Şimdi Ara

Chip Veri kurtarma yazısı PDF version

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar Chip yazı işleri müdürü ile yaptığım ufak bir mailleşme ile TEMMUZ ayı sayısının 82. sayfasında yer alan Veri kurtarma konulu yazının PDF olarak bu sitede yayınlanması için izin aldım.
    CHIP 07-2006 sayfa 82-89.PDF
     Chip Veri kurtarma yazısı PDF version

Kimden: Ufuk Yamankılıçoğlu <uyaman@chip.com.tr>
    Gönderilme Tarihi: 17 Temmuz 2006 Pazartesi 10:51:14
    Kime: "teoman caglar" <*******@hotmail.com>
    Konu: Re: yayın izni...
    -------------------------------------------------------------------------------
    Merhaba,

yazıyı yayınlamanızda bir sakınca yok.
    İlginize teşekkür ederim,

Ufuk Yamankılıçoğlu
    CHIP
    ----- Original Message ----- From: "teoman caglar" <******@hotmail.com>
    To: <uyaman@chip.com.tr>
    Sent: Sunday, July 16, 2006 3:37 PM
    Subject: yayın izni...

iyi günler çalışmalarınızın devamını dilerim.
    benim sizden bir yayın iznine ihtiyacım var.. 2006/07. sayınızın 82. sayfasında yer alan
    VERI KURTARMA başlıklı yazınızı gelicek sayınızın çıkış gününü takip eden günlerde değiştirilemez PDF dosya olarak. snipetr.inativa.com isimli dosya sunucumda yayına koymak. ve diğer veri kurtarma sorunu yaşıyan donanımhaber.com teknik destek forumu üyelerine yaplaşmak istiyorum.
    bu konudaki görüşlerinizi ve eğer mümkünse izninizi rica ediyorum.

iyi günler...

• bi teşekkür bile yok BÖööhhüüüüüüüüüüüüüü
  • Eline dusuncene saglik ihtiyac oluyordu kimi zaman tesekkurler
    problem bendeymis tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kane -- 23 Temmuz 2006; 18:45:42 >
  • ben teşekkür edeyim... gerçi dergi zaten elimde var ama..pdf olarak olması güzel olmuş..ayrıca dergiden izin alarak böyle bir girişimde bulunduğun için ayrıca tebrik ederim...bu konuda çok fazla topic açılıyo..bilgilenmek isteyen arkadaşlar için güzel bir kaynak..

saygılar...
  • allahım o kadar mes-hudumki inanamazsınız. sizin gibi dostlarımın olması beni derinden sevindirdi.
    bu konunun üstbaşlık olarak kalması yada bir üstbaşlığa link olarak katılması için girişimlerde bulunacam.
    saygılar sevgiler.
    kendi ellerimle PDF ye çevirdim. tabi OCR programları ile ufak bir iki münasebetim oldu ama olsun genede baya çaba gerektirdi 3 saat kadar kaliteli çıktı almak ve düzgün taranmasını sağlamak ve tanıma hatalarını düzeltme için uğraştım.
  • Snipetr41 teşekkürler emek harcayıp bu girişimde bulunduğun için
  • Emeklerin için teşekkürler snipetr41
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snipetr41

allahım o kadar mes-hudumki inanamazsınız. sizin gibi dostlarımın olması beni derinden sevindirdi.
    bu konunun üstbaşlık olarak kalması yada bir üstbaşlığa link olarak katılması için girişimlerde bulunacam.
    saygılar sevgiler.
    kendi ellerimle PDF ye çevirdim. tabi OCR programları ile ufak bir iki münasebetim oldu ama olsun genede baya çaba gerektirdi 3 saat kadar kaliteli çıktı almak ve düzgün taranmasını sağlamak ve tanıma hatalarını düzeltme için uğraştım.

Uğraşın a saol......
  • teşekkürler arkadaşım emeğin için...
  • hemde pdf ha, eline sağlık arkadaşım
  • norton ghost 99 puan almış
    acronis 94 puan
    nortonu da acronisi de defalarca kez kullandım nortonun ne üstünlüğü var, acronis nortona 10000000000 basar
    bir kere stabilite desen acronis 10 numara
    sıkıştırma oranı desen, sıkıştırma süresi, boyutu, geri yükleme süresi desek acronis hepsinde geçiyor
    acaba benim farkedemediğim bir yönü mü var ghostun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 8 Ağustos 2006; 23:02:41 >
  • Sana bu dökumanı hazırlamadaki emeğin ve yayınlama için izin alıp emeğe saygı duyduğun için tebrik ederim. Artık bilgisayar dergisi alıp okumuyorum ama 1995 2000 arası bilgilerimin çoğunu dergilirden özellikle Chip'ten öğrenmiştim. Vefanın sadece bir semt adı olmağını bilirim.
    Önce Ghostu sonra Acronisi kullandım. Fakat Ghosta dönüyor gibiyim. Çünkü Acronis ile aldığım imaj dosyaları daha sık bozuluyor. Ayrıca Hirens boot CD kullanıyorum ve bu cd deki Acronis ile imaj alınmıyor ama ghost ile sorunsuz.
  • açık söylemem gerekirse ben sadece ghost un dos versiyonunu kullanıyorum. arconis kullanmamamdaki neden HDD den HDD ye clone lerden daha kolay oluyor üstelik windows arabirimi kullanması hoşuma gidiyor. 160 Gb HDD yi başka bir 160 Gb hdd den clone almak 1 saat 10 dakikamı alıyor.
  • iyi çalışma snipetr41
  • EMEĞE SAYGI..teşekkürler
  • Teşekkürler
  • Emeğe Saygı.. Teşekkür Ederim..
  • Emeğin için eline sağlık...

İzin almak da cok güzel bir düşünce
  • işte emek budur emeğine sağlık
  • İyi oldu. Sağol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.