Şimdi Ara

Sleeping Dogs: Definitive Edition'dan Yeni Bir Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Geçtiğimiz senenin beğenilen aksiyon-açık dünya oyunları arasında yer alan Sleeping Dogs bildiğiniz gibi yeni nesil konsollara ve PC'ye geliyor. Görsel olarak daha da gelişen oyun için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Paylaşılan bu oynanış videosundan yapımın nasıl bir görsellik sunacağını görebilirsiniz. Sleeping Dogs: Definitive Edition; PS4, Xbox One ve PC için 10 Ekim'de çıkışını yapacak.

• Valla ne yalan söyleyeyim ben bir farklılık göremedim şahsen ben oyunu 360 ta bitirdim 360 ta bitirenler için one almaya değer sebep yok ancak 360 ı olmayıp one ı olanlar alıp denesinler kesinlikle..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc'deki Extreme Grafiklerden Hiç Farkı Yok !

• her şey tamam da, bu oyun neden tekrar PC'ye geliyor neden, niçin? oyun zaten 1080p'de oynayıp bitirdik extreme ayarlarında. niye tekrar ?
  • Çok zevkle oynadığım bir oyundu ekran kartımın yanında bedavaya gelmişti ve bu oyunu daha da lezzetli kıldı yalnız oyunu oynayıp bitiren kişilerin almasını gerekten hiç bir şey göremedim ben oynamayanlara ise almalarını şiddetle tavsiye ederim.

• iyide bu ilk versiyonun oynanış videosu... bir yanlışlık olmasın....? ilk versiyonda tıpa tıp aynı bu senaryo ile başlıyordu...

• Normal önceden çıkan Sleeping Dogs tan farkı ne bu oyunun?
    Normalini oynamıştım high-res texture ler ile ama oyunu beğenmemiştim pek, araba sürüşü falan kötüydü ve optimizasyonu kötüydü

bu arada 30 dk önce çıktı oyun release olduğu gün hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 8 Ekim 2014; 18:11:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.