

    OPO : (64 GB) 1486₺ / (16 GB) 1125₺

    Mİ4 : (64 GB) 1615₺ / (16 GB) 1292₺

    Ürünleri hesaplarken abd apple storede 849 $ olan 5s tr apple storede 2.750 TL (64 GB). Ürünlerin yurtdışı fiyatınada oppomart.comdan baktım.

    Iphone'u ölçü alamazsın. Apple Store da kazık atıyor.

    Ama amerikada da başka yerlerde 690$ seviyesinde türkiyedede 2.400 ₺ civarı yani amerikadada pahalı orantılayınca aynı oran çıkıyor. Bence en doğru karşılaştırma bu yani siz neyi önerirsiniz ?




  • bu adamalr yurddısında aynı masrafları cekip 700 800 tl gibi bir fiyatla satıs yapabiliyorlarsa tr dede 1000 tlnın uzerinde olmaması lazım sonucta son kullanıcı fıaytı 350 dolar bunun uretici satıs fiyatı farklı olur mağazalara o yuzden musteri olarak tercihini ortaya koymak onemli firmayı zorlamazsan adam sana her istediği fiyattan urun satar almazsan zaten istemesede fiyat dusecektir musteriler gucunun farkında olup bu asırı pahalı fiyatlardan uzaklasmalılar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnıllGüder

    quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    quote:

    Orijinalden alıntı: AnıllGüder

    Arkadaşlar iphone 5s fiyatından hesapladım. Sonuçta türkiyedede kendi sitesinden satış yapan bir firma

    OPO : (64 GB) 1486₺ / (16 GB) 1125₺

    Mİ4 : (64 GB) 1615₺ / (16 GB) 1292₺

    Ürünleri hesaplarken abd apple storede 849 $ olan 5s tr apple storede 2.750 TL (64 GB). Ürünlerin yurtdışı fiyatınada oppomart.comdan baktım.

    Iphone'u ölçü alamazsın. Apple Store da kazık atıyor.

    Ama amerikada da başka yerlerde 690$ seviyesinde türkiyedede 2.400 ₺ civarı yani amerikadada pahalı orantılayınca aynı oran çıkıyor. Bence en doğru karşılaştırma bu yani siz neyi önerirsiniz ?

    Apple'ın ülke ülke fiyatlandırmasında takip edilebilecek belli bir desen göremiyorum.

    OnePlus üretim kapasitesi yüzünden sıkıntı içerisinde. O yüzden uzun süre Türkiye'ye gelme gibi bir durumları olmayacağını söyleyebiliriz. O yüzden onun üzerinde çok fazla kafa yormaya gerek yok.

    Mesela Huawei Ascend P7,
    2888 yuan Çin fiyatı.
    %17 Çin KDV oranını düş, ihraç ederken düşülür. 2468 yuan. 864TL.
    %25 ÖTV ekle 1080TL.
    %18 KDV ekle 1274TL.
    1299TL'den satışa çıktı.

    P6 için de bu hesap tutmuştu mesela.

    HTC One M8'in ve LG G3'ün Avrupa giriş fiyatlarına göre de tutuyor.

    LG G2'nin Avrupa fiyatlarına bak mesela, burdaki paralel ithalat G2 fiyatlarını tutar.

    Arada fiyatların ne derece suni olarak şişirildiğine bakar. Mesela HTC One M8'in fiyatı gitgide inerken, Türkiye'de sabit kalıyor. Yedirebildiğine yediriyor.

    Bulundukları ülkelerin hiçbirinde Huawei'den, Gionee'den, LG'den pahalı olmayan Xiaomi'nin aşağı yukarı aynı oranda ucuz olarak gelmesinden başka bir alternatif gerçekçi değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalboran

