Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanx

    Öncelikle güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.Sonra ise;*Üst düzey telefonlar için çıkan NOVA 3ün S3 ve One X gibi cihazlarda takılması yenilir yutulur bişey değildir, yani bu optimizasyom sorunları neden iOSda olmuyorda Androidde oluyor ? ve bu sorunlar niye aşılamıyor ?*S3ün ekranının 4 ve 4se kıyasla darbelere karşı dayanıksız olmasından biraz da bahsedilse iyi olurdu, iyi geceler.


    Sen ne içtin arkadaş.Seni kandırmışlar ekran konusunda bilmeden fikir sahibi olmak böyle birşey olsa gerek.

  • başarılı video olmuş gerçekten. elinize sağlık.. bende akşamdan beri uğraşıyorum bu göz takip muhabbeti neden çalışmıyo acaba benm teldemi sorun var diye. :) demek tam anlamıyla oturtamamışlar olayı.. güncellemelerle düzelmesini umut ediyorum..
  • buna konsol bağlanıyo mu?

  • Android üst düzey telefonlar için düzgün bir GPU benchmark yok, olanlar Adreno 200'den Power VR 530'lardan kalma bunlarda artık güçlü GPU'lu telefonlarda 60 FPS limitine takılıyor.

    Ben One X vs S3 testi için GL Benchmark 720p Egypt testini önerebilirim. Bütün telefonları aynı çözünürlükde test ediyor ve ekran yenileme limitinede takılmıyor.

    http://www.glbenchmark.com/

    Bu arada neden kendi sitenizde bulunan yüksek bit rate'li bir videoyu açmadınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 6 Haziran 2012; 0:33:50 >
  • Mesut abi inceleme için gerçekten çok teşekkürler. Harika olmuş, elinize sağlık. :)

  • İnceleme çok güzel olmuş.

    C-pen de kullanılsa hoş olurdu.

  • Herkes Nova 3'e takılmış fakat unutulan birşey var bu oyun Tegra platformunda. Nvidia'nın ödediği paralar yüzünden de diğer platformlara daha sonra optimize olarak gelecektir o zaman hiç takılma olmadan çok rahat oynayabilriz. Samurai vb. diğer oyunları hatırlayın, S2'de ne uğraşmıştık oyunu çalıştırmak için chainfire vs. ile. Normal versiyonu geldi sıkıntısız oynadık. Veya Fifa 12 ilk olarak Sony'e özel geldi ve diğer cihazlara yaptıkları porttlar sorunluydu, ne zaman normal versiyon çıktı o zaman rahatladık. Yani içiniz rahat olsun. Tamamen pazarlama stratejisi ve yapılan anlaşmalar kaynaklı bir durum ki kendisi de söylüyor zaten dosyaları One X'ten çektik diye. Bu şekilde çalışması bile çok büyük başarı bana göre.
  • quote:

    mali 400 grafik birimi kullanması bir hayal kırıklığı

    Özellikle oyun severler bu duruma üzülmüştür

    S3'de Süper Amoled pentil panel tercihi samsung gibi

    Bir panel üreticisinden yeni bir panel bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı

    Telefonun kamerasında yenilik yok bir önceki S2 ile benzer bir kamera tercih etmiş

    Onun dışında yenilk diyebileceğimiz 4 çekirdekli yonga'sı gerisi yazılımsal


    Dogru noktalara deginmissiniz ancak ben sahsen telefonların hicbirinde oyun taraftarı
    degilim touchscreen bir ise yaramıyor bence ondan vita aldım. vita ile tegra oyunları
    kıyaslanamaz bence.

    super amoledin plus olmaması pek fazla birsey kaybettirmemis zira pentile dizilimini
    gormek icin epey ugrasmak gerekiyor.

    bu iki husus s3ü piyasanın en iyi telefonu yapmaktan alı koyamıyor malesef.

