Şimdi Ara

evde otomobil konsolu çalışmam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ne isim versem bilemedim odamdaki çalışmamı paylaşmak istedim sizlerle.yıllardır oto teyplerini evde kullanma tutkumu biraz ileriye taşımak istedim yaklaşık 5 yıl önce oluşturduğum sistemime canım sıkıldıkça eklemelerim devam ediyor.konsolu 1971 peugeot 504 marka yıllardır yatan hurdaya yolu görünen bir aracımızdan söktüm.güzelce temizleyip deri ve boyama işlemlerinden sonra suntadan kendi yapımım kabinlerim elde avuçta olan elektronik malzemeler derken zamanla bu halini aldı ses sistemi konusunda amfiye girmedim elimdeki teypleri anfi olarak kullandım sonuçta evde bir yere kadar açabilyorum.yapım aşamalarını detaylı çekemedim vaktinde olduğu kadar koyuyorum.
    güncel parça listesi

1 adet pioneer dehp 5700mp ana ünite
    1 adet sony cdx v68000 ana ünite
    1 adet aciko digital eko
    4 adet pioneer ts 6994s hop.
    2 adet pioneer ts g1643r hop.
    2 adet pioneer ts-s20 tweeter
    2 adet sony hop.
    2 adet 16 amper switch mode güç kaynağı

dual core işlemci
    2 gb ram
    1 gb uyduruk ekran kartı modelleri tam hatırlamıyorum sürekli değiştiriyorum
    60 gb team xs1 ssd hard disk
    160 gb seeagate hard disk
    CREATİVE AUDIGY 2ZS SES KARTI

logitech force ex direksiyon
    kendi yapımım 5 ileri bir geri manuel vites

genel hatlarıyla anlatacak olursam ses amaçlı kullanıyorum genelde creative ses kartı 4.0 modunda bir kanal pioneer üniteye bir kanal sony şu an.
    4 oval pioneer hoparlörü pioneer 4 ufağı sony, tweeter ları aciko besliyor oda sinyalini pioneer üniteden alıyor.eldeki malzemelerle en iyi ses kalitesini yakalamaya çalıştım.
    anakartın olduğu kısım biraz karışık.teyplerle iç içe olduğu için çok karıştı arıza olursa ben bile kayboluyorum içinde.anakart kontak anahtarından start alıyor devir saatini harddisk ledine bağladım ona göre çalşıyor,yağ lambası hararet falan onlarıda aydınlatma sistemi led odamın oralara göre ayarladım konsol düğmeleri teypler vu metre ekranım aydınlatma sistemim ıvır zıvır ne varsa kontrol ediyor.vitesi nasıl yaptığıma gelirsek bir klavyeyi feda ettim.filminin karta bağlandığı yerden deneyerek 6 tane tuş buldum.bunlarıda yaptığım vites yollarının sonlarına anahtarla bağladım.ve vitesin taktığım yerde kalması içn her kanala meyve bıçağının metal kısmını söküp çaktım ucunda şişe kapağı yani esnemeyi ve tutmayı sağladım.bir tanede 25 liraya tofaş vites körüğü oturttum.

çok ayrıntıya inmeden genel olarak anlatmaya çalıştım saygılar arkadaşlar...

evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam... evde otomobil konsolu çalışmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üsttenegzantrik -- 4 Haziran 2014; 0:33:09 >

• 10 numara 5 yıldız tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Atılım Üniversitesi-Mekatronik Mühendisliği
  • Emek var...

Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar,başta dekor amaçlıydı, geçen sene logitech force ex aldım sisteme uyarlamak için fakat orjinal direksiyon çok ağır geldi milini ayarlamadım bende bi kaç değişiklikle direk logitechi monte ettim oraya, vitesle beraber oyunlarda kullanıyorum.fakat vitesi gtr evolution gibi oyunlarda kullanabiliyorum yani her kademeye tuş atanabilinen oyunlarda.ses sisteminde bass ı sonuna kadar açıp direksiyona geçiyorum camlar titreşim yapınca daha gerçekci oluyor

Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

teşekkürler arkadaşlar,başta dekor amaçlıydı, geçen sene logitech force ex aldım sisteme uyarlamak için fakat orjinal direksiyon çok ağır geldi milini ayarlamadım bende bi kaç değişiklikle direk logitechi monte ettim oraya, vitesle beraber oyunlarda kullanıyorum.fakat vitesi gtr evolution gibi oyunlarda kullanabiliyorum yani her kademeye tuş atanabilinen oyunlarda.ses sisteminde bass ı sonuna kadar açıp direksiyona geçiyorum camlar titreşim yapınca daha gerçekci oluyor

Hocam o sısteme logıteck g27 nasıl olurdu

• eski otomobiller, oto müzik sistemleri, elektronik..

tutkunu olduğum bu üç şeyi bir araya toplamışsınız, beğenmemek elde değil..

• güzel olurdu fakat para olurdu öğrenciyim sigaramı dahi sarıyorum maliyet önemli yani her ayda illaki elektronik masrafım oluyor burslarımı ben yerine hobilerim yiyor. birde bende bir takıntı var herşey hazır olmayacak illaki bir kısmını ben yapmış olacağım emeğim yaratıcılığım olacak, o şahin vitesiyle ne modlara giriyorum oyunda bilseniz daha fazla zevk veriyor kendi yaptığı şey insana
  • harika olmuş emeğine sağlık
  • Çok güzel olmuş herkesin dediği gibi

Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

güzel olurdu fakat para olurdu öğrenciyim sigaramı dahi sarıyorum maliyet önemli yani her ayda illaki elektronik masrafım oluyor burslarımı ben yerine hobilerim yiyor. birde bende bir takıntı var herşey hazır olmayacak illaki bir kısmını ben yapmış olacağım emeğim yaratıcılığım olacak, o şahin vitesiyle ne modlara giriyorum oyunda bilseniz daha fazla zevk veriyor kendi yaptığı şey insana

Haklısın hocam fiyatı baya yüksek. Orası doğru tabi insanın yaptığı şey kat kat daha iyi geliyor. Bende evde kendi yaptığım anfi ve hoparlör kabinleri ile müziğimi dinliyorum çok iyi geliyor

• Cidden muhteşem olmuş. 21. fotoğraftaki arabanın üstünde muhabbet kuşunun işi ne çözebilmiş değilim.
  • bende yıllardır anfiyide kendim yapayım diye güzel bi devre buluyorum malzeme listemi cebime koyuyorum pioneer kadar kaliteli ses verirmi vermezmi soru işareti hep erteliyorum bi gün başına geçeceğim onunda.birde 12 voltla çalışan devre çok az bulunuyor benim için 12 volt şart evde kullansam bile arabadan gelen 12 volt takıntısı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.