Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.543
Cevap
61
Favori
1.339.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nie söktüreceksşniz hocam 😃?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabadakimvar

    İleride üzerine birşey dökülürse filan. Yıkamak için.

    Hocam şaka mı? Servise götürürsünüz ya da piyasada bu konuda uzman servisler var, temizliğini yaptırırsınız. Yıkama vs silme kendiniz sakın yapmayın, mahfedersiniz.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba,
    Babamın 2012 model, VW POLO 1,2 TDİ Trndline aracı var.
    Bu aracın kasa kodu 6R 'mi .
    Yeni almış olduğumu ELM 327 cihazı denemek istedim . Ama OBD soketi bulamadım.
    Bir de bu aracın OBD soketi nerede? Direksiyonun sol altına baktım göremedim.Üzerinde kapak falan mı var?
  • Arkadaslar selamlar 2005 polo trendline sahibiyim, aracin on alt takimdan ses geliyordu servise goturdum alman oto bursada viraj lastigi degiscek dedi neyse değiştirdim ses gitmedi, usta alt rotil tablalari da degismesi lazim dedi neyse onuda degistirttim dun neyseki ses kesildi ama aracla seyir halindeyken sag tarafa değilde hafif sola dogru direksiyonu cevirince donerken bi ciyiklama sesi gelio ınceden sizce neden olabilir pazar gunleri kapali olduğu icin gidemiyorum pazartesi tekrar birakmayi dusunuyorum araci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gün önce araçta kızdırma lambası yanıp sönmeye başladı araç çekişten düştü ama öyle böyle değil 45-50 km yi geçmiyor gaz yemiyordu.bir süre sonra motor arıza lambası da yanmaya başladı ben turbo hortumu yırtıldı sandım ama dün cihaza bağladık erg valfi geri dönüşüm arızası çıktı usta değişmesi gerekir dedi 2000 lira bi masraf çıkıyor. acaba temizletsem sorun ortadan kalkarmı yoksa çıkma filan ayarlayıp değiştirmek dahamı sağlıklı bazen arıza ışıkları kendi sönüyor araba eskisi gibi ok gibi oluyor ama ışıklar yanınca bildiğin bisiklet gibi kendi kafasına göre takılıyor biraz araştırma yaptım iptal ettirenler varmış bu sakıncalı olurmu çıkma erg valfide 700 750 lira işçilik hariç en kötü 1000 lira masraf var yani
  • Herkese merhabalar, benim aracım 2000 polo, 9 aydır kullanıyorum ve ilk defa wolswagen kullanıyorum gerçekten harika 2000 model olmasına rağmen.
    Bir kaç fikre ihtiyacım var,
    1- resimdeki söför mali tarafının döşemesi tırnaklarından atıyor yenilememe rağmen ve içeride seyir halindeyken sinir bozucu bir ses yapıyor bunu nasıl hallederim?
    2- ön kapılara iki adet kabin düşünüyorum 16 cm diye biliyorum ama net değil? Birde marka model olarak ne tavsiye edersiniz?
    3- Son olarak da abs ışığı yanıyor bastırmaya korkuyorum 😊 söndürmenin bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayhax -- 25 Ocak 2016; 0:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu durdu 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar;

    Volkswagen Polo 1999 model 1.6 aracım var. Ankara da ikamet ediyorum. Aracımı binamızın yan tarafındaki garaja park ettim. Şoför kapısındaki temassızlıktan ötürü gece boyu tavan lambası yanıp sönmüş ve akü bitmiş. Üstüne o gece bir de kar yağınca kapılar donmuş. Şu an ne yaparsam yapıyım kapı zaten akü olmamasından anahtar otomatiğinden açılmadığı gibi iki kapıda anahtarla açılmıyor kilitler boşa dönüyor artı bagaj kapağımda arızalı olduğundan araca oradan da giremiyorum. Aküyü şarj edebilmek için kaputu nasıl açabilirim veya arabanın içerisine kapılardan girebilmemin bir yöntemi var mı? Başına bu tip bir durum gelen arkadaşlarım yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Kapılara kolonyadan tutun sıcak suya, buz çözücüye, WD-40'a varana kadar herşeyi yaptım ama tık yok.

