Şimdi Ara

Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
5
Favori
16.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün wifi6 tplink ax1800 modemi getirip kurdular ama hiçbir fark olmadı. Kablosuzda hala 350mbit hız aldık farklı cihazlarda da denedik.


    Birileriyle görüştü birşeyler yaptılar ettiler sonuç 0. En son video çektik hız değerleri böyle durum bu diye 1 2 güne kadar dönüş yapacaklar. Ya modem üretim hatalıydı yada bilmiyorum nerede çıkacak sorun.

  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz cihazlarınız wifi 6 desteklemiyorsa alamayabilirsiniz tam hızı. Cihazlar hangi hızı destekliyorsa o hızla bağlanıyorlardır o modeme.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

    Hepsi destekli hocam.

    Teknisyen modem ayarlarından bant genişliğini 80 e al dene dedi eve geçince bakacam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 24 Mayıs 2023; 14:25:52 >
  • Telekom ftth altyapı da farklı bir sağlayıcı kullanıyorum,ısrar modem değişikliği istiyorum dedim wifi 6 kayıt açtıramadım.Modeminiz sağlam diyor ,modemi alamayacagım sanırım.

  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt
    Wifi 6 istediğinizi belirtin eğer hızınız 100 mbps ve üstü ise.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

    belirttim,uzaktan modemi kontrol ediyoruz sorun yok diyorlar.100 mbps kullanıyorum.Tek kalan yol modemi bozmak nasıl yaparım ki?

  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt
    Modemi kasti bozarsanız ödetirler parasını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ispanak Namık

    Modemi kasti bozarsanız ödetirler parasını

    elektriksel bir takım şeyler olsa

  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt
    Ona da kılıf bulunabilir. Önce ISS'inizle sıkı bir görüşme sağlayın başaramazsanız LinkedIn üzerinden Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'a derdinizi açıkça anlatın mutlaka bir çözüm yolu bulurlar.
  • 500 mbit kullanıyordum ttnet ve wifi5 modem vermişlerdi daha önce aradım wifi6 modem istedim vermediler modemi iade etmek istiyorum dedim kabul etmediler daha sonra 100 tl fark ile 1000 mbite geçtim ancak wifi5 olduğu için en fazla 5g ile 600 mbit alıyordum aradım anlattım verdiğiniz interneti kullanamıyorum diye bir tane kadın kesinlikle değişim yapamıyoruz öyle bir seçeneğe izin vermiyor sistem falan dedi isterseniz modem verilerinizi güncelleyebilirim en fazla dedi sanki çocuk kandırıyor ozaman modemi iade etmek istiyorum yeni modem alacağım ben kullanmak istemiyorum dedim bizdenmi modem alacaksınız dedi olur dedim sonra birden sesiniz gelmiyor falan demeye başlayıp yüzüme kapattı tekrar aradım bir erkek bağlandı ve durumu aynen anlattım hat verilerinize bakıp döneceğim dedi 2 dk sonra talep oluşturuyorum ekiplerimiz yardımcı olacak dedi ertesi gün gelip wifi6 modemi taktılar sonunda başardım ax1200 modem ancak wifi6 ile bağlandığımda en fazla 750-800 mbit ancak verebiliyor en azından elimden geleni yaptım   şimdi cat7 kablo çektim pc ye pingimde düştü daha temiz oldu.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyaZZencii

    500 mbit kullanıyordum ttnet ve wifi5 modem vermişlerdi daha önce aradım wifi6 modem istedim vermediler modemi iade etmek istiyorum dedim kabul etmediler daha sonra 100 tl fark ile 1000 mbite geçtim ancak wifi5 olduğu için en fazla 5g ile 600 mbit alıyordum aradım anlattım verdiğiniz interneti kullanamıyorum diye bir tane kadın kesinlikle değişim yapamıyoruz öyle bir seçeneğe izin vermiyor sistem falan dedi isterseniz modem verilerinizi güncelleyebilirim en fazla dedi sanki çocuk kandırıyor ozaman modemi iade etmek istiyorum yeni modem alacağım ben kullanmak istemiyorum dedim bizdenmi modem alacaksınız dedi olur dedim sonra birden sesiniz gelmiyor falan demeye başlayıp yüzüme kapattı tekrar aradım bir erkek bağlandı ve durumu aynen anlattım hat verilerinize bakıp döneceğim dedi 2 dk sonra talep oluşturuyorum ekiplerimiz yardımcı olacak dedi ertesi gün gelip wifi6 modemi taktılar sonunda başardım ax1200 modem ancak wifi6 ile bağlandığımda en fazla 750-800 mbit ancak verebiliyor en azından elimden geleni yaptım   şimdi cat7 kablo çektim pc ye pingimde düştü daha temiz oldu.

    kablosuzda 750 800 mü alıyorsunuz ? bende ax1200 taktırdım 400 ü bile görmüyor. Çözümde bulamadılar. 2 3 gün sonra dönüş yapacam dedi teknisyen





  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Aynen 800 ü gördüğüm oldu ama stabil olarak 750 civarı net alıyorum 5g de
  • Cihan kullanıcısına yanıt

    ZTE marka. ZXHN H3600 marka ürün getirip taktılar dahili antenli. Harici antenli olsaydı çok güzel olurdu.

    Wifi 6 destekli cihaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 28 Mayıs 2023; 17:26:2 >
  • Cihan kullanıcısına yanıt

    Zte H298a olmasın? telekom da zte h298 a var.Superonline da h3600 var.

  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt

    yok yazdığım doğru kontrol ettim. bugün öğlen 2 de abonelik başlatılmak üzere telekomdan gelip taktılar Nokia fiber cihaz diğeri de bahsettiğim cihaz 3600 , sanırım yeni gelmiş TTNET e




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 28 Mayıs 2023; 23:44:28 >
  • Hakimolacakadam kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Bu cihazdan Türk Telekom'da mı dağıtmaya başlamış? Cihazın kendi fotoğraflarını ve arayüzünü paylaşır mısınız rica etsem?
  • haandsomee kullanıcısına yanıt

    kanal genişliği 160 mhz oluyor mu?

  • bugün tp link ex20v kuruldu wifi 6 destekli, 650 - 700 arası 5ghz'de hız alabiliyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.