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan Yavuz

    Uzun süredir takip ediyorum sizi.Görünen o ki Oppo'ya karşı art niyetli bir tutumunuz var.Sürekli yerden yere vurma çabasındasın.Bir hakikat de var ki bunları ihtimaller ile yapıyorsun.Elinde kayda değer bir bilgi yok.Bunuda geçtim Global markalarda da yaşanmış ve yaşanan bazı sorunları görmezden gelip Oppo'yu tek sorunlu marka algısına dahil ediyorsun.Bölünmüş hafızanın ne olduğunu ve neye yaradığını önce bir öğren.Öncesinde ekran sararmasına kafayı takmıştın ama bu sorunun Lg G2 ve G3'de de olması artık bahane olarak listede yer almıyor.Ekran algılaması neye göre sıkıntı onuda merak etmiyor değilim.Oppo Forums'da belirtilen sıkıntılar, benzeri veya farklı Sony'de,LG'de ve Samsung'da yok mu da dayanak olarak elinde kozmuş gibi kullanıyorsun.Telefonu alacak adam senin gibi marka sevdalısı olmaz.Teknolojiyi araştıran ve yenilik arayan insanların isteyeceği bir telefondur.Oppo'ya 1000 Tl vermem diyenlerin Türkiye'de hangi telefonlara ne kadar verdikleri ortada.Kullanmadan,kulaktan dolma bilgilerle karalamayın.Donanım,En iyi arayüzden bir tanesi ColorOs,Tasarım,Kaliteli kamera ve hoparlör.Son olarak o muazzam bildirim ışığı.Bunları söylerken en azından Oppo Find 7 kullanarak dile getiriyorum.Telefonun bana vaad ettiği herşey yerli yerinde.Bunları yazmamda ki amaç savunma algısı oluşturabilir.Ancak bazılarında olan ve genele baktığımızda olmayanı var gibi göstermek doğru bir davranış değil.Fiyata gelince bu telefon (Oppo Find 7) gireceği maximum rakam 1.650-1.700 Tl olmalı.1.200'e beklemek ise hayalcilik olur.Türkiye'de ki telefon fiyatlarına karşı çıkmayanların maximum fiyat vermeleri komik bir yaklaşım.Biraz mantıklı olmakta yarar var.Oppo'nün geçmişi ve kalitesine bakılmalı.Sıradan veya bir anda türeyen bir marka değil.Oneplus veya Xiaomi Mi4 1.300 Tl sınır hattı olmalı ki fiyat yaklaşımlarına nazaran bu beklendik bir durum.OnePlus One'de mevcut elimde telefonun ederi Türkiye şartlarında daha fazlasını hakeden bir kaliteye sahip olsada standart rakam ortadayken fazlası ters etki yaratacaktır.


    Bir oppofanı olarak objektif yorumlarıma çok fena içerlemiş, çok dolmuşsun. O kadar dolmuşsun ki, yarım sayfa saçmalamışsın. Beni yeterince takip etseydin, kendi kullandığım telefonları dahi gerektiğinde nasıl yerden yere vurduğumu görebilirdin. Bizde iltimas ve kayırma yok, her firmaya aynı mesafedeyiz. Herkesi kendin gibi fanboy sanma.

    Oppo'ya karşı art niyetli olsaydım, aşağıdaki linkte olduğu gibi daha önceleri millete tavsiye etmem, elimde imkan olsa almak istediğimi söylemezdim. Ta ki gerçekleri araştırıp öğrenene kadar buyur link.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91211638/tm.htm

    Marka fanlığı o kadar gözlerini köreltmiş ki, Oppo forumlarında kan kusan kullanıcılardan bile habersizsin.

    Utandığından söyleyememişsin herhalde çok biliyorsun ya açıklasaydın bölünmüş, kısıtlanmış hafıza olayını, ama dur ben açıklayayım. Telefonun hafızası 3gb uygulama alanı ve diğerleri olarak ayrılmıştır. Yani uygulamalarınızı sadece 3gb'lık alana yükleyebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki, büyük bir oyun yüklediğinizde ikinciyi yüklemeyeceksiniz. Bir amiral gemisi telefonda 3gb uygulama alanı nerede görülmüş, hem de oyun uygulama boyutlarının GB değerlerinde ölçüldüğü bu devirde, Find 7 sırf bu sebeple bile kesinlikle alınmayacak bir cihazdır. Günümüzde en alt segment telefonlarda bile daha yüksek uygulama alanı sunuluyor. Bu kısıtlanmış uygulama alanı, çakma 150 TL'lik Çin malı tablerdeki durumun aynısı.

