Şimdi Ara

Uydunet - şehremini , çapa , fındıkzade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Şuan 1024 Limitsiz TT ADSL kullanıyorum, evde kabloTV var ve Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Bu civarlarda ki semtlerde kullananlar varmı, tavsiye eder misiniz?

    Forumda ki yorumları okudum, özellikle İzmir, Ankara ve yer yer İstanbul feci imiş sanırım ( yakında hava durumu gibi bülten yayınlanacak herhalde, Uydunet Bölge Durumu yer yer sağanak yağışlı...).
    Dedim belki sadece Uydunet değil, ADSL de sorunludur, deneme amaçlı günlerdir, özellikle akşam 6'dan sonra hız testi yapıyorum. Upload 180-220kbs arası fix pek değişmiyor. Download ise, bir kaç kez ilk testte Frankfurt 500kbs gördüm, aynı testi 2.kez yapınca düzeldi ve geri kalan tüm Yurt içi ve Frankfurt testleri genellikle 890-920kbs çıkıyor. Hatta bir ara şöyle bir şey oldu ADSL bağlantımda, normalden yüksek hız çıktı, nasıl oluyorsa:S
     Uydunet - şehremini , çapa , fındıkzade



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pestemal -- 16 Aralık 2010; 21:43:57 >







  • Kocamustafapaşa da oturuyorum.Uydunet 1mb kullanıyorum.Hızlar gayet güzel.Download 125 135 kb arası değişiyor.Upload ile 20 30 arasında gidip geliyor.Hiç sorun yaşamıyorum.Tavsiye ederim.


    Speedtest yapınca yüksek çıkıyorsa antivirüs programı kapat öyle dene düzelecektir.
  • E güzelmiş, peki ne kadar oldu uydunete geçeli? Hafta sonu, özellikle akşam saatleri sıkıntı yaşıyor musun, ayrıca kesintiler oluyor mu?
    Birde modeminin marka ve modeli nedir? Belki sorun olmamasında onunda etkisi olabilir. Ben sağlam olsun diye Motorola SB5101-i almayı düşünüyorum. Frekans değişimlerine daha toleranslı diye okudum biryerlerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pestemal -- 17 Aralık 2010; 1:53:11 >
  • 2,5 Sene kadar oldu Uydunete geçeli.Hafta sonu akşam 7 ile 9 arasında çok çok az bir ping sorunu oluyor.Ama TTnet deki gibi felç olmuyor.O yüzden kormana gerek yok.Modem Netmaster cxc 150

    3 4 ayda bir 1 saatliğine filan kesiliyordu.Yaklaşık 3 hafta önce 2 gün üst üste 4 5 saatliğine kesinti oldu.Öğrendiğime göre santral güçlendirmesi yapmışlar o günden beri bir daha kesilmedi.Hatta pingler düştü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.