Şimdi Ara

PTT ücretsiz maske dağıtacak [Güncelleme] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dünya çok zor bir dönemden geçiyor devlet büyükleri ellerinden geleni yapıyorlar ancak iş bizlerde bitiyor LÜTFEN evde kalın .

  • Büyük bir hizmet.Ptt nin dağıtması en mantıklı olanı.Böyle büyük bir organizasyonda ufak tefek aksamalar olması doğal.Şu an bir çok meslek lisesi harıl harıl maske üretiyor.Sanırım önemli bir kısım buralardan tedrik edilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin’de maske kuyruklarına giren insanları görüyorduk Twitter’da şurada burada. Bence bu hizmet -yoğun talepten dolayı gerçekleştirebilirlerse- çok yerinde. Fırsatçılara para yedirmek istemiyoruz neticede. Devletin vatandaşlarına maske tedariği konusunda yardımcı olması takdir edilesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbatu

    Bu mesaj silindi.
    sinan aygün'ün ne olduğunu herkes biliyor, kaynağın oysa çok yanlış yoldasın. ekrem ve mansur devlet para ile satacakken biz bedava veriyoruz dedi. böyle zor bir günde halka hizmet budur, gerisi traşıngen şıtrasse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7686223CE

    PTT başvuruları ne olacak?
    Yeniden e-devletten mi kayıt olacak?
    her hangi bir işi de ellerine yüzlerine bulaştırmadan yapabilecekler mi diye insan merak etmiyor değil?
  • hadi hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 21 Nisan 2020; 0:3:53 >
  • Kesin sitenin yapımını, sunucunun bakımını, her türlü elektronik cihazın tamir işlerini falan bilgi işlemci unvanı ile aldıkları 3-5 kişilik ekibe yüklüyorlardır. Sonuç ortada.
    Şimdi e-devlet üzerinden tekrar sipariş vermemiz gerekiyor mu ben onu merak ettim.

  • Akşam aile bilgilerimi yazarken site çalışmaz olmuştu, babamda üniversite sınav sonucunu bekleyen çocuklar gibi bu siteyi de çökerttik dedi baya güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 dakika sonra olumlu yanıt verdi muhtemelen yoğunluktan dolayı iyi şekilde çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işinize gelmeyince sinan aygünü biliyorsun fetöcüler gibi olmayın nasıl fethullah haç taksa peşinden ayrılmayacak olanlar vardı ise sizde yolsuzluk itirafını bile kabul etmeyin. okul için istedim parayı dedi komisyoncu kıvırmak zorunda kaldı ki istenen para okul parasından da kat kat fazlaydı belediyede bir ekibe dağıtıyorlar dedi adam parayı.
    gelelim ikincisine ekreme sırf hükümet zorda kalsın diye başakşehir hastanesinin yolunu yapmadı para yok diye daha sonra 200 milyonluk asfalt ihalesi yaptı niye hükümet zorda kalsın diye. işinize gelmeyince tu kaka tirişka... halinize gülelim mi ağlayalım mı
  • PTT ücretsiz maske dağıtacak [Güncelleme]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    o zaman sana maskeye gerek yok. samanı al, sür yüzüne.
    adam yabancının samanına güveniyor Türk'ün maskesine güvenmiyor.

  • Ulan arkadaş devlet tanesini 3 liradan aldığımız maskeyi bedava veriyor hala yaranamıyor,yoranlardan görüyoruz bunu,olayla alakası olmayan adamlara övgü yapıyorlar bir de.
    Bu mantaliteyle başetmek mümkün değil. Normal değil çünkü .
    Bir de rant var falan diyenler görüyorum Allahım bu nedir ya? Habaer falandamı seyretmiyorsunuz? MEB, MSB dahil devletin birçok kurumu harıl harıl maske dezenfektan vs üretiyor şu anda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 6 Nisan 2020; 10:19:12 >
  • Ya arkadaş seçim dönemi kapı kapı gezip kahve tepsi dağıtan devlet maskeyi nasıl böyle dağıtıyor. Siteye girilecek adres yazilacak vs. Herkesin adresi belli abi assana kapılara.

    Ayrıca madem ptt kapıya kadar gelebiliyor o zaman bu elektrik sayacları neden okunmuyorda bize yazın kış faturaları kitleniyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Kardeş işte bunları anlatamıyoruz insanlara ben de diyorum Devlet harıl harıl maske üretiyor,dezenfektan üretiyor. Haber falan da izliyoz ama göremedik, neden hala devlet ciddi bir yardım yapmıyor? Mesela bu ay dan sonra ücretsiz izne çıkan insanlar nasıl geçinecek? Hastalık daha zirve noktasına ulaşamadan başlangıç seviyesinde iken hastaneler doldu neredeyse, üstüne bir çok işyeri-dükkan battı. Bütün bunlara rağmen hala bu durumdan-işten parayı vurmaya çalışan insanlar var. Devlet neden önce maske satacaz diyip sonra ücretsize döndü. Hangi haberde dedi bunları sen bana bi anlatır mısın? Belli ki iyi takip ediyorsun. Sorarım sana gelir olmadan bir sonraki ayın faturaları-kiraları nasıl ödenecek? maske kutularının içine 5er lira sıkıştırırlar mı ne diyor senin haberler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimsevar -- 6 Nisan 2020; 10:55:0 >




  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Aga devletin görevi bunlar zaten neden çok ekstrem geliyor bu sana? Sanki bize bahşedilmiş gibi. Yediğin içtiğin aldığın hatta almadığın kullanmadığın köprülere bunun için vergi ödüyoruz zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    dün beyaz dediğine bugün siyah diyenlerin yaptığı hiç bir şeye güvenmem. tavsiye ederim sende güvenme.
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Beyaz kirlendiyse, siyaha döndüyse veya gerçek siyah yüzünü gösterdiyse "siyah" denir. O yüzden sabit fikirli olma. İnsanlar, ülkeler sistemler veya koşullar değişebiliyor. Tavsiye ederim Bilimi seç. Bilim dün a dediğine bugün b diyebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telekom, elektrik dağıtım, gaz dağıtım özelleşti de nasıl çalıştığını, çalışırken nerelere çalıştığını gördük. Bir gidin ya, IMF ağzıyla konuşmayın.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.