    ip5 cıktıgında samsung yeni bir telefon ile cevap verecektir asagıdaki
    silahları ona saklıyor bence

    super amoled hd + ekran
    2gb ram
    12 mp kamera




  • simdi herkes saldırıcak ama birsey gozume ilişti artık herkes iphone ile baslayan bu kutu olayını yapmaya basladı evet ilk ve arastırmamı yaptım ipod ve iphone bu kutu tasarımı onculeri ama ilk telefon olarak iphone yapmıs hatırlarmısınız nokıa kutusunu yada samsung omnia kutu,kutuyu bırak omnia yı hatırlayan var mı :) tv kablosuna kadar cıkardı içinden, tamam apple yapıyor sıkda duruyor bence ama bu modaya samsung uymasına gerek yoktu.bence bi nokıa kaldı hala kutu icerigi diye bi olayı olan digerleri kulaklıgı yap sal gitsin hatta ucuz koy guzelım telefondan ses bile alamasınlar yakında samsung der batarya üctetlı bir aksesuar diye(samsung u sırf iphone sahibiyim diye elestirmiyorum ben ipodta 2005 ten beri alıstım kutuda bisey olamamsına ama samsung aldıgımda 2009 da o kutu ıle bu kutu yanı tartısılmaz bence gunumuzde herkesin taktıgı cpu ram gibi konularından baska dikkat edilmesi gereken bir konuda bu ee telefonu aldım aksesuar içinde para verme olayı.(one x almayı dusunuyorum yada note 2 cıkması beklıyıcem ve s2 ten yukselme mantıksız bence ama eger baska bir bılgınız one x alma bu al diye alıntı yapabilirsiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: heros15

    İlk meesaj :P


    Bastım eksini liseli :D

  • ben s2den yukseltim cok memnunum. note 1 inanılmaz yavas kalıyor s3e göre..
  • süper bir inceleme teşekkürler mesut bey...

  • " Merhaba Ben Mesut Çevik " Uygulamasının linkini verirmisin Mesut abi :) :)

  • mesut bey ilk defa sizi yanlış işlem yaparken gördüm (bence)
    samsung reklamında gösterildiği gibi tutsaydınız telefonu eğer göz takibinin iyi çalıştığını görürdünüz yani okuma mesafesinde tutsaydınız yarım metre aşağıdan tutunca algılaması zor olabilir ben bu özelliği kullanıyorum ve çok beğeniyorum geri kalan herşey çok iyiydi teşekkürler

  • güzel inceleme elinize ağzınıza sağlık s2 kullanıcısı olarak 4.0.4 veya daha sonra gelicek sürümlerde ekrana bakarken kapanmama özelliğini bizde istiyoruz çok büyük bir problem video seyrederken bile ekran kendini kapatıyor sinir bir durum gerçekten

  • Merakla beklediğim incelemeydi.İncelemenin bazı bölümlerinde kahkaha attım resmen. Bu arada FlipBoard'da kendim atmış olduğum twitt'i görünce şaşırdım :).Rehberdeki Sezer ismini tanımamasının sebebi ise Sezer'in asıl rehbere kayıtlı olmamasından kaynaklanıyordu galiba .NOVA 3 de ise grafikler güzel olmasına rağmen S3 için optimize olmadığından dolayı bir takım frame atlamaları oldu.Kamera ise bana ortalama geldi.Genel olarak cihaz başarılı ancak S2'si olan biri için bunu almak pek mantıklı olmaz sonuçta yeni gelen yeniliklerin bir çoğu yazılımla ilgili ve bunlar önümüzdeki günlerde diğer Android cihazlarda da bir şekilde çalıştırılabilir.İnceleme için teşekkürler Mesut Abi :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AktifProje

    Anlatmış beyler tamam :d

    ''Anlatmış beyler tamam'' sakın kızmayın felan diyecekmişsin gibi olmuş
  • İnceleme için teşekkürler ama başlığa takılmış vaziyetteyim "herşeyin en iyisi" denildiğinde incelemenin maksadı biraz aşılmış zira tegra3 mali400 den görsellik anlamında çok daha fazlasını sunuyor bunun yanında düşüş olmadan aynı performansı yakalıyor! keza ekran parlaklığı, renk doğruluğu, ses ve kamera kalitesinde saygın tüm inceleme sitelerinde one x daha başarılı bulunmuş!Buda hiçte başlıkta yazıldığı gibi "herşeyin en iyisi" olmadığını ortaya koyuyor.

  • AMK reklamı

    Bir de Kablosuz şarj incelenmemiş galiba videoyu kesik kesik izledim , nasıl kablosuz şarj oluyor?
  • Telefon çıkmadan önce yazmıştım 1 gb ram yetmez 1 gb ram ile gelirse s2 ile değiştirmem demiştim. İncelemede gördüm ki yetmiyor. 1 uygulamadan ve ya oyundan çıkarken ana ekranın tekrar yüklenmesini kabul edemem. 2.3.x versiyonlu s2 de hiç görmedim bu durumu.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.