Şimdi Ara

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.324
Cevap
55
Favori
482.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eveeet... öncelikle resimler için çook teşekkürler... hımmm.. sanırım çok ufacık bir spor görüntü kaybı var gibi... aracı komple göremiyoruz resimde ama kesitten öyle anlaşılıyor.. ama konfor için deymicek düzeyde değil.. neden olmasın diyorum.. her an taktırmaya karar verebilirim... tekrar çok teşekkürler pckopat :):)
  • Valla tercih senin Ben üstüme düşeni yaptım resmi koydum. Aslında aile kalabalık olmasa en fazla 1-2 kişi binecek olsa 16' ince kollu jant 45 yanak 205 taban taktırmak en harikası ama işte şartlar. Öyle yaparsam heralde böbrek taşı dökmeye ve ön düen dağıtmaya bire bire olur.

    55 yanak var şuanda sende dimi? Valla dene gör 55 ile 60 farkını kendin yaşa. O aradaki ufacık minicik spor görünüm farkına alacağın konfor farkı ile o ufacık minicik fark tuzla buz oluyor uçup gidiyor 55le son kez test yap belirli yollarda sonra aynı yollarda 60la gez. Mesela birkaç çukura gir taşlı yolda git stabilize yolda git. Sonra aynı yerlerden 60la geç ve gör

    Aklına takılacak birkaç şey vardır belki. Hiçbir yük altında sürtme falan yapmıyor 5 şişman yetişkin 500-600 kilo arası geliyor + full+full bagaj ile sürtme yaşamıyorum.

    Yol tutuşta bir fark yok.

    Konforda büyük artış var. Lastik başına 30-40 TL ucuz olması da cabası




  • pckopat çok saaolasın yaa gerçekten iyi oldu bu fotoğraf işi.. bu arada araca temiz bakmışsın canlı duruyor tebrik ederim :):) benim duruma gelince beldeki rahatsızlıktan dolayı aracı satmak zorunda kalmazsam sanırım 60 yanak kullanacağım... debriyaj kullanımı malesef belimdeki rahatsızlığı tetikliyor üstüne birde çukurlar kütürdetince evlere şenlik oluyorum :):) hayırlısı bakalım :):) ibizamı seviyorum satmak durumunda kalmam umarım..
  • arkadaşlar merhaba cordoba 1.4 signo almayı düşünüyorum bu araçlar hakkında yardımcı olurmusunuz yakıtı yedek parçası arıza çıkarıyormu kullanışlımı orta gelirli biriyim bana maliyetli olurmu ne dersiniz..
  • @ilker_3792
    Eğer imzanızdaki aracı kullanıyorsanız, Cordoba'nın tek eksi yönü yedek parça ve bakım maliyeti olur.

    Ama konfor, donanım, kalite, yol tutuş gibi yönlerden çok çok daha iyi bir araca binersiniz.

    Kolay kolay arıza çıkarmaz hatta hiç arıza çıkardığını görmedim. 1.4 derken benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckopat_6

    @ilker_3792
    Eğer imzanızdaki aracı kullanıyorsanız, Cordoba'nın tek eksi yönü yedek parça ve bakım maliyeti olur.

    Ama konfor, donanım, kalite, yol tutuş gibi yönlerden çok çok daha iyi bir araca binersiniz.

    Kolay kolay arıza çıkarmaz hatta hiç arıza çıkardığını görmedim. 1.4 derken benzinli mi dizel mi düşünüyorsunuz?


    benzin/lpg baktığım araç lpg uyumu nasıl bilmiyorum gerçi ama hoşuma gidiyor aracın görüntüsü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_3792
    benzin/lpg baktığım araç lpg uyumu nasıl bilmiyorum gerçi ama hoşuma gidiyor aracın görüntüsü

    LPG ile tam uyumlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckopat_6


    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_3792
    benzin/lpg baktığım araç lpg uyumu nasıl bilmiyorum gerçi ama hoşuma gidiyor aracın görüntüsü

    LPG ile tam uyumlu.

    teşekkür ederim
  • alarm var mı bizde,ışık var,ses yok..kumandadan kilitleyip kontağı açınca çalmıyor mesela;honda da çalıyordu..darbe ve iç denetim sensörleri de yok,alarm da yok mu acaba?
  • selamlar fren yaparken direksiyonumun titrediginden bahsetmis onerileriniz almıstım. bugun ozel servise gittim. on fren disklerini valeo fren balatalarını da trv (yada tvr tam hatırlayamadım) degistirdiler problem duzeldi. gitmisken uzun uola da cıkacagim icin polen filtresini de degistirttim. toplam 140 tl verdim. icim rahat sekilde yola cıkacagim insallah kaza bela olmadan iznimizi tamalayıp doneriz. herkese iyi aksamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rallier_61

    alarm var mı bizde,ışık var,ses yok..kumandadan kilitleyip kontağı açınca çalmıyor mesela;honda da çalıyordu..darbe ve iç denetim sensörleri de yok,alarm da yok mu acaba?

