Şimdi Ara

Asus N550 video inceleme 'Çoklu ortam için üst seviye dizüstü bilgisayar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus'un başta ses performansı olmak üzere çoklu ortam uygulamaları için hazırladığı şık tasarımlı dizüstü bilgisayar modeli N550, oyunculara da göz kırpıyor. Asus N550 hakkında her şey, video incelememizde.

Merak edenler için video içerisindeki şarkının adı:  Rogue - Cataclysm (Ft. Meg Dean)

• Erdi abi Bf4'ü Bf3 yaptın :D

• kliksa da 2700tl +100 tl axess chip para ile satıldı

ama bunu beklemek daha mantıklı gelince n550 nin de fiyatı düşecektir. (mayıs da geliyormuş)

http://www.pcdepo.com/asus-n56jr-eh71-notebook-urun11478.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 24 Mart 2014; 2:37:28 >
  • bende asus n56 vz var onunla kıyasladığımda performansı maksimum %10 Artmış Arttıran Tek Şey ise ekran kartı tamam ekranı kaliteli kasa görümümü ile çok şık duruyor ama ekrana ısı üflemesi pilinin n56 ya göre daha az mah. oluşu ve dahili oluşu eksi özellikler ben n56 vz kulanıcısı olarak aynı özellikler 650 m ekran kartıyla değişim düşünmüyorum etkileyici hiç bir yanı olmadı açıkçası belki gelecek seriye 800 serisi kartlar koyarlarsa o zaman dikkat çekici olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Erdi abi Bf4'ü Bf3 yaptın :D

Merhaba, iyi geceler.

Video içerisindeki oyun test tablolarında Battefield 3 sonuçlarına, canlı oyun demoları kısmında da Battlefield 4'e yer vererek iki oyunu birden kullanmış oldum :)

Teşekkürler.
  • Özel ses sistemi, hatta aydınlatmalı klavye olmayaymış, onun yerine SSD ya da en kötü hybrid SSD olaymış. Ama 5400lük diskine rağmen kullandığım süre boyunca performansı gayet tatmin ediciydi.

• 1.5 sene oldu kasa tasarımı hala aynı, ladaya mı ozeniyorlar ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlaşılan n56 vz kullanıcıların bilgisayarı yenilemesine gerek yok.fiyatlarda önemli tabi dolar çok yüksek
  • video da anlatıldı mı bilmiyorum zıplayarak geçtim yanlış hatırlamıyorsam notebookta 4 tane hoparlör var, işlemci ve ekran kartında ise toplam 2 tane soğtucu fan var işlemcinin üzerinde ve ekran kartının üzerinde olmak üzere . ekran kartından geçen bakır boruda işlemciye aktarmışlar bir nevi çift soğutma yapmak için. ssd olsaydı chazda büyük ihtimalle video renderda performas artışıda olurdu.

• O stickerlara ben de uyuz oluyorum. Kendi laptopumdakini gelir gelmez söktüm attım

• lenovo y510p varken asus çok geride.

• evrensel adaptor konusunda bir yanlisiniz var bence 6 amperde daha kucuk bir evrensel adaptor biraz zor.

• Bildiginiz çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd yok ben mi yanlis gordum.

• N550JV var 250 samsung evo ile kullanıyorum, oyun ve ses bahane, profesyonel kullanım amaçlı aldım ben geçenlerde, aşırı hızlı ayrıca ekran 1080p IPS.. tasarım da çok güzel ince ve şık.

Tavsiye ederim :)
  • Bu yaz alıyorum bu aleti. Cidden çok beğendim, arkadaşlarla beraber izledik benim gibi 3 arkadaşta alıcam diye tutturdu :D

• videonun başında erdi bey neden aşağıya bakıyor kameraya bakmalısınız

• gec bir inceleme ama gtx 8m serisini hemen isteriz :D

• çok ısınıyor bu kasa bir önceki kasasında daha iyi bir soğutma vardı. klavyenin üst kısmı aşırı derecede ısınıyor ve rahatsız ediyor

• sinan70 kullanıcısına yanıt
    öyle birşey yaşamadım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.