Şimdi Ara

Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 3 ay kullanım sonrası panel kendi kendine ayrılmaya başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    Düz paneli kasaya yerleştiremiyorlar yamuğu nasıl yerleştirecekler hiç düşündün mü  

  • Yerleştiremiyorlar işte, panel ayrılması sorunu çok sık duyar olduk. :)) Üstüne ışık sızmasıda cabası. Ben şahsen 7-8 yıldır çok olmasada takip ediyorum bu monitör sektörünü, valla aklı başına iş yapanı pek görmedim. Yaptıkları sadece sidik yarışı. Başka bir açıklaması olamaz.Sen yapılamayanı yaptın ve hızlı VA panel tasarladın. Böylece VA panelden gelen gecikme, ghostingin vs önüne geçtin. Bu çok güzel. Yapması gereken neydi, hemen bunu 3 sınıfta piyasaya vermek olması gerekiyordu.

    1.sınıf 1080p, 165hz, hızlı va, gsync compantible, 24 inç

    2.sınıf 2560x1440p, 165hz, hızlı va, gsync compantible 27 inç

    3. sınıf 4k, 165 vs 32 inç


    Sen bunları verdikten sonra sıra fantastik ürünlere, ben farklı bir şey arıyorum hacı, diyenlere hitap eteceksin, artık 1000R kavis mi,uçan daire gibi ışık saçan kasa mı, bilmem gsync ultime modül mü, bilmem 240-360-480hzler falan fistan.


    Gelen kombinasyonları görüyoruz : 


    Nihat Tarlacıyoutube
    Buralardayızz :) https://www.facebook.com/lPSYCH0 Entelköy Dalga Sahnesi MilyonKere Töbe Malafat malataf dalga sahnesi bu malafat bu karıya anca yeter adamı sakat ederla bu recep ivedik malafat sahnesi recep ivdek 4 dalga malafat sahnesi entel koy dusman gotune götüne
    https://www.youtube.com/watch?v=WuqxYN0FJiQ

    @arda505 @Curimo  





  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    monitör firmaları kafayı çalıştırsalar IPS paneli tarihin derinliklerine gömerler (firmalar monitörde VA panele önem vermiyorlar fakat TV de önem veriliyor)


    Örnek mi bu panelin düz(kavissiz) ve 25 ve 27" modellerini çıkartsınlar peynir ekmek gibi satar


    üstelik Va panelin maliyeti IPS den ucuzdur


    Samsung Odyssey Neo G8 S32BG85 (Va panel Mini LED)


    kavisli olmasına rağmen ışık sızması az görülür nedeni mini led olması


    rtıngs.com
    Samsung Odyssey Neo G8 S32BG85 Review
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-neo-g8-s32bg85

    Birde Dünyada üretim kanunu koyacaksın USB 4.0 teknolojisi dışında HDMI Displayport tamamen kaldıracaksın (telefon, tablet, her türlü elektronik eşya ...)


    Dünyayı çöplüğe çevirdiler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ağustos 2022; 15:7:29 >




  • 32" düşünüyordum paneli görünce durakladım.

  • o kadar tuhaf ki aynı monitöre sahibim fakat bu sorunu bu konuyu görene kadar bende de olduğunu bilmiyordum. Samgung garanti için eve geliyor mu bilginiz var mı? İzmir de Monitör için olan servis bana çok uzakta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draxis -- 22 Ağustos 2022; 23:27:10 >
  • draxis kullanıcısına yanıt

    Ürünü Gaziemir mediamarkttan almıştım. İki ayda açıldı. Salak gibi oraya götürdüm. Meğer Samsung aranıp servis istenecekmiş. Servis Geldi baktı DEĞİŞİM İSTEDİĞİMİ söyledim. Bana g5 model iki monitör önerdiler (ellerinde g7 modeli kalmamış) bende istemedim. Mediamarktı aradım ellerinde vardı. İade raporunu Samsung servis eve getiriyor. SADECE DOA (iade) raporuyla mediamarkta gittim yeni monitörü alıp geldim. Eski monitörüde paketledim. Samsungtan gelip alacaklar (dahada aramam arasınlar gelip alsınlar monitörü)

    enflasyon saolsun indirimle 8000e aldığım monitör 10500 olmuş para iadesi falan alacak değilim.

    büyük ihtimalle Buda açılacak ama Samsung neo serisi gelene kadar bunu kullanmaya devam ederim sonra onunla değiştiririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de servisi aradım geldi baktı değişim olması lazım fakat stoklar var mı yok mu bilmiyorum dedi. İletişim bilgilerimi aldı kendi telini verdi sen şimdi monitörü kullan en kısa zamanda biz seni arıcaz dedi.

  • draxis kullanıcısına yanıt

    Stoklara gelmesini beklerim deyin. Ben öyle yaptım en fazla 1,5 hafta bekledim. Bu esnada servis size ikame monitör sağlıyor mu onu da bir öğrenirsiniz.

  • Kebsilog K kullanıcısına yanıt

    1 haftada hallettiler fakat ben monitörü teslim etmedim. Servis yeni panel getirip kendi monitör panelimi yanımda değiştirdi. Ölü pixel testi de yaptı hiç sıkıntı çıkmadı. Eski ekranda 1 adet ölü pixel de vardı.

  • draxis kullanıcısına yanıt

    Sevindim hallolduğuna. Peki montaja dikkat ettinizmi nasıl yaptılar. yeni paneli yapıştırarak mı monte ettiler yoksa geçen tırnaklar varmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enola kullanıcısına yanıt

    Yapıştırma değil komple değiştirdiler önümde yaptı zaten adam yapıştırma olsa kabul etmezdim.

  • Ben de monitörü teslim aldım paneli değiştirmişler. Ön kısımdaki samsung yazısı dahil yeni ve jelatinli. Umarım tekrar yapışkanı atmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu atma konusu gerçekten keyif kaçırıyor. Yeni verdikleri monitörde de aynısını yaşayacağım diye anksiyete sahibi oldum.

  • Pek şaşırtıcı değil. Özellikle bu korona olayından sonra Samsung monitörlerde kalite kontrol baya kötü oldu. Daha önce G9 aldığımda da böyle bir sorun yaşamıştım.

  • Enola kullanıcısına yanıt

    hocam monitör de sorun olduğu zaman samsung arayıp eve servis mi gönderiyorlar? buzdolabında da olduğu gibi?

  • Büyük eşya sınıfına girmediğinden eve gelmek için 250 lira istemişlerdi benden. Servis pek uzak değildi, yüklenip götürdüm. Ama bu aleti düzgün kavrayıp taşıması biraz zor.

  • 2022 ocak ayında aldığım 32 inç samsung monitörde de boydan boya ayrılma oldu 6 ay 2 günlük olduğu için samsung kusurlu ürün olduğunu kabul etmedi değişime yanaşmadı tüketici hakem heyetine gittim onlar da bilirkişi atamışlar şimdi bilirkişi bekliyorum bu dakikadan sonra samsungdan ne ürün alırım ne de birisine tavsiye ederim.

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Bunun da düz modeli yok sanırım, satın aldığım düz 32 inç monitörde ölü piksel çıkınca stokta olmadığı için Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850

    teklif ettiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 13 Aralık 2022; 17:10:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.