    Dokunmatik ekranında bölgesel algılama sorunları olduğu objektif bütün incelemelerde belirtiliyor, ekran sarılığı sorunu ise LG ile aynı değil, bazı LG'lerde ısınma nedeniyle sonradan oluşan sararmalar olabiliyor. Kaldı ki, bu sorunla karşılaşan kullanıcılar ekranı ücretsiz olarak serviste değiştirdiler. Ancak Find 7'lerin çoğunda ekranın altı fabrika çıkışı sarı olarak geliyor, yani alt kısım sarı, üst kısımlar beyaz. Daha kutusu açılırken durum böyle. Oppo firması bile bu sorunları kabul ettiği konusunda açıklama yaparken, kraldandan çok kralcılık yapmanı en hafif tabiriyle fanboyluk olarak değerlendiriyorum.
    Oppo'nun açıklaması ve ilgili haber linki:
    http://www.notebookcheck.com/Qualitaetsprobleme-Gelbstich-bei-den-Displays-der-Smartphones-Oppo-Find-7-und-Find-7a.117273.0.html

    Ben de isterim, daha ucuza daha kaliteli cihaz alalım, Oppo güzel telefonları ucuza sunsun, biz de alalım, ancak kazın ayağı öyle değil, Oppo Find 7 diğer bilinen markaların fiyatlarıyla neredeyse yurtdışında aynı fiyata satılıyor. Kaldı ki, bilinen markaların amiral gemisi telefonlarında bu derece ağır kronik sorunlar yok. Servisi olmayan, yedek parçası bulunmayan, ikinci elde değeri taşımayan, kronik sorunlarla dolu bir telefona aynı fiyatı verecek değiliz. Milleti yanlış yönlendirme.

    Son olarak fanboyları banlama gibi bir prensibim olduğundan seni de banlıyorum, kusura bakma. Zira hangi marka telefonu eleştirsem o markanın canı yanan fanboyları hemen atlıyor, uğraşacak vaktim ve sabrım malesef yok.





    Uzun alıntı yapmak istemezdim kusura bakmayın mobil de DH zayıf kalıyor.

    3 GB uygulama alanı demiş ve baslamissiniz. Uygulama alanı denilen olay öyle sandığıniz gibi basit bir olay değil. Öncelikle telefona yuklediginiz, 100 mb civarini aşan uygulamalarin neredeyse tamaminin geliştiriciler tarafından dahili veya sd depolamaya data dosyalarını kurduğu ve Uygulama yükleme alanına da 20 mb aşmayan apk kurulumları yaptıklarını bilmelisiniz. Büyük çaplı oyunları (GTA veya Modern Combat) SD Kart veya dahili depolamada 2 gb yakın boyutlu data dosyaları ve Uygulama kurulabilir kısımda 25 mb civarında yer işgal ettiklerini söyleyelim. Oppo dediğiniz üreticideki problemler ucuz üretime odaklanmalari nedeniyle diğer firmalara göre yüzde 30 daha fazla hata çıkarıyor olabilir. Ama bu o telefonu kötü yapmaz. Gm Discovery kullanıyorum. Uygulama yükleme alanı 1,5 Gb standart geliyor. Ama Discovery Customizer adlı uygulama ile Dahili depolamadan oraya alan ayirabiliyorsunuz. Bende 6 Gb uygulama yükleme alanı var su anda ve 600 mb anca dolu. Telefonda 100u aşkın uygulama bulunuyor yarısından fazlası oyun. San andreas dahil. Yanlış yönlendirme yapmayiniz. Ayrıca hiçbir firma kullanıcı hatasını tamir etmez. Ve fabrika hatasına rastlama imkanınız milyonda bir. Telefon seçerken garantisini göz önünde bulundurarak fazla önemsiyoruz. Telefonda meydana gelebilecek hasarların neredeyse tamamı bize ait nedenler ve tamiratı için para alınıyor.

    Uzun lafın kısası birçok güzel tespitinizin yani sıra sert tavriniz ve bilgi yanlisliklariniz insanlara yanlış yargilar verebilir. Ayrıca piyasaya bir göz gezdirip uygulama alanlarının ne kadar bir ortalamaya sahip olduğunu ve firmanın uygulamalarının ne kadarını kapsadığını ogrenmeniz yarariniza olacaktır. Herşey için teşekkürler.

    Iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.