Şimdi Ara

Sony BDV-N9100W 4K 3D Blu-ray Ev Sineması Sistemi alacağım yardım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
15
Favori
40.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar.Bende 9200w aldım, birkaç sorum olacak kullanan tecrübeli olanlara.
    Tüm soundeffectleri denedim ama tam çözemedim hala örneğin Digitürk gibi karasal yayınlarda hangi ayarı kullanıyorsunuz soundfield seçeneğindeki ayarları mı yoksa Dolby pro logic veya DTS Neo efektlerini mi?
    Ve DTS film indirdim yalnız bunu DTS çözdüğünü anlamak için Media oynatıcısında DTS mi yazması gerekiyor ben o yazıyı göremedim izlerken eğer öyleyse?
    Son sorum USB veya HDD bağladığımda unknown USB device uyarısı alıyor ve tanıtamadım 3 farklı cihaz denedim acaba bunun bir çözümü var mı?
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison111 -- 14 Temmuz 2021; 22:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poison111 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Cihazınız hayırlı olsun. Ben effect ayarlarını sadece müzik için, music arena kullanıyorum. Normal uydu vs izlerken sistemi kullanmıyorum. O yüzden hangi efekt daha iyidir bilemiyorum. Medya oynatıcı olarak nvidia cihazım bağlı. Siz cihazda videoyu oynattığınızda display tuşuna bastığınızda ses dts ise dts5.1 diye yazar. Demo videolar ile test ederseniz daha iyi farkedersiniz. 3TB üzerini ve bazı harici diskleri format unknown uyarısı vererek görmüyor aynı sorum bende de oluyor maalesef çözüm bulamadım. Yeni 2tb 2,5 luk harici disk alıyorum takıyorum görmüyor dertli bir durum. Keşke buna çözüm olsa, bence de iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam anladım DTS olayını,en iyisi sanırım Apple TV almak olacak gibi duruyor,kendi oynatıcısında USB de çalışmadı bendeki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poison111 kullanıcısına yanıt

    Denemedim ama bildiğim kadarıyla cihaz 1TB üstü HDD leri görmüyor. Bunun altı HDD ve USB bellekleri okumada sıkıntı görmedim. Sizdeki sorun şayet cihazda bir arıza yoksa HDD ve USB lerin dosya sisteminden kaynaklı olabilir. Dosya sistemi ntfs ve fat32 olan bellekleri deneyin, exfat olanları okumuyor olabilir.

    Ses efektlerinden Dolby pro logic veya DTS Neo 2 kanal sesleri yapay olarak çok kanallı hale dönüştürür. Kaynağın sesi Dolby Digital ise Dolby pro logic, DTS ise DTS neo modunu kullanabilirsiniz. Orjinalde çok kanallı filmlerde Soundfield seçeneğindeki Movie modunu kullanın. Cihazın hoparlör konumlandırmasını ve yapılandırma ayarlarını iyi yaparsanız çok iyi çevresel ses elde edersiniz. Ayrıca cihaz kendi üzerinden (usb veya disk) oynatımlarda daha kaliteli ses ve görüntü performansı veriyor.

  • Çok güzel bilgilendirme olmuş hocam. Hdd 1 TB idi ondan dolayı görmedi sanırım.Usb'leri sonradan denemedim tekrar ama her formatta denedim görmedi, USB 3 olduğu için mi görmedi acaba diye düşündüm.Eğer kalite artıyorsa mutlaka başka USB ile denerim.Çok sağolun tekrardan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddisk gormeme olayina gozum arkadaslar disklerinizi mbr olarak formatlamak gpt diskleri gormuyor sistem ben 5 tb hdd i bu sekil gostertebildim zaten 2 tb goruyordu. harici uygulama ile yapacaksiniz bu islemi windows altinda olmaz. kolaygelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 4 Ekim 2021; 18:38:52 >
  • ygt84 Y kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen artık bu bilgiye ihtiyacınız kalmamıştır ama başka arkadaşlar için yazmış olayım;

    Audio settings sekmesinden sound effect kısmını sound field on yapıyorsunuz bahsettiğiniz tüm fonksiyonlar aktif oluyor. Aynı yerden DTS neo cinema aktif edilince netflixte filan farkedilir bir film sesi performansı oluyor ama her seferinde girip cinema ya da music moduna filan almak gerekiyor o yüzden en iyisi sound field on yapıp kumandadaki tüm ses özelliklerini kullanabilmek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikoou -- 29 Ekim 2021; 23:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w9200 var ama her sesi desteklemiyor malum
    evdeki android te box i baglayip aktarinca da filmi vs ayni kaliyede ses alamiyorum
    acaba bir sony avr n1080 gibi alsak arka kablosuz hoparlor baglatisini kurabilirmi ? veya baska bir upgrade ne olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY çok başarılı alan pişmanlık duymuyor.. sony hts20r giriş seviyesi olmasına rağmen çok güzel ses veriyordu..

  • MErhaba, Beyaz satan varsa pm yazabilirsiniz.

  • cermen_555 C kullanıcısına yanıt

    Hangi marka tv boz ve model kullanıyorsun. Hangi uygulamadan film izlemeye çalışıyorsun ve Hangi kablo ile sesi sinema sistemine aktarıyorsunda sesi beğenmedin, belki size çözüm bulabilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_ina_N kullanıcısına yanıt

    ürünü sattım memnundum ama fiyatını buldı satma kararı aldım şimdi nasipse bir avr li sistem ile başlamak istiyorum en olmadı yeni seri bi soundbar...

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.