Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar bu wifi sorununu cozebilen yokmu aramızda ? wifiden tarayıcıya baglanamıyorum postaya giremiyorum kendı modemımın yanına koyuyorum telefonumu 3 çekiyor gosterıyor bu wifi sorunu cozebilicek ney var acaba garantiye gondersek vodafone anımasyonunu silseler telefonu sıfırlasalar bu sorun çözülürmü ? telefonu internete girerim diye aldım acıkcası giremiyorum .. bide telefonumda internet simgesi süreklı aktif duruyor ve kendı kendıne kontr gidiyor telefonda 1-2 tane dosya var sılınmıyorlar onları sılınce gidiyor ama onlarıda silemiyorum bi yardımcı olursanız cok seviniciem ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Beyler C3'te GPS var mı ? menüde göremedim ben, yoksa indirip kurabilir miyiz ?

    c3 te gps yok indirip kurulma olayını bılmıyorum :)
  • Geçen gün vodofone bayisine gittim c3 ü incelemek için.Çok hoşuma gitti telefon fakat çalışan personel telefonun üretimden kaldırıldığını söyledi.Telefon çıkalı zaten 2 ay oldu acaba aslı varmı böyle bir şeyin?

  • valla ben ilk başta e63 alıcaktım ama stoklarda yoktu sonra e63 un yapımı durdu bulamassın dedıler bırkac yere daha bakmama ragmen bulamamıstım sonrasında bı telefoncuda buldm ama 2 cı eldi ve ben 2 ci el kullanmam bu yuzden almadım ama nokia e63 de iyi telefon aklınızda bulunsun :) gerci telefon o kadar kotu değil c-3 ama dediğim gibi belkide benım telefonum sorunludur :) sız yınede ıyı arastırın ıyı karar verın derim yanı tesekkurler ;)



    E63 aldım :) Teknosaya gittim C3 ü sordum bittiğini söylediler hangi teknosa da bulabilirim dedim almayın dedi ordaki çalışan acaip yavaş bi telefon önermeyiz biz burda kullandık dediler orda E63 de çok cazip bakıyordu onu aldım çok memnunum şimdi C3 almayı düşünenlere pek bi fiyat farkı olmadan E63ü öneririm :)
  • Orijinalden alıntı: Ebrusshh



    valla ben ilk başta e63 alıcaktım ama stoklarda yoktu sonra e63 un yapımı durdu bulamassın dedıler bırkac yere daha bakmama ragmen bulamamıstım sonrasında bı telefoncuda buldm ama 2 cı eldi ve ben 2 ci el kullanmam bu yuzden almadım ama nokia e63 de iyi telefon aklınızda bulunsun :) gerci telefon o kadar kotu değil c-3 ama dediğim gibi belkide benım telefonum sorunludur :) sız yınede ıyı arastırın ıyı karar verın derim yanı tesekkurler ;)



    E63 aldım :) Teknosaya gittim C3 ü sordum bittiğini söylediler hangi teknosa da bulabilirim dedim almayın dedi ordaki çalışan acaip yavaş bi telefon önermeyiz biz burda kullandık dediler orda E63 de çok cazip bakıyordu onu aldım çok memnunum şimdi C3 almayı düşünenlere pek bi fiyat farkı olmadan E63ü öneririm :)


    ben aldım bile artık diğer arkadaşlarada e63 öneririz :D ok yaydan cıktı ancak bu vodafone ıle bı baglantısı olmasa telefonun ıyı telefon vodafone sımgesı ve telefona yaptıgı sıstem degısıklıgı telefonun ınternet ayarlarını kısıtlıyor gıbı ancak bu vodafone sımgesı gıtse belki telefon cok kullanıslıdır :) o sistemınde cıkmasını dört gözle beklıyorum :)




  • Kamerası nasıl bu telefonun örnek resim koyarmısınız?
  • Arkadaşlar maksimum 8gb micro sd mi kullanabiliriz,daha fazlasını deneyen oldu mu? şu elimde 4 lük bir kart var ama yetmiyor artık,8 den fazlasını destekliyorsa almışken onu alayım diyorum.
  • Arkadaşlar bu modelde office prograölarını kullanabiliyor muyuz? Pdf word....???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wotn

    Arkadaşlar maksimum 8gb micro sd mi kullanabiliriz,daha fazlasını deneyen oldu mu? şu elimde 4 lük bir kart var ama yetmiyor artık,8 den fazlasını destekliyorsa almışken onu alayım diyorum.

