Şimdi Ara

Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.


    Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.


    Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.



    Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi 16 Mart 2022 tarihinde Amazon.com.tr'den satın aldığım Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF monitörün paneli kendi kendine ayrılmaya başladı. Başta sadece 2 tane kısayol ikonu büyüklüğündeydi 1 haftada büyüdü. Yabancı samsung forumlarında da 2-3 tane aynı şekilde açılmış konu var cevap da vermemişler samsungcular. Servise götüreceğim bugün yarın ama acaba amazondan değişim daha mı iyi olur diye de kararsız kaldım.


    EDIT: Monitörü konuyu açtıktan 1 hafta sonra verdim garantiye. Yaklaşık 15 gün içinde değişim çıktı araya bayram girmese daha hızlı olurdu heralde. Bana da önce abuk subuk modeller önerdiler smart monitör falan. Ben aynısından ya da bir üst modelinden istiyorum dedim. 3-4 gün sonra arayıp adres alıp gönderdiler aynısını kullanıyorum şimdi. Firmware olarak güncel versiyon gelmiş umarım üretim sorununu da çözmüşlerdir. Kaliteli yapıştırıcı kullanmışlardır umarım :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 4 Ağustos 2022; 13:50:57 >







  • Değişim iste yaparlar samsung o konuda çok iyi kafan rahat olsun

  • Amazon değiştirmez de ama en azından onun üzerinden garantiye göndermeye çalış, illaki tamir veya değişim yapması lazım servisin. Göndermedende her tarafını iyice gündüz ışığında videoya kaydına al, çiziği kırığı vs olmadığına yönelik. Çalışmasını da yine tarih kanıtlı olarak kayıt altına al derim, ne olur ne olmaz elinde bulunsun.

  • Hocam aynı sorun bende oldu üçüncü değişim monitörüm ama bu sorun ilk kez başıma geldi, sanırım bu üretim serisinde sıkıntı var. Durumu Samsung ile halledebildiniz mi ?



    Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.
  • Redditte de bu sorunu yaşadığını belirten kullanıcılar oldukça fazla,sıkıntı yaşayan insanlar kalite kontrolün hala yerlerde olduğunu söylüyorlar firmaya hala pek güvenleri yok açıkcası mevcut sorunlarından ötürü

  • 32" modelinde aynı sorunu yaşıyorum. Satın alalı 6 ay oldu. Desteği aradım, servis eve gelirse 250 TL ücreti varmış. Kendim götürmeye kalksam eşek ölüsü ve ağırlık merkezi de panelin ortasına yakın, dolayısıyla taşırken bir sakatlık yapmaktan korkuyorum. 250 TL vereceğim gibi görünüyor.

  • Ben de geçen aynı sorunu yaşadım. Kalite kontrolden çok mühendislik tasarım hatası gibi geldi. Kavisli ekranı tutan tek şey yapışkan, onun yerine kasa içine geçmeli bir tasarım olsaymış bu sorun oluşmazdı.


    Ben vatran bilgisayardan almıştım. Garantiye gönderen arkadaşlar nasıl geri dönüş aldınız? değişim mi yoksa tamir mi?


    @ozgurr34 @gunescan @Kebsilog



    Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı.




  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt

    Samsung değişim verdi hocam, aynı modelden göndereceklermiş Cuma günü arayıp söylediler bekliyorum bakalım. Ama monitör gelince kapalı kutu fiyatından satıp LG veya Dell geçmeyi düşünüyorum bu son değişim ile 4.monitör olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 24 Temmuz 2022; 16:22:29 >
  • Samsung bana da değişim verdi, ancak aynı modelden stokta yok, ya G5 34" vereceğiz ya da para iadesi yapacağız diyor. Ben G7'yi 7.000'e almışım, şimdi olmuş 10.000, para iadesi yapsa içerdeyim, ürünü gönderse gönderdiği ürünün güncel fiyatı da 7000.


    Nerden baksan kayıp. Stoklara gelmesini bekleme şansım olsa beklerim.

