Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 'Her şeyin en iyisini arayanlara' video inceleme (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
179.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pardon "es 3" nedir ya? "es 3" diye ne bir ingilizce ne de bir şey var. Şuna ya "se 3" diyin yada "es tiri" diyin. komik duruma düşmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 8 Şubat 2013; 2:33:57 >
  • Arkadaslar bende i-phone 4's kullanıcısıyım,burada ne işin var diye soracak olursanız telefondan biraz sikayetçiyim,aslında çok şık bir telefon ama samsung galaxy s3'ün daha basarılı bir telefon olduğunu düsünüyorum bu yüzden düsüncelerimi yazmak icin buradayım..Şunu da eklemeliyim ki şarj süresi oldukça düsük,ios 6.1.2 güncellemesinin ardından düzelir dediler hala tık yok :D
    Paramızın tamamını markaya ödemekten vazgeçelim artık lütfen işinizi gören telefonu satın alın işte...

  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

  • Merhaba Sevgili Teknoloji Severler;
    Samsung Galaxy S3 GERÇEK KULLANICI YORUMU için lütfen buraya tıklayın.

    bizdenedik.blogspot.com
    Gün içinde kullandığımız pek çok ekipmanın gerçek kullanıcı yorumlarının bulunduğu sitemiz kullanıma açılmıştır.

    Not: Sitemiz kesinlikle satış veya reklam amaçlı değildir. Amacımız bilinçli tüketicilere araştırma zemini hazırlamaktır.

    Saygılarımızla;
    bizdenedik.blogspot.com ekibi.




  • Mesut Çevik ne kadar iki yüzlülük yapıyor böyle? S4 videosunu izliyorum diyor ki, S3 kullanıcıları malzeme kalitesinden şikayetçiydi. Şimdide aynısını s2 için diyor. Yok premium his vermiyor... yok arayüzü kötü... Şimdi ise sağlam bir telefon vay anaısnı ssatayım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Arkadaslar bende i-phone 4s kullanıcısıyım,burada ne işin var diye soracak olursanız telefondan biraz sikayetçiyim,aslında çok şık bir telefon ama samsung galaxy s3ün daha basarılı bir telefon olduğunu düsünüyorum bu yüzden düsüncelerimi yazmak icin buradayım..Şunu da eklemeliyim ki şarj süresi oldukça düsük,ios 6.1.2 güncellemesinin ardından düzelir dediler hala tık yok :DParamızın tamamını markaya ödemekten vazgeçelim artık lütfen işinizi gören telefonu satın alın işte...


    Apple ios güncelledikçe alt cihazı öldürüyor. Ayrıca eşimde dahil çevremdekiler Elma simgesine parayı bayılıyor. S3 ümden son derece memnunum birde s3 4s değil - 5 de daha iyi bir cihaz.

  • Inceleme 5 haziranda yapılmış. S4 de o civarda olacak demekki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulağa götürdüğünde arama ayarları nereden yapılıyor ?

  • Hiç güncelleme yapmamıştım daha önce eski versiyonunu kullanıyordum , telefon ayavaşlayınca fabrika ayarlarının üzerinde birde güncelleme yapayım dedim birde ne göriyim.....Eski versiyonda şarj bir gün dayanırken 4 saatte filan batarya bitecek hale gelir üstelik hiç oynamadan gsm ve wifi açıkken..

    sizde de böyle mi oluyor cleas masterdan baktığımda ram %71 olarak gözüküyor hızlandırdım ancak değişiklik olmadı...İki farklı bataryayla denedim yine aynı şey...


    ÇÖZÜM NEDİR BİLEN VAR MI ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.