Şimdi Ara

Pritech W1 Tablet pc den Televizyona kablosuz görüntü aktarıcı kablosuz görüntü aktarım cihazı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
15.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihaz dün elime geçti.. İyi ki almışım dedim..

    İlk çıkan LCD Tv'lerden (Philips modeli) birine sahibim. TV' de wifi bağlantısı olmayınca laptoptaki filmleri her seferinde Tv'ye HDMİ kablo ile bağlayıp izlemek resmen işkence gibiydi ve en önemlisi de film izlerken laptopu kullanamıyordum..

    Dün cihazı kolayca kurdum. Hem laptopuma hem İphone telefonuma kolayca bağladım. Fazla bir ayar gerektirmiyor.. Daha sonra internet ağım ile eşleştirdim ve cihazın son güncellemesini yaptım. Dün kabaca inceledim, sonra maça takıldık kaldı.
    Akşam işten gelince evdekiler dizi izleyelim dediler.. Şuan laptoptan kablosuz bağlantı ile ailecek (daha önce 720p olarak indirmiş olduğum) "House" dizisini izlemeye başladık. (Pritech'in TV ayarı 1080p.) Dizi 30 dakikadır oynuyor, donma, takılma sorunu hiç yaşamadım. Altyazılarda da sorun yok. Aynı dosya adı olunca otomatik olarak altyazıyı da açıyor. Bilgisayardan 1080p film izleyince onu da yorumlarım ama şu dizinin serisi epeyce zamanımızı alır herhalde.

    Ve en büyük artısını söylüyorum, TV' de laptoptan diziyi izlerken aynı zamanda laptopta size bu mesajı yazıyorum. Yani laptopum hem TV'ye takılı olan Pritech W1 bağlantı kuruyor, TV'ye diziyi aktarıyor, hemde evdeki wifi ağı ile internete bağlanıp forumda yazıyorum, internette geziyorum... Hiçbir yavaşlama, takılma da yaşamıyorum.

    Cihazı alırken TV ile kablosuz bağlantıyı evdeki wifi ağı üzerinden kuracak sanıyordum ama öyle değilmiş. Cihaz kendi kablosuz ağını açıp filmi oradan alıyor. Evdeki normal kablosuz internet hattı etkilenmiyor. Aynı anda laptopta iki ağı kullanabileceğimi sanmıyordum ama oluyormuş.. Burada cihazı kötüleyenleri gördüm, kesinlikle yanılıyorlar. Ya bu cihazı hiç ellerine almadılar, yada kurarken birşeyi eksik yapıyor olmalılar.. (Kurulumu da o kadar basit ki..)
    Sadece şuna katılıyorum. Bu cihaz ile tabletten yada bilgisayardan oyun görüntüsü aktarılıp oyun oynanmaz, görüntü 1 sn gibi gecikmeli geliyor..

    Bilgisayardaki filmleri kablosuz bağlantı yaparak Tv'den izlemeyi düşünenenlere kesinlikle tavsiye ederim, parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz olmuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 27 Haziran 2014; 21:51:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cLk

    http://www.youtube.com/watch?v=rOX1_ov_mzw

    olumsuz

    Valla ben teknoloji inceleme uzmanı değil ürünü bizzat kullanıcısıyım.. Böyle tanıtımlara da pek değer vermiyorum,ürünü tanıtmak için para veren herkes düdüğünü çaldırır bildiğiniz gibi.
    Facebook sayfalarına, altyazıların daha belirgin olması için mesaj atttım, "çalışmamız içinde var, yakında güncelleme ile hallolacak dediler." demek ki ürün desteği de var.
    Ben aldım, o günden beri film ve dizi izlemede kullanıyorum, paramın karşılığını verdi ve ihtiyacımı karşıladı, memnunum..

    Gerisi tırı vırı..




