Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.0 güncelleme tarihi netleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
14.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardeşim ben samsung dan çok mennunum teknik servisi süper hızlı ve kaliteli cihazlar ona keza harika ben kısaca samsung'a evet diyorum. benim yazımın hemen üstündeki yazıyı daha yeni okudum ve güncellemenin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum tahminime göre bu ay sonuna kadar gelir.
  • Galaxy S'e eşdeğer(hatta bazı açılardan daha geri) SE modelleri 4.0 güncellemesi alacakken, şuan Alfa&Beta ayarındaki 4.0 ROM'ları telefonda oldukça iyi çalışırken kimse gelmez/gelemez iddiasını ortaya atmasın. Gelirse daha iyi olur ama gelmezse de custom ROM'lar birkaç aya kadar Samsung'un çıkaracağı(!) güncellemeden daha stabil bir hale gelir zaten.
    Ics yerine kullanıcıları avuttuğu 2.3.6 JVU güncellemesi berbat ve ktirik bazı BUG'lar ile geldiğini, doğru dürüst 2.3 bile ver(e)mediğini düşünürsek hala binde bir de olsa 4.0 şansı bulunmasına rağmen, çoğu kullanıcı lanet etmiş ve Ics yerine doğru dürüst bir son sürüm GB 2.3.7'nin BUG'sız bir şekilde çıkmasını diler olmuşken daha da zor, samsung da bunu yapacak en azından, 'umarım'.
  • 4.0'da zaten Flash desteği bal gibi var(5.0 ile birlikte olmayacak artık ama çaresi bulunur yüklenir sanırım) zaten Marketten yükleyebileceksiniz, üstelik hala sık sık da güncellenmekte.
    Bu arada 512 mb Ram gayet yeterli ICS 4.0 için. Şuan yüklediğim Custom Rom'lardan gördüğüm kadarı ile RAM olayı 2.3'den daha bile iyi, Ram yönetimi çok daha iyi olduğu için uzun süre şişme de olmuyor, birkaç günde bir yeniden başlatmaya da gerek olmuyor 2.3'deki gibi:)
    Tabi Htc'nin Sense gibi arayüzleri fazla RAM tüketiyor ama bunun da düşük Ram kullanan sürümleri varken Samsung'un sıradan ve daha az kaynak tüketen TW güncellemesi şişirilmezse 512 ram haydi haydi yeter. Ya arayüzü koymasalar ne olacak zaten ICS'nin default arayüzü de gayet iyi, Zeam, Apex gibi programlar da zaten yüklenebiliyor, minimum Ram kullanıyorlar ve gayet iyiler.




  • Galaxy S bence 4.0 ı alacak ama ne zaman açıklanır bilemem.Yazılımcı Online biliyor demiştim ona Desire HD kesin alacak diye öylede oldu.Desire HD alabiliyorsa güncellemeyi Galaxy S de alır.Yani Samsung donanım yetmiyor gibi bir bahanede bulunamaz.
  • Bu nasıl iştir ya bir İsrail den 15 Mart,internet sitesinden 10 Mart şimdi de yalanlama geliyor.Galaxy S II sahibi olarak biran önce gelmesini bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunman233

    4.0da zaten Flash desteği bal gibi var(5.0 ile birlikte olmayacak artık ama çaresi bulunur yüklenir sanırım) zaten Marketten yükleyebileceksiniz, üstelik hala sık sık da güncellenmekte. Bu arada 512 mb Ram gayet yeterli ICS 4.0 için. Şuan yüklediğim Custom Romlardan gördüğüm kadarı ile RAM olayı 2.3den daha bile iyi, Ram yönetimi çok daha iyi olduğu için uzun süre şişme de olmuyor, birkaç günde bir yeniden başlatmaya da gerek olmuyor 2.3deki gibi:)Bende sık sık yeniden başlatma oluyor.Bu yeniden başlatma ne için gerekli?
  • Bu ne karmaşa abi ya kimsenin kimseden haberi yok herkez bişey söylıyo @:
  • Bizim hiç Android'imiz olmadı...
  • @SpyPC; alıntıyı düzgün yapmamışsınız yazdığınız bölüm de alıntının içinde..

    4.0'da mı yeniden başlatma sorunu mu yaşıyorsunuz? Kendi kendine mi? ROM'lar henüz tam olgunlaşmadı kullandığınız sürümden kaynaklı olabilir. "dark knigt 3.0" veya "AOKP milestone 4" öneririm. veya "teamhacksung build 17 de deneyebilirsiniz)
    2.3.6 olarak da "gamerz Rom 6.5" öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qkmb

    Bu ne karmaşa abi ya kimsenin kimseden haberi yok herkez bişey söylıyo @:

    bu samsung un gıcıklığı işte arkadaşım.
  • Oooo iste dunyanın en iyi markası ve telefonu Apple berbat yasasın samsung Apple yenilik yapmıyor özgür değil android en iyisi Apple çok kötü (!)
  • Çok sayıda yeni özellik gelicekmiş ha hadi hayırlısı bu güncelleştirmeleri seviyorum ya çok iyi oluyor telefonun kullanım süresi ve sağlığı açısından.. :)
  • Galaxy S unutun arkadaşlar .. Beklemeyin güncelleme felan artık.
  • Sonunda...
  • Galaxy Note'nin sucu ne peki.Ses soluk yok bile.
  • note kullanıcılar telaşa gerek yok bende note kullanıyorum.eğer dedikleri gibi yarın ics gelirse en fazla 1 hafta 10 gün sonrada noteye gelir.ama samsung 10 mart olayını yalanladı twitter da yarına gelirmi bilemem...
  • Nebicim mantik anlamadim,samsung resmi ics galaxy tab 10.1 getirmeyip,yeni modelmis gibi galaxy tab 2 tanitti,icine ics kurmus donanim 1 le ayni ve ics ile satacak onceki tab 1 olan adam ise bekleyecekte guncelleme gelsin diye onceki galaxy s de custom rom deneyenler vardir,ics gayet guzel calisiyor,samsung napti yetersiz diye guncellemeyi getirmeyecegini soyledi,galaxy s3 cikacak belki ics cikali aylar gecmesine ragmen s2 ve note telefonuna cikartmadi hala salliyor,millet donanima bakip cihaz aliyor e hani guncellemesi bunun arkadas ? yok.
  • yanlışım yoksa 10 martta almayacakmış. samsung twitter'dan bu tarihin yanlış olduğunu söylemiş:

    http://www.engadget.com/2012/03/08/samsung-galaxy-s-ii-ics/
  • Sony Ericson Xpria Arc's e ICS Güncellemesi gelicekmi
  • Samsung yalanladı deniyor fx57 haber yapıyor hangisine inanalım :S en iyisi yarını beklemek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.