    Yardımınız olursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...




  • slobodno S kullanıcısına yanıt
    97-99 değilde an azından 2000-2001 arası düşün :))
  • arkadaslar polo6n diger polo serileri araca uyumlu oluyomu bodykit için soruyorum
  • 98 model polo 6n bodykıt nerden bulabilirim bana yardımcı olabilirminiz ben bu konular yabancıyım ilk arabam oldugu için birz sıkıntı cekiyorum istanbulda oturuyorum arkadslar
  • Merhabalar..
    2014 midel 1.2 tsi otomatik polo araç almayı düşünüyorum.. Bu aracın yakıt sarfiyatını öğrenmek istiyorum.. Fabrika verisinden ziyade kullanıcıların görüşlerini merak ediyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüş neredeyse
  • leidenfrost L kullanıcısına yanıt
    Bitkisel hayatta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    2000 Polo HB var bende arkadaşlar,
    Şu an üstünde 175 65 14 ebatlarında lastik var; ama michelin'in sitesinde orjinal olarak 185 55 14'Ü tavsiye ediyor?
    Bu aracın orjinal lastik ebatları nelerdir?
  • maths61 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2015 model 1.2 tsi dsg lounge sahibiyim, arabada arka koltuklarla ilgili beni sinir eden bir durum var, koltukları destekleyen ince metal çubuklar devamlı karyola gıcırtısı gibi sese sebep oluyorlar, özellikle inip binerken ve biri arkada yer değiştirirken, aldığım günden beri var böyle bir sorun, sebebini de bir türlü anlayamadım, böyle bir gariplik yaşayan ya da dikkatini çeken var mı?




    Sanırım 2014 modellerin güncel modellerle motor şanzıman farkı yok, bu nedenden güncel verimi söyleyebilirim size.

    Uzun yolda 4.5-5 l arası, şehir içi çok değişken ama 25 km/h ortalamayla 6.5-7.5 l görüyorum, aşırı trafik olunca da 9.5 gördüm, en çok da bu kadar.
  • Herkese merhaba

    Altur Volkswagen den 2015 model sıfır polo satın aldım. 1.4 90 hp manuel. Aracın 2. günden itibaren devir göstergesi çalışmamaya başladı (araç giderken gösterge sıfırda sabit kalıyor yükselmiyor) Elimde her türlü video ve fotoğrafı mevcut olmasına rağmen Altur yetkilileri ve servisi bu durumda aracın değer kaybını hiç bir şekilde karşılamadılar. Siz siz olun Altur dan hiç bir şekilde araç satın almayın. Aracım sıfır olduğu halde ilk günden itibaren değer kaybetti ve gerekli hassasiyeti göstermediler.
  • Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 4 Lt 652001 yağı 2008 model polo 1.4 benzinli araca kullanabilir miyim? 5/30 mı kullanmam gerekir.
  • İmzamda ki aracımı satıyorum. İstanbul-Tekirdağ hattında ikamet eden alıcılar özelden mesaj atabilir.
    Kısaca 2015 model hasarsız değişensiz çiziksiz sigara içilmemiş Polo 1.0 75 HP Trendline-Beyaz renk 20.03.2017'e kadar garantisi var. Erel otomotiv sıfır alışlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 2004 model vw polo 1.4 basicline almak üzereyim. kullanan arkadaşlar araç hakkında bilgi verir misiniz lütfenn. çok acill
    araçda değişen kaza felan yok sadece iki parça boya var. km si de 90 binde. fiyatı da 25.500 tl. sizce fiyatı nasıl araç nasıl lütfen çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.