  • ezcast ile çalışıyor, ez modunda kullanım kısıtları var, ezshare modunda goruntu bozulmaları oluyor.
    Miracast dongle daha iyi,
  • bu ürünü bilgisayar ve tablet arasında bağlantı kuruluyormu. yoksa sadece tv ile mi
  • cihaz tvye diger pc ve akilli cihazlarinizdan goruntu ve ses aktarabiliyor.internet olmasinada gerek yok.kurulumu kolay ve basit.film izlerken nadirde olsa 1-2 defa 2snlik bekleme disinda gercekten cok guzel.ben yurtdisindan ayni modelin sadece ismi farkli olanini(measy) aldim.cihazi tvye takin cihazinizdan wifi noktasi olarak taratin ve ezcasti secin(sifre tvdeki ezcast programinin enust sag tarafinda gorunuyor) cihaziniza ezcast(pro olani degil normal ezcast2 yazani) programini yukleyin ve acin ezcasta baglanin.programda videoya tikladigimda uyari veriyo umursamayip tamam diyerek geciyorum ve internet olmadanda film ve muzik aktarimini sagliyorum.evde net olmadigi icin mirror ozelligini(cihaz ekranini direkt tvye yansitma.oyun oynayabilmek vb) deneyemedim.ama bu haliyle bile tum cihazlara uyumlulugu ve fiyatiyla gercekten guzel cihaz.ben gozumu karartip denemek icin aldim ve cok memnunum.kablolardan kurtulmak ve tum cihazlariniz icin tek cihaz kullanmak isteyenler ezcast kullanmali bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancetinnet -- 10 Ekim 2014; 8:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni versiyonu çıkmış .Antenli veriyonu eski versiyonuna göre daha akıcıymış.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/pritech-w1-kablosuz-goruntu-aktarim-cihazi-yeni-133549071
  • Ürünün garantisini veren firmayı arıyorum ancak kimse cevap vermiyor sitede yazan adresine gittik prizma bilişimin yerinde kimse yok dükkan bomboş nasıl iş anlayamadık.satın aldığımı yer de garanti veren firma ile görüşün diyor.herkes topu birbirine atıyor.sorumlu olan prizma bilişim diye bir firma ama sanıyorum artık öyle bir firma yok.telefonları da cevap vermiyor.bi bardak su içeceğiz galiba.Pritech w1 alacak arkadaşlar dikkatli olsun garantisi falan yok bu ürünün alırsanız elinizde patlar aman dikkat
  • Arkadaslar bu ve buna benzer cihazşar Laptop dan online film izlerken filmi tvye direkt aktararwbiliyormuyuz, kısaca Laptop wifi kullanırken aynı adna bu cihaza baglanma durumu varmı
  • merhaba

    pritech w1 aldım ancak sıkıntı yaşıyorum programı kurdum, önce kablosu ağdan sonra programdan laptop üzerinden bağlandım. programı yeniden açıncı excast'e wifi'den bağlanmaya çalışırken televizyonda yazan şifreti yazıyorum güvenlik anahtarı doğru değil dedi, 50 kere denedim bir defa başlandı onda da mirror yapmıyor sonra bilgisayarı kapattım tekrar açtım bu defa hiç bağlanamadım.

    cep telefonuma da yine şifreyi kabul etmiyor ve bağlanamıyor bu problem nasıl çözülür?
  • merhabalar
    ben sadece iphone'dan dizi izlerken televizyona aktarabilmek için apple tv alacaktım.
    (yani mirroring özelliği oluyor bu sanırım.)

    apple tv yerine bu aleti alsam aynı işi görüyor mu? Apple TV hdmi'a bağlandığı için kaliteli görüntü aktarıyor diye biliyorum. Bana bu ürünü tavsiye eder misiniz?
    GG'de şu an 59 lira bu ürün. yani apple tv'nin 5te 1i.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aptv3 iphone/ipad ile aynı ağda olmalı,
    bu sayede iphone/ipad internete bağlıyken ve netten birşey görüntülerken aptv3 e görüntü atabiliyorsunuz.

    pretech ise notebook/pc ile wifi yi paylaşıyor,
    yani notebook/pc de internet bağlantısı olamıyor,
    harddiskde olan medyayı izleyebiliyorsun,
    diye biliyorum, aradaki fark büyük yani.

    bende aptv3 var,
    dizi/filmde çok kullanmamakla birlikte,
    imdb den fragmanları indirmeden, online izliyorum güzel oluyor.

    ayrıca kurulum ve kullanım çok basit ve kolay
    iphone/ipad de mirror açıyorsun, aptv3 ü açmaya bile gerek yok kendi açılıyor, izlemeye başla.

    tavsiyem aptv3 olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler
    Denemiş olmak için ürünü aldım,tek kelimeyle rezalet. 2saat kullandım hem Android hem iPhoneda. Sürekli koptu, kendi browserını kullanmak zorundasın zaten o da bir Açıyor bir açmıyor. Kısacası tavsiye etmem.
    Mirror özelliği için apple tv alacağım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIRTILL

    merhaba

    pritech w1 aldım ancak sıkıntı yaşıyorum programı kurdum, önce kablosu ağdan sonra programdan laptop üzerinden bağlandım. programı yeniden açıncı excast'e wifi'den bağlanmaya çalışırken televizyonda yazan şifreti yazıyorum güvenlik anahtarı doğru değil dedi, 50 kere denedim bir defa başlandı onda da mirror yapmıyor sonra bilgisayarı kapattım tekrar açtım bu defa hiç bağlanamadım.

    cep telefonuma da yine şifreyi kabul etmiyor ve bağlanamıyor bu problem nasıl çözülür?