    aslında kasabilir 4 full doldurursan ama yınede bir dene istersen telefonu cok doldurmaya gelmıyor acıkcası
  • Bende aldım C3 ü mü sonunda.
    Dün gold dan aldım tel + 2gb kafıza kartı + kılıf = 358 lira. Normalde kutu içeriğinde hafıza kartı yoktu. 2 gb lık verdiler. kinston.
    Ayrıca cihaz vodafone nun değil. KVK nın. açılırken yada kapanırken vodafone filan yazmıyor. Ki ben Turkcell kullanıcısıyım.
    Aldığımda versiyon 04.60 dı. wifi den kendini güncelliyo artık v07.20 oldu.
    çok beğenerek aldım java olması hosuma gidiyo. daha hızlı en azından.
    şimdilik alışmaya çalışıyorum tuşlarına
  • Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzre telefonun tarayıcısı OPERAMİNİ. Bu tarayıcı 0.facebook.com u desteklemiyor.Ben bu tarayıcıyı kaldırıp yerine başka bir tarayıcı yükleyebilir miyim.Böyle bir şansım olurmu ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de C3'ü yurt dışından aldım.Birçok kullanıcının yaşadığı vodafone-wifi sıkıntısı bende yok.
    Fakat;
    Wifi'de genel bir sıkıntı var gibi geldi bana.Kablosuz nete bağlıyken kendi kendine düşüp duruyor.
    Bazen 1-2 dk'da bir kopuyor bazen de 3-4 dk.da bir kopuyor.İşyerimde,evimde ve arkadaşımın evinde denedim;sonuç aynı.
    Telefonu PC suite üzerinden güncelledim,(güncellemeden sonra hiç bir fark göremedim)en son (7.60) yazılımı yüklü fakat sorunum devam ediyor.
    Genel hatlarıyla çok şık telefon ama bu netten sürekli kopması çok gıcık ediyor.
    Ayrıca yurtdışından aldığım için Türkçe dil seçeneği yok.
    Türkçe nasıl ekleyebilirim?Bunun için internette yazılımlar var mıdır?
    Teşekkürler ilgilenenlere...
  • Telefonu dün aldım. aldığımda batarya biraz şarjlı idi. şu an ilk kez şarj ediyorum. şarj ederken ekran tam aydınlık. sizlerde de aynı mı? ayrıca 5 saat oldu hala dolmadı. Normal midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurti -- 4 Ocak 2011; 10:14:46 >
  • normaldir..ilk şarj çok uzun sürmüştü benimkinde de hatta tam dolmadan çıkartmak zorunda kalmıştım.
    ekran parlaklığı şarjdayken de değişmiyor bildiğim kadarıyla.yani ben farketmedim en azından.
  • Şarj olayının ayarı var ... ;Telefon>ayarlar>aksesuarlar>sarj cihazını görüceksin onun içindeki ayarlardan ışık sorununu çözebilirsin ...
  • Sohbette messenger var diyolar? Da ovi messenger cıkıyo ve nrmal messenger adresini kabul etmiyo sadece ovi hesabı bu konu hakkında tam bilgisi olan var mı? (şu anda bunları c3den yazıyorum telefonun wifi sıkıntısı olanlar galiba üretimden bi kısmı bnde wodefone bayisinden aldım ama hc bi problem yok telefonda biraz kasma haricinde oda sadece galeride )
  • herkese merhaba bundan 2 hafta once bestbuy dan aldım cıhazı ve ne vodafone sımgesı nede wifi konusunda sıkıntı yasamadım sanırım en son gelen cıhaz serısınden aldım bundan sonra turkıye ye gelecek c3 lerde bu sıkıntılar olmayacak alacak arkadaslar gonul rahatlıgı ıle alabılırler telefonun olumsuz ozellıgı bence sarj olma suresı fazla ama artı ozellıgı sarjı ıyı gıdıyor sorusu olan arkadaslara yardımcı olabılırım
  • arkadaslar bu arama kayıtlarını toplu olarak sılecegımız bır yer var mı yanı cagrı lıstesını temızlemek ıstıyorum ama tek tek sılınıyor
  • Rehber > ıslem kaydı > ıslem kayıtları sıl > tum lıstelerı sıl.
  • ben tel ilk 16 saat sarj etım dun saat oglen 12de açtım 32 saat gectı ve sarjım teke ındı ama gunde 150 msj falan atıyorum ve 2 saat konusuyrm bı kaç sarjdan sonra bu batarya sorunu cözulurmu lutfen yardım edın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.