Şimdi Ara

Saturn, Türkiye pazarına veda ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
9.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu Almanların hiç şansı yoktu zaten. Ticaret konusunda bizim şirketlerle yarışamazlar. Su avrupa birligine entegre olsak ne media Markt kalır ne saturn ne electra world ..

  • Satürn'e ilave Electroworld'de Bimeks çatısı altında devam edecek
    her gelen dayanamayıp kaçıyor TR'den.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foz54


    quote:

    Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

    ilk kez duydum bu mağazayı. media marktta fiyatlar piyasayla aynı olsada hiç değilse güven veriyor hizmeti.

    İstiklal cad.- demiroren avm deki mağazayı da mı görmedin? Sana tavsiyem internetin başından kalk da biraz gez dolaş

    tam bir failsin

    izmir seferihisarda oturuyorum.
  • media markt ta aynı sınırlar içinde aynı ürünü bulursanız bilmemne veriyoruz diye bir kazıklama kampanyaları vardı. ben buldum ama uğraşmadım. aynı model aynı marka kulaklık media markt Ümraniyede 40 TL via port electro world de 30 TL idi.Şimdi 10 TL az paramı. anladığım kadarı ile devir meselesi sadece kazık tam gaz devam ediyor. Al birini vur birine. millet böyle oldukça herkes biner. en son iphone da ki birebir değişim kalkması örneği apple store vakası. 3.dünya ülkelerinden bile gerideyiz. açıkcası kimse tınlamıyor. müşteri profillerine bakacak olursak pekte tınlanıcak bir kesim yok. araştırma yapan aldığı cihazları tam manası ile kullanan çok az. sadece marka bilinsin yeter gerisi önemli değil. bu böyle geldi böyle gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shady

    mottosuyla Türkiye'deki ilk mağazasını açan Alman teknoloji perakende firması Saturn,


    Motto ne demektir Shady ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daredevil60

    Bu indirim olaylarının mantığı şu şekilde, örneğin x ürünün piyasaya çıkış fiyatı 100 TL aradan biraz zaman geçiyor 80 TL ye düşüyor fiyatı, sonra firmalar % bilmem kaç indirim yapıyoruz diyor fakat 80 TL üzerinden değil piyasaya ilk çıktığı zaman ki fiyat üzerinden yapıyorlar o indirimi o yüzden fiyatlar bizlere indirimli gelmiyor. Şuan piyasada olan bir firma çalışanından böyle duymuştum. Artık ne kadar doğruysa...

    Daha da beteri var, piyasaya çıkış fiyatının çok yükseğinden gösterip üstünü çizip şu kadar indirim yaptık diyorlar. Piyasaya ilk çıktığı zamandan beri blackberry q5'in fiyatını takip ediyorum. 1000 liradan türkiyeye girdi. Bimeks %33 bindirim ile bu telefonun fiyatını 1326 liradan 968 liraya indirmiş Bütün mağazalar Türk milletini aptal yerine koyuyor. Yeni çıkan bir ürünü bile şu fiyattan şu fiyata düştü diyerek ilk fiyatını indirim diye yutturanlar var. Buna dur diyecek olan devletin ta kendisidir. Belli aralıklarla satış fiyatlarını kayıt altına alıp indirim gerçek mi yalan mı kontrol edecek, sahte indirimlere cezayı basacak. Böyle birşeyin imkansız olduğunu tabiki biliyorum. Biz tüketicilerin elinden gelen tek şey, sahte oranlara değil net fiyata bakıp hangisi ucuzsa ki en fazla 3-5 oynuyor, onu almak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukalemun

    Sebebi türkiye de özellikle işçi kökenli sorunlar !!! Adamlar vergi / işçi hakları konusunda sıkıntılı...... MM / saturn hatta EW gitti çünkü sözleşmeleri bitti. Devlet onlara İNDİRİM verdi o süre bitti ve gittiler. arçelik / beko ve ariel / alo gibi bu büyük firmalar. hep aynı ama isimler farklı !!

    arielle alo ayni firmanin ama arcelik beko gibi ayni urun degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi internetten aldıracaklar illa ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli indirim yazıyor yok % 30 yok bilmem ne hepsi yalan dolan. Hafta içi 95 lira olan modem hafta sonu % 30 indirimle 92 lira ya bunların matematiği hiç ya da ahlakları. Resmi makamlar bunlara bir dur demez mi? anlamadım gitti.
  • çalışanından duyduğuma gore türk insanından ve kabalığından(ayılığından) bıkmışlar yılmışlar çekilme kararı almışlar türkiyeden ciddi bir bilgidir! çekilme ekonomik değil sosyolojik....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2013; 14:35:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solid State Disk

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shady mottosuyla Türkiyedeki ilk mağazasını açan Alman teknoloji perakende firması Saturn,
    Motto ne demektir Shady ?


