Şimdi Ara

The Last of Us 2'den zam şoku: 500 TL oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Video kulllanılamıyor diyor!, zorlarına gitmiş anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 19 Haziran 2020; 15:52:4 >
  • YouTubedan izleyin işte. Oyun oynamak sizin neyinize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony nasıl bu kadar açgözlü olabiliyor. Bağımsız geliştiriciler bile uygun fiyatlı sunuyor oyunlarını Türkiyeye.

  • İYİCE EMEKLİ GAZETESİNE BAĞLADINIZ. ZAM ŞOKU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ur

    işte tam bir çomar filtresi olmuş almak için bir sebep daha
    bende çomarım öyle deme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloody Roar

    Video kulllanılamıyor diyor!, zorlarına gitmiş anlaşılan.
    400.000 izlenen videoyu sony telif hakkı sebebi ile kalddırmış. işte adamların iş ahlakı.
  • Dijital almasın kimse. Cd alıp al sat aramızda döndürmek lazım. Kendi satış karları düşsün

  • "efendim dolar arttıya ne yaparsın artık dolar %1 artsa biz %100 zam yapmak zorundayız anca böyle kurtarıyor hatta 500 az en az 1000-1500 olması lazım"

    son zamanlarda şirketlerden duymaya alışık olduğumuz sözler.

  • ne 100tl yaw oyunun fiyatı zaten 60 dolar.60 dolar 411 tl+vergi 500 tl

  • Şu oyuna para verenin aklından şüphe ederim :D

  • Bunuda oynamak için bekleriz artık uzun süre yapacak birşey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enflasyon canavarı göremiyoruz gazetelerde ama enflasyon var ülkede..

  • mkiceandfire gameplay izledim, kendini çok tekrar eden bir kill mekaniği var. Random jumpsacare az ve environment kullanıp tuzakla öldürmeler pek düşünülmemiş.


    Anca şişe fırlat aptal aptal izlesinler vs.


    Oyun tabi inanılmaz emek verilmiş bir şey fakat temelde gameplay dinamiklerinden bahsedecek olursam hiç oynamadığıma pişman falan değilim. Story driven bir oyun ve dizi gibi izleyip geçiyorum.

  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    xbox markete gir bakalım. gamepass'e üye oluyorsun ve xbox'un kendi çıkardığı oyunları 5 kuruş vermeden oynuyorsun. hem de eski oyunları da var. adamlar oyun çıkar çıkmaz markete ekliyor ve üyeysen 5 kuruş vermeden oynuyorsun. sony'de yapsın görelim o zaman. fifa demişsin ama zaten 3. parti oyunlarda yapacak bi şey yok. adamların kendi insiyatifi. yine de microsoft adamlarla anlaşıp markete koyuyor süreli olarak isteyen aylık üyelik sistemi ile çerez parası bile denmeyecek bir paraya oynuyor oyunları. ea access'e bak bakalım yıllık üelikler kaç para? ben nfs oyunlarını beleşe oynuyorum mesela. yükledim. forza varken hepsi çöp gibi geldi.

    sony'i savunmayın artık. konsollarda en çok oynanan oyunlara bakın. en çok satan oyunlara bakın. 3-5 özel oyun için kendinizi tek platforma bağlıyorsunuz. kiralayın gerekirse 3 oyun için konsol alınır mı? geriye uyumluluk bile yok adam gibi.





  • Türkiye'de nasıl yolunduğunu görsün herkes. Amazon'da 59 dolar. Yani 59 tl olarak düşünün orada yaşayanlar dolar kazanıyor çünkü. Birim para olarak hesaplayın herşeyi. Tl 'ye çevirseniz bile çok daha ucuz o da ayrı bir trajedi. https://www.amazon.com/Last-Us-Part-II-PlayStation-4/dp/B07YBXFVQD/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=The%2BLast%2Bof%2BUs%2BPart%2BII&qid=1592643040&sr=8-1&th=1





  • wustti W kullanıcısına yanıt

    Eee microsoftun çöp oyunları tabi ilk günden eklenir adamların kendi sistemi. Sen gta rdr cyberpunk fifa bf cod gibi oyunlar ilk günden geliyor mu onu söyle? Gelmiyor bunları online oynamak isteyen yada hastaları yine gidip ilk günden alıp oynayacak mı? Evet. 2 yıl sonra oynayacaksam kalsın o sistem ki xbox ta sony gibi kardeşlik konusu aktif değil alıp satamazsında sürekli. O yüzden bu sistem sadece eski oyun oynamak isteyen ve MS nin çöp oyunları için işe yarar başka bir işe yaramaz. Asıl xbox mı alınır yan sanayi pc işte bütün exc.leri pc de oynadım ps dede bütün oyunları+excleri oynarsın o yüzden xbox kendi ülkesinde bile satmıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 20 Haziran 2020; 11:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu yüzden PC!!!

  • Yurtdisinda yasamanın avantajları... Bu oyunu sıfır olarak 60 dolara alabiliyorsunuz ve 60 dolar sadece bir ogun aksam yemeği paraniz. Maalesef Turkiye de oyun oynamak artık lüks olmuş.

  • teknik olarak bir başyapıt olsa da hikaye olarak oldukça vasat . en iyi kameraları kullanabilirsin en iyi aktörleride oynatabilirsin ama kötü bir hikaye olursa o film izlenmez ve efsane olmaz misal. bu oyunda öyle zemin top oynamaya müsait tribünler tıklık tıklım ama 3. lig topçuları sahada zevk vermiyor klas hareketler klas goller yok çekişme yok mücadele yok yavan.
    dünyada kadın egemen lezbiyen güçlü kadın aciz erkek propagandasının bir temsilcisi o tür vakıflardan maddi destek aldıklarına yemin edebilirim ama ispat edemem değmez 500 bırak 100 bile değmez youtubeda joelli son kısımdan sonra direk bıraktım izlemeye bile tenezzül etmem dahasını

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.