    Ürünün garantsini veren firma ve teknik desteği yok geçmiş olsun.
  • Bugün Pritech W1 siparişi verdim. Fiyatını 60 TL görünce ihtiyacım olan sorunu çözebilir diye düşünüyorum.

    Evdeki cihazlar şöyle:
    - TV: LG 42LD750
    - HTS: LG BH7540 Bluray Player (LG BP)
    - NAS: QNAP TS-109 Pro II
    - PC: HP TouchSmart 7320 All-in-One
    - Telefonlar: Samsung Galaxy S3 Mini, S4 Mini ve Nokia Lumia 525 Windows Phone
    - Fotoğraf makinası: Samsung WB-350F

    Kayıtlı filmleri, şarkıları ve fotoları TV'ye aktarmada sorunum yok. Pritech'e bu nedenle ihtiyaç duymadım.

    Kayıtlı filmleri, şarkıları ve fotoları TV'ye aktarmak için LG BP yeterli oluyor. LG BP NAS'ı DLNA üzerinden görebilmesine karşın, nedense altyazıları gösteremediği için, mecburen NAS üzerindeki filmleri USB diske kopyalayarak bu diski LG BP'a takıyorum. Bu sayede altyazıları görebiliyorum.

    Samsung fotoğraf makinesindeki foto ve videoları da LG BP'in DLNA desteği sayesinde kablosuz olarak TV'ye aktarıyorum.

    Hem Android hem de Windows Phone ekranlarını Miracast desteği sayesinde LG BP üzerinden aktarabiliyorum. LG BP'in bir özelliği de, Bluetooth aracılığıyla Android üzerindeki kayıtlı şarkıları müzik sistemine aktarabilmesi (bazen kopmalar olabiliyor).

    Internet'teki video ve müzik yayınlarını TV'ye aktarma konusunda ise; LG BP'nin Youtube desteği işin bir kısmını çözüyor. Hem PC'deki hem de cep telefonlardaki Youtube uygulamaları LG BP'deki Youtube'la eşlenerek aktarım yapıyor (bu sayede LG BP Youtube videoyu Internet'e doğrudan bağlanıp kendi oynatıyor).

    Ancak Youtube dışı online video ve müzik yayınlarını aktarma işini çözemedim. Örneğin en çok kullandığım Spotify uygulamasını bir türlü LG BP'ye aktaramadım (Android üzerinden değil -Android'deki Spotify Miracast ile LG BP'ye aktarılıyor-, PC'den yapmak istiyorum, çünkü gün boyu çalışıyor).

    Pritech ile hedefim EZCast uygulamasıyla Mirror yaparak PC'den LG BP'ye görüntü ve ses aktarıp Spotify kullanabilmek. Evet bu çok kötü bir yöntem ama şu ana kadar da kablosuz daha iyi bir çözüm bulamadım.




  • Pritech 22 Nisan'da elime ulaştı.

    Pritech'i LG BP'a takmak istedim ama HDMI girişinin hem sağında hem de solunda kablo bağlantıları olduğundan takamadım (HDMI L-uzatma almam gerekiyor). Bu da beklediğim bir durumdu. Çalıştığını görmek adına Pritech'i LG TV'ye taktım. Kablosuz ağ bağlantı ayarını ve ardından donanım güncellemesini yaptıktan sonra Pritech hazır hale geldi. Önce Android telefondan test ettim. Wifi kısmından EZCast'i bulup bağlandım. EZCast programını çalıştırdım. Tüm fonksiyonların çalıştığını gördüm. Sıra PC'den bağlantı testine geldi. Aynı Android'te olduğu gibi PC'nin kablosuz bağlantı kısmından EZCast'i buldum (bazen bulmuyor). Ancak bazen bağlandı, bazen de ekrandaki şifreyi kabul etmedi. Eyvah sorun var dedim. Ama sonradan anladım ki, PC'nin kablosuz bağlantısı sadece mevcut Internet bağlantısı için kullanılmalı, Pritech'e bağlanmak için değil. Bunun üzerine Pritech'e bağlanmak yerine PC'den EZCast programını çalıştırdım. Tam tahmin ettiğim gibi Pritech'i gördü. Tüm fonksiyonlar çalıştı (ekranın bir görüntüsünün TV'ye aktarılması dahil). Ben de Windows 8.1 olduğundan ekran ayarlarından ekranı genişlet, bir kopyasını ikinci ekrana aktar gibi özellikler güzel çalıştı.

    Sorunlar nedir?

