< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Aralık 2014; 20:45:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Aralık 2014; 20:45:13 > |
Aslında hep oynamak istediğim türden bir oyun horizon.Sırf fanlık yüzünden gerçekleri görmezden geldik.Aslında burada çöp diyordum ama içten içe oyun hoşuma gidiyordu.Bu video içerdekini dışarı çıkardı işte, o yüzden böyle bir yorum attım.
|
2014 GOTY diyenler;)
|
Muhabir:
Efendim, Forza Horizon 2 yi Drive Club ile kıyaslayanlar var, fakat biri open world, biri noktadan noktaya yarış? Putin: |
İşte güçsüz xbox one, işte shadersiz xbox one, openworld oyunda asfaltı bile daha iyi yapıyor.
|
Valla Sony ci olarak, son izlediğim 30 40 dk lık videolardan baya canım çekti oyunu ve Drive Club pistleri ağaç dağ taş olursa hep ömürü kısa olur diye düşünüyorum benim açımdan.
Forza 2 nin open world olması büyük avantaj bir sürü mekan ve istediğin gibi sağ sola tarlaya yardır yani. Grafiklere gelirsek çok da önemli değil bence Forza çok daha eğlenceli duruyor. Artık doğru ya doğru her şey. İnkar edecek bir durum göremiyorum. Ben her şeyi geçtim dalga geçtikleri Xbox One donanımına bakıyorum bir sürü kral oyun geliyor ama muhteşem güçlü PC de elde tutulur bir şey yok. |
Oyun bekledigimiz gibi harika olmus. Grafikleri görünce yuh dedim resmen, hemde 1080p acik dünya. Iyi ki ex oyunlar varda konsolun gercek gücünü görebiliyoruz.
|
Forza Horizon 2′nin “Forward Plus Rendering” teknolojisi açıklandı Konsollarda Forward Plus Rendering teknolojisini kullanan ilk oyun: Forza Horizon 2! Forza Horizon 2 yeni nesil yarış oyunları arasında belki de en güzel grafiklere sahip olan oyundur. Xbox One ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan Forza Horizon 2, bu güzel görüntülerini aslında Forward Plus Rendering isimli bir teknolojiden alıyor. Peki nedir bu Forward Plus Rendering teknolojisi? exploring-forza-horizon-2s-dynamic-world-ign-first_jcyb Gamescom 2014′te kapalı kapılar ardında Forza Horizon 2′nin yönetmeni Ralph Fulton, Forward Plus Rendering teknolojisinin ne olduğunu açıkladı. Ralph Fulton öncelikle Forza Horizon 2′nin Forward Plus Rendering teknolojisini kullanan ilk konsol oyunu olduğunu belirtti ve ardından bu teknoloji ile birlikte gerçek zamanlı olarak yüzlerce hatta binlerce dinamik ışıklandırma kullanılabildiğini belirtti. Tabii ki kapalı kapılar ardından gelen bilgiler bu kadar olmadı. Ralph Fulton’un verdiği bilgilere göre Forza Horizon 2′de, Forza Horizon’un bazı yarış pistlerini de görebileceğiz. Ayrıca oyunda birkaç radyo istasyonu da bulunacak. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|