    Türk Dil Kurumu'na göre:

    isim "Özdeyiş, slogan"

    tdk.gov.tr'deki Güncel Türkçe Sözlük'den sorgulatabilirsiniz.

  • istanbul forum tıklım tıklım ne ayak
  • avmlerde koca koca yer kiralayıp, ürünlerde fiyat rekabeti yapmaları imkansızdı. ayrıca fazla çalışan müşteriyi sıkar, rahat bırakmaları lazım. bimi, lcwaikikiyi örnek almaları lazım. git kameradan denetle mağazanı ama müşteri teşhiri kurcalasın rahat rahat, oynasın gezsin mağazada...
  • Bir şey olmaz electroworld'Ü bimeks aldı ne oldu fiyatlar yükselr bizde başka yerden alırız bu kadar basit
  • Bugüne kadar yaptığım alışverişlerin büyük çoğunluğunu satürnden yaptım.peki neden saturn;
    1)fiyat konusunda hiç sorun yaşamadım.14 gün içinde aldığım ürünü diğer teknoloji mağazalarında daha ucuza bulursam aradaki farkı iade ettiler.
    2)garanti konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadılar.
    Şahsen bana böyle oldu hep.ayrıca ülkeye yatırım yapmış bir firma türkiyeden çekiliyor.bu bile ülke adına üzücü bir şey.benim gibi tüketici içinse rekabetin azalması açısından olumsuz.media marktla saturn orijinde aynı firma olsada fiyatlar birbiriyle aynı değildi.media marktta pahalı olan ürünleri çoğu zaman saturnde daha ucuza gördüm.
    Yani diyeceğim saturnün gibi büyük firmanın gitmesiyle teknosa,bimeks,vatan bilgisayarın eli güçlenir.rekabetten zarar gelmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakaik


    quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    bu kadar teknoloji marketin olması çok gereksiz

    Piyasa Vatana kalsin kazik fiyatlarla devam edelim diyorsun yani.
    Ne kadar cok firma o kadar rekabet o kadar kalite.


    ben o konuda demiyorum. şu an çoğu kişinin evinde hiç kullanmadığı ama zamanında indirim var diye alıp bir köşeye koyduğu teknoloji ürünü mutlaka vardır. ben bunu diyorum. yaşadığın ilde teknoloji marketi olmasın teknolojiye vereceğin parayı daha iyi şeylerde kullanabileceğini söylüyorum. 2 bin liralık telefon alıp aç dolaşan insanlar var ya da üzerine kıyafet almayıp telefona yığınla para veren insanlar var. karasal yayın kullanıp full hd led tv alan insanlar var. ben bunun için diyorum




  • Satılmıyor sadece tabela değişecek media markt olacak. Aynı firma, Beko arcelik gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    2014 teki büyük krizi farkettikleri için çekip gidiyorlar


    Bestbuy kendi ülkesinin krizini bahaneyle çekilmiş olsada, Praktiker, Darty, Electroworld ,Saturn bu küçülmeler veya çekilmeler batan gemiyi terketme olarak yorumluyorum bende. hakkımızda hayırlısı.
  • TDK'dan da baktım.

    Fakat İtalyan asıllı bu kelime ne zaman bizim lûgatimize girmiş, halk bunu ne zaman benimsemiş ve kullanmış ki TDK bunu Türkçe'den sayıyor..

    Nâçizâne fikrim site müellifliği yapan arkadaşların zor da olsa Türkçe kelimeleri tercih etmesinin daha isâbetli olacağı yönündedir.
    Çünkü bugün bu kelimeyi gören onca forumdaş bunun Türkçe olduğunu zannedebilir.


    Ayrıca cevâbınız için de teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid State Disk -- 12 Kasım 2013; 5:31:02 >
  • Ben mağazaları bir süre sonra birleştirip,başka bir gruba satıp çıkacaklarını tahmin ediyorum. Ayrıca satürn'de pazarlık yapılabilmesi güzeldi,sanırım media markt'ta da varmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.