Şimdi Ara

Mercedes Benz VU Meter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftalık çalışmadan sonra vu metremi bitirdim arkadaşlar.biraz büyük oldu sanırım ama başlayınca sonunu alamadım.lm 3915 in sonuna TIP2955 ekleyerek 12 volt luk led gruplarımı sürdüm.başlangıçta bd 242 kullandım fakat ısınma sorunu oldu o yüzden TIP 2955 e geçtim.daha kaliteli ve daha çok kanallı bir devre yapsam güzel olabilirdi fakat fazla derine inmedim.yönlendirmelerinden dolayı forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim

Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter Mercedes Benz VU Meter

videosu

https://www.youtube.com/watch?v=FwQGTG_uaIM[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üsttenegzantrik -- 4 Haziran 2014; 0:51:19 >

• çalışmanız çok güzel gerçekten güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 9 Mart 2014; 14:34:50 >
  • evet farlar biraz uyumsuz gibi oldu, mercedes logosunun çemberinin bağlı olduğu kanala bağlamıştım değiştirmeyede üşendim sonradan.haklısınız forumdaki paylaşımlarla öğreniyoruz

mesela önüne film çekili vam koyulması ışıklar açılınca daha da bi hava katar lcd ekranlı panel misali

tabi sadece araç ile sınırla kalınmamalı airbus a320 de olabilir fazla bir değişiklik yapılmadan.

Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    sağolun, camın üzerine 2 kat 3m çizilmez cam filmi çektim yinede tam istediğim gibi olmadı acaba karartılmış cammı alsaydım diyorum

Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

sağolun, camın üzerine 2 kat 3m çizilmez cam filmi çektim yinede tam istediğim gibi olmadı acaba karartılmış cammı alsaydım diyorum

evet güzel olurdu karartılmış cam hem sistem açıldığında belli olurdu süper olurdu ama böylede iyi

.:|MSI GE60/GE70 KULLANICILARI KULÜBÜ|:.
    Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard

ana ünite : Pioneer x9550BT + 4 adet pioneer oval peak/rms 400/60 + Pioneer TS w307D2 Peak/rms 1200/400 + Jameson usa 6004 steryo amfi + soundmagus dk1200 mono bass amfisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes Clk 200 w209 incelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok başarılı olmuş eline sağlık.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.