  • Kebsilog K kullanıcısına yanıt

    Beni ilk aradıklarında stoklarda olmadığını söyleyip saçma sapan Smart Monitör falan önermişlerdi. Ağustosta stoklara girer demişlerdi nerdeyse 3 hafta önce. Ben de kabul etmedim beklerim dedim. Aynı modelden veya 32 inç olan üst modelinden istiyorum dedim. 3 gün sonra arayıp adres istediler ve gönderdiler direk monitörü.

  • Yeni vatan bilgisayara teslim edebildim. Aradaki zamanda yarık iyice büyüdü. Ekim ayında 2500tl verip almışım monitörü, şimdi 5500tl. Para iadesi söz konusu bile olamaz. Sıfır ürün gelirse satış veya takasa gitmek mantıklı olur gibime geliyor. Çünkü bu kronik bir sorun...
  • Ben satamadım istediğim fiyattan o yüzden kullanmaya başladım artık, yine sorun çıkarsa Samsung ile tekrar uğraşacağız.

  • Adamlar dünyanın en hızlı VA panelini yaptılar gittiler muz gibi kasaya koydular, sonra millet uğraşsın dursun. :) Işık sızması mı dersin, panel ayrılması mı dersin, alışamama mı dersin...

    Adamlarda vizyon olsa bu paneli flat olarak çıkarır, 1080p/2k/4k olarak piyasaya verir VA klasmanında tekel olurlar ama nerede. İşleri güçleri sidik yarıştırmak.

  • ozgurr34 O kullanıcısına yanıt

    O zaman uğraşmayayım ben de. Kutu açılmadanm vatan stoğuna alır mı acaba ama sanmıyorum. Yeni seri de çıkartmadı samsung. Öyle olsaydı yeni seriden gönderirilerdi.

  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt

    Samsung'u tekrar aradım, beklerim dedim yeter ki aynısından gönderin. Kabul ettiler, 1 aya kadar stoklara girebilir, aynısından göndereceğiz dediler.


    Bu enflasyon denen bela öyle bir felaket ki, hukuk bile koruyamıyor seni. Garanti sürecinde sadece 6 ay geçirmiş bir ürün için bile satıcı firma, "fatura bedelini iade edelim" dediğinde doğrudan avantajlı bir mevkiden oynuyor kartını, tüketici olarak boynun kıldan ince kalıyor.


    Şu sıralar üreticilerin suyuna gidin arkadaşlar :)

  • Kebsilog K kullanıcısına yanıt

    THH'nden faizini söke söke alırsınız haklarınızı bilin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curimo

    THH'nden faizini söke söke alırsınız haklarınızı bilin.

    Yasal faiz dediğin:


    "1 Ocak 2022'den itibaren kanuni faiz oranı sözleşmeyle tespit edilmemişse yüzde 9, temerrüt faiz oranı sözleşmeyle belirlenmemişse yüzde 9, ticari işlerde ise yüzde 15,75 olarak uygulanacak"


    Hakkımıza düşen buSamsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı. 

  • Yıllarca kavisli panel = sorunlu panel diye boşuna yazmıyorum


    Satıcı firmanın yerinde olsam asla bu ürünü kabul etmem


    çünkü satılırken de sorunlu panel olarak satılmış


    TV satıcıları 5-6 yıl önce kavisli panele lanet ettiler millet yine akıllanmıyor

  • Buradaki yorumları okuduğum halde (fakir umudu) bende aldım 2 ayda benimki de ayrıldı adam geldi alıp götürecekti (yapıştırmaya) dedim değişim istiyorum. Bekliyoruz
    Panel o kadar kaliteli ki belki ayrılmaz diye geleni kullanıcam (düz olanları kapanma probleminden piyasada yok zaten)
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    İnsanlar bunu isteyerek pek almıyor zaten hocam, dayattırmayla satıyorlar. Hızlı VA panel istiyorsan alternatifi yok.

    Aynı şeyi birde büyük monitör olarak baskıyla devam ediyorlar. Büyük ve eğri takınlıları var bunların nedense Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF  3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı. 

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.