    PC'de Internet'ten canlı TV yayını aktarırken hiç sorun yok. Ancak Internet'ten 1080P film izlemeye kalktığımda takılmalar oluyor. PC'den ekran aynalama ile TV'ye görüntü aktarım modunda Spotify programını test ettim (bu zaten alma amacım). Ancak ses ara ara kesintiye uğradı. Yani beklediğim kaliteyi alamadım. Bunu tahmin ediyordum. Çünkü Spotify iyi bir Internet hattı gerektiriyor. Bunun yanısıra PC görüntüsünü ve sesini TV'ye aktarmak da eksta bir hat gerektiriyor. Bunların tümü kaliteyi olumsuz etkiledi.

    EZCast'in içinde web aktarım özelliği var. Spotify web üzerinden de çalışıyor. Bir ara bunu da test edeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahadir.Gurel

    Pritech 22 Nisan'da elime ulaştı.

    Pritech'i LG BP'a takmak istedim ama HDMI girişinin hem sağında hem de solunda kablo bağlantıları olduğundan takamadım (HDMI L-uzatma almam gerekiyor). Bu da beklediğim bir durumdu. Çalıştığını görmek adına Pritech'i LG TV'ye taktım. Kablosuz ağ bağlantı ayarını ve ardından donanım güncellemesini yaptıktan sonra Pritech hazır hale geldi. Önce Android telefondan test ettim. Wifi kısmından EZCast'i bulup bağlandım. EZCast programını çalıştırdım. Tüm fonksiyonların çalıştığını gördüm. Sıra PC'den bağlantı testine geldi. Aynı Android'te olduğu gibi PC'nin kablosuz bağlantı kısmından EZCast'i buldum (bazen bulmuyor). Ancak bazen bağlandı, bazen de ekrandaki şifreyi kabul etmedi. Eyvah sorun var dedim. Ama sonradan anladım ki, PC'nin kablosuz bağlantısı sadece mevcut Internet bağlantısı için kullanılmalı, Pritech'e bağlanmak için değil. Bunun üzerine Pritech'e bağlanmak yerine PC'den EZCast programını çalıştırdım. Tam tahmin ettiğim gibi Pritech'i gördü. Tüm fonksiyonlar çalıştı (ekranın bir görüntüsünün TV'ye aktarılması dahil). Ben de Windows 8.1 olduğundan ekran ayarlarından ekranı genişlet, bir kopyasını ikinci ekrana aktar gibi özellikler güzel çalıştı.

    Sorunlar nedir?

    PC'de Internet'ten canlı TV yayını aktarırken hiç sorun yok. Ancak Internet'ten 1080P film izlemeye kalktığımda takılmalar oluyor. PC'den ekran aynalama ile TV'ye görüntü aktarım modunda Spotify programını test ettim (bu zaten alma amacım). Ancak ses ara ara kesintiye uğradı. Yani beklediğim kaliteyi alamadım. Bunu tahmin ediyordum. Çünkü Spotify iyi bir Internet hattı gerektiriyor. Bunun yanısıra PC görüntüsünü ve sesini TV'ye aktarmak da eksta bir hat gerektiriyor. Bunların tümü kaliteyi olumsuz etkiledi.

    EZCast'in içinde web aktarım özelliği var. Spotify web üzerinden de çalışıyor. Bir ara bunu da test edeceğim.
    PC'deki Spotify'ın Pritech'e aktarım işini AirPlay desteği çözecek sanırım. Spotify destek forumunda, Spotify'ın DLNA desteğinin olmaması en önemli sorun olarak iletiliyor; galiba lisans sorunu nedeniyle bunu yapamıyorlar. Çözüm olarak bilgisayara Rogue Amoeba'nın Airfoil uygulamasının kurulmasını öneriyorlar. Bu uygulama PC'deki Spotify ses yayınını AirPlay formatına dönüştürüyor. Pritech'in AirPlay desteği sayesinde bunun çalışacağını düşünüyorum, ancak henüz test etmedim.

    https://www.rogueamoeba.com/airfoil/windows/

    "Send any audio from your PC to AirPort Express units, Apple TVs, iPhones and iPods Touch, and even other PCs and Macs, all in sync! Use Airfoil with web-based audio like Pandora, music services like Spotify, Rdio, and WiMP, or any other audio playing on your computer. Airfoil for Windows gives you your audio on AirPlay devices all around the house."




  • arkadaşlar ben laptopta office programlarını vs kullanırken led tv yi kullanmak istiyorum bu cihaz işimi görür mü amacım sadece win7 yüklü laptopun ekranını led e vermek hdmi kablo kullanmadan .
    iyi bayramlar..
  • Arkadaşlar merhaba,

    Cihazdan bende aldım. Bulunduğu wifi ağındaki IP lerden alıyor ama sonunu değiştiriyor kendi kendine. NAsıl çözebilirim?
  • başka bir cihaz vardır, ip onunla çakışıyorsa değiştirir diye biliyorum.
    bak bakalım çakışan bir cihaz daha varmı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.