Şimdi Ara

Sony SmartWatch 2 'En alınası akıllı saat' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynedim

    Sony pil konusunda gerçekten iyi, smartwatch'u tüm web bazlı bildirimlerde çok yoğun kullanıyor olmama rağmen 2 gün rahat gidiyor fakat şu an sıkıntım normalde bataryası benim kullanımımda 1buçuk gün dayanan HTC One cep telefonum smartwatch 2 ile 1 günü dolduramaz hale geldi. Sorun telefondan mı kaynaklanıyor, bluetooth'un sürekli açık kalmasından mı yoksa Smartwatch yazılımının uygulamaları eşleştirme sıklığından mı bilemiyorum.

    Bluetooth'dan ama saati nerden ve kaca aldiniz? Ben de alacagim galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de Sony Center'dan satın aldım, sadece metal kordon vardı ve ellerinde 1 adet mevcuttu, fiyatlar hepsisony.com ile aynı, metal kordonlu Smartwatch 2 500TL satış fiyatı, plastik kordonlu olan 450TL ancak plastik kordon ellerinde bulunmuyor ki İzmir genelinde saati başka Sony Center'da da bulamamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 3 Ocak 2014; 16:31:16 >
  • Alıp 3-4 gün kullandığım ve kutusuna kaldırdığım Smartwatch 2'yi iPhone'a geçtiğim için ve desteklemediği için satıyorum, sıfırından 130-140TL daha uyguna veriyorum.

    İlgilenen arkadaşlar ilanımı inceleyebilir ve bana p.m. yolu ile ulaşabilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_88404947/f_//tm.htm#88404947
  • Arkaplan resim bence :D

  • Sony SmartWatch 2 'yi 6-7 ay kadar kullandım. Ara ara performansda azalma olmasına rağmen genel olarak memnundum ancak titreşim özelliği bozulduğu için garanti servisine teslim ettiğimde; SmartWatch 2 'nin Türkiye 'de yedek parça ve servisinin olmadığını ve fatura bedelinin geri ödeneceğini söylediler. Sony 'nin mobil cihazlar için olan garanti servisi sıkıntılı sırf bu yüzden başka markalara bakmanızı öneririm.

  • Sony SmartWatch 2 'yi 6 ay kadar kullandım; performasında ara ara sıkıntılar olmasına rağmen memnundum ancak memnun olmadığım nokta şu ki titreşimi çalışmadığı gerekçesiyle servise verdim; Türkiye 'de SmartWatch 2 için yedek parça ve servis olmadığını ve bundan dolayı fatura bedelinin geri ödeneceğini söylediler. Sony 'nin mobil cihazlar için garanti servisleri sıkıntılı sırf bu yüzden başka markalara bakın derim.

  • Merhaba bu saati 6 ay önce aldım metal kordon ama kordon elimi sıkıyor metal genişleten varmı veya ne yapcam

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.