    Alarm yok maalesef Samet. O ışık caydırıcı olsun diye bi de kilitleyip kilitlemediğinden emin ol diye. Aslında alarm taktırmak istiyorum camları da kaldıranları var çok kullanışlı. Madem anahtarı yuvasına sokunca kaldırabilme özelliğini akıl ediyosun şunu kilitleyince kontrol et açıksa kaldır işte! En uyuz olduğum eksikliği başka hiçbirşeyinden eksiklik duymuyorum.

    Bir de bilginiz var mı 20 km/h'ı geçince kapıların otomatik kilitlenmesi özelliği aktif ediliyormuş falan diye birşey duymuştum bilgisi olan var mı acaba?

    @mng
    2 fren diski orjinal valeo + 2 takım balata TRV marka (yan sanayi) + polen filt + işçilik = 140 çok iyi fiyata yaptırmışsın.
    Anlattığından zaten belliydi disklerde eğrilik olduğu balata da ona göre erimiştir, tek disk değiştirseler balata yamuk. Yeni fren sistemin hayırlı olsun baya götürür seni. Kazasız belasız inşallah




  • sagol pckopat tesekkur ederim. araba guven verir duruma geldi.
  • Arkadaşlar,

    Farın içinde ampülün önünde filtre benzeri bir aparat var biliyorsunuz, her nasılsa benim araçta sağ farda o yok ve böylece ışık odaklanmıyor. Sağ farı değiştirmek istiyorum temiz çıkma filan olursa talibim :):)

    Selamlar...
  • Murat,bahsettiğin özellikleri tam ekran(ortada araba şekli olan) yol bilgisayarlı vag araçlarında bir menü aracılığ..ıyla aktif-pasif edebiliyorsun.. ama bizim bilgisayar eski tip,vag-com bağlantısı gerekiyor,tuzlu kaçabilir.. hani bir kilitleme tuşuna uzun süre basıp aktif etme gibi bir durum yok ben çok denedim,ancak servis kmsini sıfırlayabildim.. adamlar yol bilgisayarından direksiyonun sertliğini bile ayalayabiliyor

    ayrıca alana mp3ümüzde menüden SVC sekmesinde high,med,low seçip sistemin sesinin hıza bağlı olarak kendiliğinden ne kadar artacağını seçiyoruz..bende high,diğer modları denemedim,farkı oluyor mu?l earn off,af off ayarlarındayım..var mı tavsiyesi olan; "şunu şöyle ayarlasan daha iyi olur" diyen? scan ettiğimde çoğu istasyonu atlıyor,oysa kazık gibi anten var.. ayrıca bass+2 , tiz+4 ,gerisi nötr ekoda..




  • Samet vag-com bizim serviste yok galiba yetkili serviste var orda da tanıdık olmayınca dediğin gibi geçirirler. Neyse artık 20 km/h geçince kendi elimizle kilitliycez camları da kapatıp çıkacaz! Hiç şimdi onlara birsürü para kaptıramam altı üstü iki kablo bağlayıp seçim yapacaklar hepsi bu

    Bahsettiğin mp3 ayalarına hiç bakmamıştım desem. Bir kontrol ediyim bakalım. Ama hızlandıkça ses artıyor sanki bu sizde de oluyor mu?
  • artıyor herhalde..
    enable-disable;bios şeklivag-com kablo-yazılım mı alsak forumca toplanıp cam-kumanda olayını pek takmıyorum,anahtarı kapıya takıp ordan açıyorum,bir dakka sonra biniyorum..illa hava atacaksak,aynalar yeter
  • Samet bu özelliklerden tek tek ayrı mı ücret alıyorlar biliyor musun? Yoksa vag-com takarsak şu kadar ödersiniz istediğinizi aktif ederiz gibi mi?
  • bilmiyorum ama zannetmem tek tek ücrete tabi olacağını.. dikkat et update etmesinler,uçar chip valla
    senin radyo-cd direksiyon kumandan kontak kapalıyken çalışmıyor,değil mi? seninki makyajlı mıydı? mazot filtresinin tıkalı olması yakıtı etkiler mi?
  • Benim 2006 model direksiyondan kumandalı mp3 çalarım yok. Makyaj 2007de yedi sanırım.

    Kontağı kapatıp anahtarı çıkarttıktan sonra teyp kapanıyor otomatikman ama kontağı çıkarttıktan sonra arabada kalan müzik dinlemek istiyorsa düğmeyi kapatıp geri açınca çalmaya başlıyor.

    Mazot filtresi tıkanıklığı yakıt tüketimini arttırmaz performans düşürür, fazla tıkanması da enjektörlere pislik gitmesine sebep olabilir. Ciddiyetini bir enjektör takımının 2500 TL olmasından da anlayabiliriz Tek tek de değişmiyor namussuzlar 3ü birden değişiyor
  • bahsettiğin kontak-radyo olayını ayarlayabiliyorsun menüden;istersen hiç kapanmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.